Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę, podajcie konto na które można wpłacić pieniążki dla tych biednych psiaków. Deklaruję wpłatę 50 zł. i mam nadzieję, że bez problemu uzbieracie pieniądze na zakup tych bud i karmy i nie tylko!

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eKONTO:
89 1140 2004 0000 3102 4821 4728
mBank

"budy" czy cos w tym rodzaju

Chciałam wszystkim bardzo podziękować za wielką pomoc i zainteresowanie jeszcze raz :loveu: Bez Was nie dała bym rady.... Ujawnia się moc dogomanii :evil_lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
najlepsza i najbardziej przydatna w sytuacji Marlenki wydaje mi się buda ta co ewatr wysłała link - jutro zadzwonię do producenta dzisiaj niestety nie miałam czasu - zapytam co i jak

Basiu1968. Proponuję, żeby jakoś tak okreslić ile poza mną osób chce pomóc w zakupie bud. Ja deklaruję zapłatę za 1 budę, więc może pieniądze innych ofiarodawców starczą na zakup drugiej budy?

Posted

kochani, proponuje uporządkowac wątek (nikt nie ma czasu przeglądac i szukac, gdzie nr konta, po ile budy itp.);
* w pierwszym poście podac koszty bud
* dla jakich psów (linki do wątków)
* zaznaczyc też że na utrzymanie psów (to też kosztuje, Marlena tego nie uniesie sama)
* nr konta, dane do przelewu
* potem ew. darczyńcy (kto/ile) - jak dojdą przekazy.
ja mogę po (1 grudnia) 50 zł (więcej nie da rady, niestety)

Posted

jotpeg napisał(a):
kochani, proponuje uporządkowac wątek (nikt nie ma czasu przeglądac i szukac, gdzie nr konta, po ile budy itp.);
* w pierwszym poście podac koszty bud
* dla jakich psów (linki do wątków)
* zaznaczyc też że na utrzymanie psów (to też kosztuje, Marlena tego nie uniesie sama)
* nr konta, dane do przelewu
* potem ew. darczyńcy (kto/ile) - jak dojdą przekazy.
ja mogę po (1 grudnia) 50 zł (więcej nie da rady, niestety)

Popieram w pełni - wszystko będzie jasne i czytelne, same konkrety.
Tak jak wcześniej pisałam, deklaruję wpłatę 50,-.

Posted

Dziękuję.

Wątki psów :Soneta,Rufusa i Agi podałam wcześniej,(co do Logana,to w jego przypadku jest gorzej...bo jest dzikim psem z lasu,który śpi na moim nieogrodzonym terenie i nie ufa nikomu,ani żadnej rzeczy,którą zostawił człowiek.Bardzo długo musiałam go przekonywać,że jedzenie,które mu daje nie jest zatrute :diabloti: )
Co do utrzymania psów,to wyzywienie średniego psa to średnio 2zł/dzień, Logana natomiast 2x tyle ,bo jest spoory. Jest kiepsko:razz: bo stowarzyszenie może mi pomóc dając 100zł/mc ,a to starcza na niezbyt długo(nawet jeśli naprawdę staram się to rozłożyć kupując makaron, kości i dodając do tego jakies resztki).

Ahhh...życie życie :mad:

Posted

Deklaruje narazie 100 zł na budy

a czy tam nie trzeba podac nazwy odbiorcy ul.adresu bo mi tu na koncie woła ? I mam obawy czy bez tego dojdzie kasa...

/ narazie bo wyszła jeszcze sprawa Erki z Kielc :-( miała wypadek i tez na cito potrzebna pomoc info w moim podpisie /

Posted

Basia1968 napisał(a):
juz wysyłam ci na PW dane

Dzieki Basiu zaraz robie przelew :lol:

i moze dopisz w 1 poscie , że dokładne dane do przelewu podasz zainteresowanym na PW ;)

Posted

Basia1968 napisał(a):
wysłałam dane adresowe tylko akse 1 jako wpis bo niestety nie wiem dlaczego nie moge wsyłać wiadomości na PW

moze masz zapchana skrzynke ? Zobacz czy nie jest pełna na 100 % ;)

Posted

ewatr wpłynęły pieniążki - bardzo dziekuję - po wpływie pieniązków na konto będę dopisywać do 1 strony żeby nie rozciągać nadto wątku - już teraz wszystkim dziekuję za wpłaty.:lol:

Posted

Basia1968 napisał(a):
wysłałam dane adresowe tylko akse 1 jako wpis bo niestety nie wiem dlaczego nie moge wsyłać wiadomości na PW

Proszę o ponowne PW - mam nadzieję, że będzie już wszystko o key.

Posted

jotpeg napisał(a):
przypominam;
zbieramy na budy dla bezdomnych psow, ktorymi opiekuje sie Marlena.

Wylalm w czoraj ale tylko 30 zł :shake:bo ja co miesiac mam na utrzymaniu psy w hotelu ktore wyciagam z naszego schroniska , a teraz jeszcze znalazlam starego pieska,