Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przedstawiałem się w innym temacie, więc w tym prezentował będę fotki moich pomarszczonych szczęść. Ktoś:razz: pisał w innym temacie, że lubi oglądać dużo zdjęć;) Postaram się nie zawieść oczekiwań. Teraz wrzucę jedno, czas mnie goni. Fajnie się tu na dogo klika ale nie mogę zapominać, że na chlebek zarabiać też trzeba. W najbliższym czasie pojawią się tu fotki od zarania mojej z shar pei przygody, przez pojawienie się w domu panienki:cool3: do współczesności.
Na początek mała przeróbka z Bezana. Nie jest to może najpiękniejsze ujęcie, ale złapałem pierwsze z brzegu:roll:

Posted

Kawałek Lunki to trochę mało:eviltong: Oto Lunka w całej okazałości, jaka była(!) na wiosnę zeszłego roku:

Zanim pojawiła się u nas doszło do zapoznania:

Początki wspólnego zamieszkiwania wyglądały najczęściej tak:

Teraz jest już o wiele spokojniej:

Mam też zimówkę sprzed lat:lol: kiedy to Beziu stawiał pierwsze kroki na zdzieszowickiej ziemi:

A tak wyglądało nasze maleństwo chwilę po tym, jak postawiło nam w pokoju powitalną koopkę:

Zima minęła i można było zacząć wiosenne spacery. Tu Bezan ma jakieś pół roku:

Posted

Poszperam w starych albumach i poszukam wczesnych fotek Bezana:razz: Faktycznie był słodziutki - właściwie to dalej taki jest:cool3: Lunka trafiła do nas jako duża już panienka, więc fotek z jej wczesnej młodości nie mam. Będą późniejsze.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...