Bambino Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Basia1968 napisał(a):wysłałam zapytanie do Pana z allegro - producenta - może jakieś upusty będzie miał, może serce mu zmięknie:-( Basiu1968 podsyłam ci link z wątkiem skarbonki-tam jest skan specyfikacji-oferty wykonania bud dla schroniska w rudzie śląskiej. Może udałoby się wam po podobnej cenie. Ja ze swej strony deklaruję, że opłacę zakup 1 budy pojedynczej lub podwójnej ( czy też wykonanie domowym sposobem ), jak ustalicie z Marlenką. Daj tylko potem jakiś namiar. Jestem pełna podziwu dla tej wspaniałej nastolatki, jeśli w ogóle mamy taką młodzież, to świat nie zginie.:multi: Pozdrawiam z trzema piesami.:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f98/komu-skarbonka-pierwszy-etap-w-trakcie-realizacji-post-nr-60-a-120296/index5.html Quote
Basia1968 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Bambino napisał(a):Basiu1968 podsyłam ci link z wątkiem skarbonki-tam jest skan specyfikacji-oferty wykonania bud dla schroniska w rudzie śląskiej. Może udałoby się wam po podobnej cenie. Ja ze swej strony deklaruję, że opłacę zakup 1 budy pojedynczej lub podwójnej ( czy też wykonanie domowym sposobem ), jak ustalicie z Marlenką. Daj tylko potem jakiś namiar. Jestem pełna podziwu dla tej wspaniałej nastolatki, jeśli w ogóle mamy taką młodzież, to świat nie zginie.:multi: Pozdrawiam z trzema piesami.:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f98/komu-skarbonka-pierwszy-etap-w-trakcie-realizacji-post-nr-60-a-120296/index5.html serdecznie dziękuję za pomoc - jestem niezmiernie wdzięczna za pomoc:-(:-( Bardzo ale to bardzo - zreszta co tu się rozpisywać - sami wiecie jak to jest:loveu: Quote
Basia1968 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 nie znam nikogo kto zrobiłby budę - niestety. To musi sie ktoś znać na tym - buda musi być szczelna i z jakoś zabezpieczona przed zimą. Może ktoś zna kogoś - ja niestety nie. Więc ja moge jedynie dołożyć pieniążki na zakup. Quote
Basia1968 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 otrzymałam taka odpowiedź od producenta bud oczywiscie mozemy negocjowaqc cene jednakze ze wzagledu na duzy nawal pracy prosze skontaktowac sie ze mna po 5 grudnia wczesniej nie dam rady pozdrawiam Quote
Brucio Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jesli rodzice Marlenki zgodza sie na postawienie budy to jest to dobry pomysl.Ja tez sie dorzuce.Jak juz bedzie wiadomo co i jak to bardzo prosze scigajcie mnie na PW ;) Quote
bila1 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 znalazłam tutaj różne ogłoszenia: budy dla psów i tuaj: luxus&garden a tu są budy dla kilku psów: FLOTEX Quote
andzia69 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Basia1968 napisał(a):wysłałam zapytanie do Pana z allegro - producenta - może jakieś upusty będzie miał, może serce mu zmięknie:-( ja kiedyś wysyłałam kilka zapytan do producentów bud...zaden mi nie odpisał:shake: no ale może ten ma serce:lol: Quote
Marlena:) Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jej dziewczyny dziekuję Wam bardzo za zainteresowanie i chęć pomocy :loveu: Poszukuję budy dla mojego biedaka Spajkiego. Oczywiście kasę zbieram już od dawna,co jest trudne,przy takiej ilości zwierząt - wierzcie mi :evil_lol:. Wiec zależy mi na takiej tańszej... Jeśli Sonet i Rufus maja czekać na domy pod moją opieką,to jakieś chociaż stare,ale ciepłe budy sa potrzebne,bo biedactwa zamarzają :shake:. Wszystkie psiaki mieszkają u mnie czy tak czy tak,więc budy nie zrobią tutaj większej różnicy,poza wygodą psów. Zajrzyjcie na wątki moich bidulek:loveu: Sonet-nadal wychudzony,cały w bliznach:shake: WĄTEK <klik> RUFUSIK - nadal przestraszony,ale przekochany:loveu: WĄTEK <klik> Aga-roczna wysterylizowana sunia WĄTEK <klik> Quote
ewatr Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Marlena:) napisał(a):Poszukuję budy dla mojego biedaka Spajkiego. Marlenko a Spajki ma tu watek ? Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 to moze uzbieramy na dwie budy, takie większe aby wszystkie biedaki sie pomieściły, co? ja również dorzucę grosika, dajcie tylko znać na PW kiedy i na jakie konto wpłacać. ;) Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 znalazłam jeszcze taką na allegro: Buda dla psa, budy dla psa, legowisko (485642189) - Aukcje internetowe Allegro ocieplona buda dla psa (488549286) - Aukcje internetowe Allegro dwa małe psy sie do nich zmieszczą? Quote
Marlena:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Nie Spajki to pies z ulicy,jest u mnie długo i już zostaje.Na zawsze. To mix amstaffa ... agresorek jakich mało:mad: ,ale i tak baardzo go kocham. W związku ze swoją agresją jest psem łańcuchowym (nakaz mamy,dopuki nie będzie kojca) , ale codziennie chodzimy na spacery i puszczamy go na noc. Napisałam to tylko dlatego,że może znacie kogoś,kto ma tanio odsprzedać budę.Na taką za 400 nie wydolę :razz:. Quote
Kasia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 zobacz linki jakie podałam, tam maja tanie budy na które myśle uzbieramy bez problemu... kilka deklaracji juz było tylko teraz pytanie czy rodzice wyrażą zgodę na 2 budy u Ciebie? :lol: Quote
ewatr Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Marlena:) napisał(a):Nie Spajki to pies z ulicy,jest u mnie długo i już zostaje.Na zawsze. To mix amstaffa ... agresorek jakich mało:mad: ,ale i tak baardzo go kocham. W związku ze swoją agresją jest psem łańcuchowym (nakaz mamy,dopuki nie będzie kojca) , ale codziennie chodzimy na spacery i puszczamy go na noc. Napisałam to tylko dlatego,że może znacie kogoś,kto ma tanio odsprzedać budę.Na taką za 400 nie wydolę :razz:. Wszytko jasne :lol: a o budach myslimy i moze cos sie uda pomoc ;) wspolnymi siłami ... Quote
Bambino Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Marlena:)']Jej dziewczyny dziekuję Wam bardzo za zainteresowanie i chęć pomocy :loveu: Poszukuję budy dla mojego biedaka Spajkiego. Oczywiście kasę zbieram już od dawna,co jest trudne,przy takiej ilości zwierząt - wierzcie mi :evil_lol:. Wiec zależy mi na takiej tańszej... Jeśli Sonet i Rufus maja czekać na domy pod moją opieką,to jakieś chociaż stare,ale ciepłe budy sa potrzebne,bo biedactwa zamarzają :shake:. Wszystkie psiaki mieszkają u mnie czy tak czy tak,więc budy nie zrobią tutaj większej różnicy,poza wygodą psów. Zajrzyjcie na wątki moich bidulek:loveu: Sonet-nadal wychudzony,cały w bliznach:shake: WĄTEK <klik> RUFUSIK - nadal przestraszony,ale przekochany:loveu: WĄTEK <klik> Aga-roczna wysterylizowana sunia WĄTEK <klik> Marlenko, ponieważ i tak opiekujesz się piesami, więc jak jakiś znajdzie DT lub DS, to na pewno weźmiesz nastepne bidy, to jeśli są już deklaracje sfinansowania zakupu bud ( pojedynczych, czy podwójnych ), to lepiej kupić takie porządne, żeby starczyły na dłużej. Tym bardziej, że jak same zauważyły dziewczyny mało was na Podkarpaciu, więc budy i tak będą miały obłożenie. Twój Spajk przecież też może spać w tych budach, prawda? Zastanów się na spokojnie, pogadaj z Basią1968. Ja ze swej strony zapłacę za budę pojedynczą lub podwójną, inne dziewczyny też deklarowały dorzucenie cosik. Kajtek nawet deklaracje comiesięczne, więc może nie będzie źle. A twoi rodzice się zgodzą na postawienie bud? Lepiej tak zrobić, jeśli rodzice się zgodzą i Tobie pomóc utrzymać psy- masz dla nich serce i choć trochę czasu, niż płacić niemałe jednak pieniądze za hotelik, gdzie mimo wszystko ktoś może mieć mniej czasu dla piesów, niż Ty, więc Twoja pomoc i tak jest lepsza. :lol: A cały czas szukać im DS lub choćby DT. Trzeba się jednak trochę spieszyć, bo śnieg i zimno niestety już do nas zawitały, a producenci bud widać też mają pełne ręce roboty. Quote
Marlena:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Ahh...zapomniałam o Loganie : http://www.dogomania.pl/forum/f28/logan-wielki-psi-szkielet-zyje-juz-zawsze-pozostanie-dziki-103396/index49.html On również śpi na śniegu.Jest wielkości fili,wychudzony...ale dziki :-( Zdjęcie robione w maksymalnym przyblizeniu z drzwi mojego domu. Jego również karmię.Bardzo długo starałam mu się pomóc w inny sposób, ale nikt przeciez nie wezmie do siebie,nawet na DT dzikiego psa tej postury:shake: , dlatego pewnie reszte życia spędzi na wolnosci. Quote
Basia1968 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 ja jestem za budą z dwoma wejściami - już znalazłam taką, ale podzwonię do producentów - bo ta co znalazłam jest kurcze taka nieładna:evil_lol::evil_lol: Quote
ewatr Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Basia1968']ja jestem za budą z dwoma wejściami - już znalazłam taką, ale podzwonię do producentów - bo ta co znalazłam jest kurcze taka nieładna:evil_lol::evil_lol: Takie sa super tylko ta cena ..........:oops: DUŻA BUDA BUDY DLA TWOJEGO PRZYJACIELA XL (489140126) - Aukcje internetowe Allegro ale takich / tzn podobnych / jest kilka nowych w Orzechowcach i sie bardzo sprawdzaja w kazdej pogodzie :lol: Quote
Marlena:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Śliczniuchna ewatr :loveu: ... Ahh te ceny:razz:. Quote
Marlena:) Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Tu jest coś tańszego :roll: , niewiele,no alee...: Buda dla psa (średnia) OCIEPLANA polski producent (492268593) - Aukcje internetowe Allegro BUDA DLA PSA !producent! OCIEPLANA OTWIERANY DACH (489226153) - Aukcje internetowe Allegro BUDA BUDY DLA PSA -M ANPOL IMPREGNAT OCIEPLONA (491503316) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Bambino Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Marlena:)']Tu jest coś tańszego :roll: , niewiele,no alee...: Buda dla psa (średnia) OCIEPLANA polski producent (492268593) - Aukcje internetowe Allegro BUDA DLA PSA !producent! OCIEPLANA OTWIERANY DACH (489226153) - Aukcje internetowe Allegro BUDA BUDY DLA PSA -M ANPOL IMPREGNAT OCIEPLONA (491503316) - Aukcje internetowe Allegro A gdyby nie podwójna buda, jak pisze Basia1968, to która wg Was byłaby lepsza?. Chyba ta z linku, która podała ewatr? Jest jakby altnka i pokoik obok :evil_lol:, gdzie nie wieje wiatr i mogą się zmieścić ze 2 piesy. Poza tym jest dość duża. A jaka jest cena takiej podwójnej budy?:crazyeye: Quote
_ChiQuiTa_ Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Dopiero się dokopałam do tego wątku. Masakra dziewczyny jesteście kochane... :multi: Ja niestety nie mogę się dołożyć, ale może znajdę kogoś kto budę może zrobić. W końcu mam wujka stolarza...:roll: U mnie DT jak wiedzą dziewczyny odpada jak na razie. I coś czują, ze do końca tego roku będzie to nie możliwe. Jeszcze postaram się załatwić DT u babci, ale dzisiaj nie mogłam się z nią dogadać....:shake: Quote
Foksia i Dżekuś Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Mam juz konto i po pierwszym wzuce pare groszy na te budy ,mam nadzije ze szybko uzbiera sie kasa potrzebna na ich zakup bo przeciez psy nie moga mieszkac na polu .Juz teraz jest bardzo zimno. Quote
Basia1968 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 już 5 osób kupiło cegiełki - więc jest 25 zł:cool3::cool3: Quote
Basia1968 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 najlepsza i najbardziej przydatna w sytuacji Marlenki wydaje mi się buda ta co ewatr wysłała link - jutro zadzwonię do producenta dzisiaj niestety nie miałam czasu - zapytam co i jak Quote
Recommended Posts