Akse1 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Proszę, podajcie konto na które można wpłacić pieniążki dla tych biednych psiaków. Deklaruję wpłatę 50 zł. i mam nadzieję, że bez problemu uzbieracie pieniądze na zakup tych bud i karmy i nie tylko! Quote
Marlena:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 eKONTO: 89 1140 2004 0000 3102 4821 4728 mBank "budy" czy cos w tym rodzaju Chciałam wszystkim bardzo podziękować za wielką pomoc i zainteresowanie jeszcze raz :loveu: Bez Was nie dała bym rady.... Ujawnia się moc dogomanii :evil_lol: Quote
Basia1968 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bardzo bardzo dziekujemy:loveu::loveu: Quote
Bambino Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Basia1968 napisał(a):najlepsza i najbardziej przydatna w sytuacji Marlenki wydaje mi się buda ta co ewatr wysłała link - jutro zadzwonię do producenta dzisiaj niestety nie miałam czasu - zapytam co i jak Basiu1968. Proponuję, żeby jakoś tak okreslić ile poza mną osób chce pomóc w zakupie bud. Ja deklaruję zapłatę za 1 budę, więc może pieniądze innych ofiarodawców starczą na zakup drugiej budy? Quote
Basia1968 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Proszę niech osoby które chcą dołożyc sie do bud zaproponuja kwoty - ja 50 zł - niestety na dzien dzisiejszy tyle mogę Quote
jotpeg Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 kochani, proponuje uporządkowac wątek (nikt nie ma czasu przeglądac i szukac, gdzie nr konta, po ile budy itp.); * w pierwszym poście podac koszty bud * dla jakich psów (linki do wątków) * zaznaczyc też że na utrzymanie psów (to też kosztuje, Marlena tego nie uniesie sama) * nr konta, dane do przelewu * potem ew. darczyńcy (kto/ile) - jak dojdą przekazy. ja mogę po (1 grudnia) 50 zł (więcej nie da rady, niestety) Quote
Akse1 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jotpeg napisał(a):kochani, proponuje uporządkowac wątek (nikt nie ma czasu przeglądac i szukac, gdzie nr konta, po ile budy itp.); * w pierwszym poście podac koszty bud * dla jakich psów (linki do wątków) * zaznaczyc też że na utrzymanie psów (to też kosztuje, Marlena tego nie uniesie sama) * nr konta, dane do przelewu * potem ew. darczyńcy (kto/ile) - jak dojdą przekazy. ja mogę po (1 grudnia) 50 zł (więcej nie da rady, niestety) Popieram w pełni - wszystko będzie jasne i czytelne, same konkrety. Tak jak wcześniej pisałam, deklaruję wpłatę 50,-. Quote
Marlena:) Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Dziękuję. Wątki psów :Soneta,Rufusa i Agi podałam wcześniej,(co do Logana,to w jego przypadku jest gorzej...bo jest dzikim psem z lasu,który śpi na moim nieogrodzonym terenie i nie ufa nikomu,ani żadnej rzeczy,którą zostawił człowiek.Bardzo długo musiałam go przekonywać,że jedzenie,które mu daje nie jest zatrute :diabloti: ) Co do utrzymania psów,to wyzywienie średniego psa to średnio 2zł/dzień, Logana natomiast 2x tyle ,bo jest spoory. Jest kiepsko:razz: bo stowarzyszenie może mi pomóc dając 100zł/mc ,a to starcza na niezbyt długo(nawet jeśli naprawdę staram się to rozłożyć kupując makaron, kości i dodając do tego jakies resztki). Ahhh...życie życie :mad: Quote
agusiazet Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Marlena, podaj mi swój adres na PW. Postaram się wysłać karmę! Quote
ewatr Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Deklaruje narazie 100 zł na budy a czy tam nie trzeba podac nazwy odbiorcy ul.adresu bo mi tu na koncie woła ? I mam obawy czy bez tego dojdzie kasa... / narazie bo wyszła jeszcze sprawa Erki z Kielc :-( miała wypadek i tez na cito potrzebna pomoc info w moim podpisie / Quote
ewatr Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Basia1968 napisał(a):juz wysyłam ci na PW dane Dzieki Basiu zaraz robie przelew :lol: i moze dopisz w 1 poscie , że dokładne dane do przelewu podasz zainteresowanym na PW ;) Quote
jotpeg Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 ja tez poprosze dane do przelewu na PW (tak na wszelki wypadek) bardzo dobrze, ze AKTUALIZACJA JEST NA POCZATKU WATKU! :p Quote
Basia1968 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 wysłałam dane adresowe tylko akse 1 jako wpis bo niestety nie wiem dlaczego nie moge wsyłać wiadomości na PW Quote
ewatr Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Basia1968 napisał(a):wysłałam dane adresowe tylko akse 1 jako wpis bo niestety nie wiem dlaczego nie moge wsyłać wiadomości na PW moze masz zapchana skrzynke ? Zobacz czy nie jest pełna na 100 % ;) Quote
Basia1968 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 ewatr wpłynęły pieniążki - bardzo dziekuję - po wpływie pieniązków na konto będę dopisywać do 1 strony żeby nie rozciągać nadto wątku - już teraz wszystkim dziekuję za wpłaty.:lol: Quote
jotpeg Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 przypominam; zbieramy na budy dla bezdomnych psow, ktorymi opiekuje sie Marlena. Quote
Kasia Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 poproszę o dane adresowe do konta na PW ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Miło patrzeć, ze tyle dobrych ludzi jest na dogo, którzy pomagają naszej Marlence :) Quote
Akse1 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Basia1968 napisał(a):wysłałam dane adresowe tylko akse 1 jako wpis bo niestety nie wiem dlaczego nie moge wsyłać wiadomości na PW Proszę o ponowne PW - mam nadzieję, że będzie już wszystko o key. Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 jotpeg napisał(a):przypominam; zbieramy na budy dla bezdomnych psow, ktorymi opiekuje sie Marlena. Wylalm w czoraj ale tylko 30 zł :shake:bo ja co miesiac mam na utrzymaniu psy w hotelu ktore wyciagam z naszego schroniska , a teraz jeszcze znalazlam starego pieska, Quote
Recommended Posts