Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hahah...spoko ;)) ....a mały kremówek pomarszczony....CUDO ;)) mniam..mniam ;)

jamnicze....ja też dopiero na tym filmiku mogłam sie obejrzeć i ocenić ;) Mellcia lubi wystawy i to wychodzi w "praniu"...za ringiem jest niepewna i najchętniej właziła by na kolana ..ale jak już wejdzie na ring...zamienia sie w damesę ;) i podziwiam ja czasem że ma cierpliwość stać tak długo w jednej pozycji a biegając nie gonić tego kto przed nią :) ona jedyna z moich suń do tego stopnia potrafi skupić się na mnie a nie na tym co wkoło sie dzieje..........

Posted

wiem;)) i na każdej wystawie czegoś sie uczę;) w końcu który pies pobiegnie dobrze jak mu ktos przed nosem ogonem macha lub na "dupie" siedzi ;)) - instynkt samozachowaczy się "włancza" ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
I od przodu możesz sama regulować, ale jak masz psa za sobą, to kicha

no dokładnie....chyba następny miot z którego bedę cos chciała zostawić będzie na "Z" :evil_lol: hahahahahh..........

Posted

Asiaczek napisał(a):
Fałdki to chyba już w sen zimowy zapadły...

Pzdr.

hahahaha...a żebys wiedziała ;) że najchętniej i one i ja przespała bym zimę ;) dziewczyny "przyklejają" sie do kominka....cholerka upieka sie kiedyś ale jak nie patrzę tylko bliżej i bliżej sie podczołgują.....wariatki jedne...

a to na dowód , że jeszcze do końca NIE zasnęlismy ...hahhaahhah

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jakie one mają śmieszne fałdki policzkowe; z tej perspektywy nigdy nie widziała szarpka:)
http://images35.fotosik.pl/239/41a10624ff4dfba5med.jpg

Pzdr.

hahaha....no tak...z regóły pokazują sie bokiem ;))... a fąfle są "napompowane" w górę-dół i na boki..hahaahahahha...i takie całuśne ;)

och, ja tez uwielbiam ciepło z kominka..jest takie inne niz to z kaloryferków ;)...ale "dziewczyny" naprawde czasem przesadzaja z kładzeniem sie tak blisko że az sa gorace....i patrza na mnie w wyrzytem jak je przesuwam troche dalej...hahahaah...a i tak jak tylko spuszcze z nich oko to gramola się....najchętniej na samej blasze pod kominkiem by się usadziły /i skwierczały jak skwareczki/ :crazyeye::crazyeye:...zero instynktu samozachowaczego :shake: