wlodek1703 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Przedstawiałem się w innym temacie, więc w tym prezentował będę fotki moich pomarszczonych szczęść. Ktoś:razz: pisał w innym temacie, że lubi oglądać dużo zdjęć;) Postaram się nie zawieść oczekiwań. Teraz wrzucę jedno, czas mnie goni. Fajnie się tu na dogo klika ale nie mogę zapominać, że na chlebek zarabiać też trzeba. W najbliższym czasie pojawią się tu fotki od zarania mojej z shar pei przygody, przez pojawienie się w domu panienki:cool3: do współczesności. Na początek mała przeróbka z Bezana. Nie jest to może najpiękniejsze ujęcie, ale złapałem pierwsze z brzegu:roll: Quote
betka-sp Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 hihihi...no ten chłopak zawsze wie jak sie ustawić :multi::multi::multi::multi: Quote
margo001 Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 A jaki Beziu dumny jest :loveu: dawajcie tu jeszcze Lunkę :loveu: Quote
terka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jak się dobrze przyjrzeć, to kawałek Lunki widać na zdjęciu, a raczej jej doopcię:cool3::evil_lol::eviltong: Quote
wlodek1703 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Kawałek Lunki to trochę mało:eviltong: Oto Lunka w całej okazałości, jaka była(!) na wiosnę zeszłego roku: Zanim pojawiła się u nas doszło do zapoznania: Początki wspólnego zamieszkiwania wyglądały najczęściej tak: Teraz jest już o wiele spokojniej: Mam też zimówkę sprzed lat:lol: kiedy to Beziu stawiał pierwsze kroki na zdzieszowickiej ziemi: A tak wyglądało nasze maleństwo chwilę po tym, jak postawiło nam w pokoju powitalną koopkę: Zima minęła i można było zacząć wiosenne spacery. Tu Bezan ma jakieś pół roku: Quote
wlodek1703 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Mam jeszcze animowaną zimówkę. Kiedyś była taka zima: YouTube - Bezan na śniegu Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 jesuuuuuuuuuuuuuuuu...jaki Beziu słodziutki -malutki :multi::multi::multi::multi: dawaj wiecej fotek pomarszczańca :mad::mad::mad::mad: Quote
margo001 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Widzę Włodziu że się udało z filmikiem :multi: A Beziu i Lunka widać że to sharpki nierozłączki i od razu przypadli sobie do gustu :loveu: Quote
wlodek1703 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Poszperam w starych albumach i poszukam wczesnych fotek Bezana:razz: Faktycznie był słodziutki - właściwie to dalej taki jest:cool3: Lunka trafiła do nas jako duża już panienka, więc fotek z jej wczesnej młodości nie mam. Będą późniejsze. Quote
wlodek1703 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 Zanim wczesny Beziu mam dzisiejszą Lunkę: Quote
wlodek1703 Posted December 17, 2008 Author Posted December 17, 2008 I jeszcze raz świeża Lunka - kruszynka: Beziu z tej okazji, że dostał na kolację gotowane żarełko zdecydował się zjeść z miski:crazyeye: Quote
wlodek1703 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Długie, zimowe wieczory... ja w pracy... A, jak to mówią, we troje w łóżku jest goręcej:evil_lol: Quote
terka Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 No ładnie:mad:Oj synu, zdrajco:mad: niestety, wydało się...przespaliśmy sobie godzinkę, a może i więcej:oops: Quote
wlodek1703 Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 Jak znam życie, to zdecydowanie więcej :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
betka-sp Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 iiii tam...pospać nie dasz Terci :lol::lol::lol: co jej żałujesz....bo sam nie możesz?? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts