Filipki Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 Proszę o dane do wpłaty, wyślemy na budy na razie 100zł. Quote
Basia1968 Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 ja też z rana przed cięzką pracą:lol::lol: aktualizacja na 1 stronie Quote
Marlena:) Posted December 3, 2008 Posted December 3, 2008 Dzisiejsza 'zdobycz'. Sonia szuka domu,bo....podgryza nóżki dziecka w zabawie :shake:. Ma około 5 miesięcy. Quote
ewatr Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Marlena:) napisał(a): Dzisiejsza 'zdobycz'. Sonia szuka domu,bo....podgryza nóżki dziecka w zabawie :shake:. Ma około 5 miesięcy. Coraz młodsze te zdobycze i coraz ładniejsze ... Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Ludzie biorą, bo malutkie bo ładniutkie a potem jest to co jest...:angryy: Oddają, bo nie potrafią zrozumieć podstawowych psich zachowań, a wystarczyło by przeczytać chociaż jedną książkę o wychowaniu szczeniąt...Ehh Podniosę do góry! Quote
Marlena:) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Jutro zrobie więcej fotek... Psina zapewne szybko znajdzie dom,z racji na to,że jest rasowym kundelkiem w bardzo młodym wieku. Quote
Paulina_mickey Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Marlena:) napisał(a):Jutro zrobie więcej fotek... Psina zapewne szybko znajdzie dom,z racji na to,że jest rasowym kundelkiem w bardzo młodym wieku. Trzymam kciuki :kciuki: Quote
mtf zalesie Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 dajcie numer totez przeleje-kupcie solidniejsze budy na dluzej starcza Quote
Filipki Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Czy 2 budy wystarczą? Jeśli dobrze zrozumiałam Marlena ma pod opieką co najmniej 5 psów. Quote
Marlena:) Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 Aktualnie to 4 psy + dziki Logan i kociak;). Z jamniczką wynikły straszne komplikacje.Właściciele chcą za nią kasę (ze 100 udało mi sie zniżyć na 50) inaczej oddadzą ją na wieś.. do bardzo dobrze znanej mi rozmnażalni skundolnych kundli :shake: (sama chwaliła mi się,że suki są w klatkach,bo podobno sa agresywne :roll:). Strasznie szkoda Soni,ale co mam zrobić.. Wykupić? To wbrew zasadom...pochwalanie procederu rozmnazania psów nierasowych :shake:. Wychodzę z siebie :cool1:. Quote
GuniaP Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 [quote name='Marlena:)']Dziękuję ;) Jeszcze raz Halszka z boskimi frędzelkami :loveu:: Marlena co z kotkiem..... Marlena, na zdjeciu widac zalzawione oczka, kotek jest chory. Czy pokazywałas go wetowi? Quote
Bambino Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Marlena:) napisał(a):Aktualnie to 4 psy + dziki Logan i kociak;). Z jamniczką wynikły straszne komplikacje.Właściciele chcą za nią kasę (ze 100 udało mi sie zniżyć na 50) inaczej oddadzą ją na wieś.. do bardzo dobrze znanej mi rozmnażalni skundolnych kundli :shake: (sama chwaliła mi się,że suki są w klatkach,bo podobno sa agresywne :roll:). Strasznie szkoda Soni,ale co mam zrobić.. Wykupić? To wbrew zasadom...pochwalanie procederu rozmnazania psów nierasowych :shake:. Wychodzę z siebie :cool1:. To na wies oddadzą za darmo, a Tobie każą płacic?! Co za gn..e. A jak ją wykupisz, to będziesz miała gdzie ją umieścic, ktos ci pomoże??:shake: Quote
Marlena:) Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Bambino - bo oni wiedzą,że ja zrobie wszystko,żeby pomóc psu :shake: Dom chce jej dać A-s-i-a ...narazie tymczasowy,jesli dogada się z jej sunią - stały :roll:. Pracuje w Będzinie(20km od Katowic)... Co robić,co robić :shake:..... GuniaP - Halszka nie wyglada na chorą , tu jest jej wątek;): http://www.dogomania.pl/forum/f486/bylo-ich-4-przezyla-tylko-halszka-malenka-zaglodzona-kicia-naramienna-czeka-126151/index2.html Quote
jotpeg Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 a może ją >zgub<...? powiesz im, że uciekla. Quote
Basia1968 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 ja to już się gubię - cholera wszystko takie popierniczone:angryy::angryy: trafia mnie coś!! Quote
Marlena:) Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 Mała jamnisia jest już u mnie :-(. EDIT: Sonia jutro jedzie do Asi :D (nick: A-s-i-a ) Trafiła naprawdę na przecudownych ludzi.Mam nadzieję,że reszcie również się poszczęści :) Quote
agusiazet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Marlena, z Ciebie to kochana dziewczyna, z wielkim serduchem:):):) Quote
agusiazet Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Nie lubisz, powiadasz, a to nie lub sobie!!! Quote
Marlena:) Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Dzięki Aguś,ale to tylko dlatego,że ja nie lubię psów,a tym bardziej kotów :evil_lol: .... Trzymajcie kciuki za podróż Soni ;) Quote
Recommended Posts