Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marlena:) napisał(a):

Dzisiejsza 'zdobycz'. Sonia szuka domu,bo....podgryza nóżki dziecka w zabawie :shake:. Ma około 5 miesięcy.

Coraz młodsze te zdobycze i coraz ładniejsze ...

Posted

Ludzie biorą, bo malutkie bo ładniutkie a potem jest to co jest...:angryy:
Oddają, bo nie potrafią zrozumieć podstawowych psich zachowań, a wystarczyło by przeczytać chociaż jedną książkę o wychowaniu szczeniąt...Ehh

Podniosę do góry!

Posted

Aktualnie to 4 psy + dziki Logan i kociak;).

Z jamniczką wynikły straszne komplikacje.Właściciele chcą za nią kasę (ze 100 udało mi sie zniżyć na 50) inaczej oddadzą ją na wieś.. do bardzo dobrze znanej mi rozmnażalni skundolnych kundli :shake: (sama chwaliła mi się,że suki są w klatkach,bo podobno sa agresywne :roll:).
Strasznie szkoda Soni,ale co mam zrobić.. Wykupić? To wbrew zasadom...pochwalanie procederu rozmnazania psów nierasowych :shake:.

Wychodzę z siebie :cool1:.

Posted

[quote name='Marlena:)']Dziękuję ;)

Jeszcze raz Halszka z boskimi frędzelkami :loveu::

Marlena co z kotkiem.....

Marlena, na zdjeciu widac zalzawione oczka, kotek jest chory. Czy pokazywałas go wetowi?

Posted

Marlena:) napisał(a):
Aktualnie to 4 psy + dziki Logan i kociak;).

Z jamniczką wynikły straszne komplikacje.Właściciele chcą za nią kasę (ze 100 udało mi sie zniżyć na 50) inaczej oddadzą ją na wieś.. do bardzo dobrze znanej mi rozmnażalni skundolnych kundli :shake: (sama chwaliła mi się,że suki są w klatkach,bo podobno sa agresywne :roll:).
Strasznie szkoda Soni,ale co mam zrobić.. Wykupić? To wbrew zasadom...pochwalanie procederu rozmnazania psów nierasowych :shake:.

Wychodzę z siebie :cool1:.

To na wies oddadzą za darmo, a Tobie każą płacic?! Co za gn..e.
A jak ją wykupisz, to będziesz miała gdzie ją umieścic, ktos ci pomoże??:shake:

Posted

Bambino - bo oni wiedzą,że ja zrobie wszystko,żeby pomóc psu :shake:
Dom chce jej dać A-s-i-a ...narazie tymczasowy,jesli dogada się z jej sunią - stały :roll:. Pracuje w Będzinie(20km od Katowic)...
Co robić,co robić :shake:.....

GuniaP - Halszka nie wyglada na chorą , tu jest jej wątek;): http://www.dogomania.pl/forum/f486/bylo-ich-4-przezyla-tylko-halszka-malenka-zaglodzona-kicia-naramienna-czeka-126151/index2.html

Posted

Mała jamnisia jest już u mnie :-(.

EDIT: Sonia jutro jedzie do Asi :D (nick: A-s-i-a ) Trafiła naprawdę na przecudownych ludzi.Mam nadzieję,że reszcie również się poszczęści :)