Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przepraszam,na dzień dzisiejszy nie mam w domu internetu.Fotki są zrobione,aczkolwiek będe mogła je wrzucić dopiero jutro (u koleżanki).
Obecnie mam tylko jednego tymczasowicza - Wampira, Toffik zostaje na DS,a Spajki to prywatny:roll:. Planujemy budowe kojca,myślę,że w maju już będzie.Teraz okres wiosenny,więc zapewne lada dzień pojawią się szczeniaki :razz:.. Wampiego łapią dolegliwości starcze,więc też robi się nieciekawie,ale takie życie. Od dzisiaj mam też pod opieką sznaucerowatą sunię,której pani wczoraj umarła:-(,ale mieszka na swoim podwórku jeszcze...
Fotki obiecuję wstawić najszybciej jak to możliwe;)

• Replies 379
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam ;)
Przynoszę obiecane zdjęcia :) i dobre wieści,bo tamten tydzień pełen był niespodzianek :loveu:. W poniedziałek czarny podpalany kochający dzieci kundelek Lucky zamieszkał na Wrzawach,we wtorek Wampirek przyprowadził około 2 letniego DONka,którego roboczo nazwałam Ramzes.W środe młody jamniczy przystojniak też odnalazł swoich ludzi - tutaj w Gorzycach.W czwartek dzięki Basi :loveu: odnalazł się właściciel Ramzesa,okazało się,że psiak ma 2 lata i 2 miesiące i wabi się Kazan. Mieszka w małej miejscowości koło Tarnobrzega z cudowną rodziną. Najprawdopodobniej został skradziony :razz:,ale wszystko wspaniale się skończyło :loveu:.
Tak jak wspomniałam we wcześniejszym poście,obecnie mam 3 psy w tym jeden na DT(Wampir) :roll:

DONek Kazan ;) trochę wyrośnięty jak na ONka,ale piękny pies o niezłym charakterku (wiele osób chciało go złapać,ale on trzymał się mnie - dosłownie,do tej pory mam po zabawie dziure w ręce :evil_lol:)

Wampir przy jednej z bud

I tutaj w drugiej (swojej) zobaczcie co mały gnojek zrobił z wejściem (u góry postrzępione:mad:) To taka zabawa była (bo do psychozy powodów raczej nie miał:eviltong:) ,ale po tym co mu powiedziałam już więcej tego nie zrobił :roll:

A Crystal patrzył na to wszystko z góry :evil_lol:

Posted

Ale porzadna fotorelacja Marlenko :loveu: tak trzymac dalej ;)

Ten oneczek sliczny dobrze wiedział kogo sie ma trzymac zeby nie zzginąc :eviltong:

A Wampirek z tymi zabkami jest przegośc :turn-l:

a my przyszlismy z zyczeniami :