betka-sp Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 no to pare ftek;)) w większości dzieki Włodziowi ;)) mamy złoto w kl. posredniej ;))CWC i BACIB-a i BOB-a..... Zwycięzca Polski Poznan 2010 Quote
Asiaczek Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Hohoho, jaka krótka, ale treściwa relacja:) Brawo, gratulacje! Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 9, 2010 Author Posted November 9, 2010 hahaha...no tresciwa i krótka bo na hali fotki wyszły zamazane ;) tylko te statyczne były jako-takie....ale jeszcze króciutki filmik /dzieki Werocice;))/ http://www.youtube.com/watch?v=Dejk4JcV0zU&feature=player_embedded Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 I na dodatek z jakim wspaniałym rezultatem na końcu:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 O, muszę przyznać, że na tym filmiku najładniej się prezentowałyście :) Quote
Asiaczek Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Takie śmieszne fotki dostałam od mojej koleżanki z Węgier:) Kilka przytulaśnych fotek na dobranoc:smile: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 betka-sp - mały off, OK? Zapraszam na bazarek:) http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 hahah...spoko ;)) ....a mały kremówek pomarszczony....CUDO ;)) mniam..mniam ;) jamnicze....ja też dopiero na tym filmiku mogłam sie obejrzeć i ocenić ;) Mellcia lubi wystawy i to wychodzi w "praniu"...za ringiem jest niepewna i najchętniej właziła by na kolana ..ale jak już wejdzie na ring...zamienia sie w damesę ;) i podziwiam ja czasem że ma cierpliwość stać tak długo w jednej pozycji a biegając nie gonić tego kto przed nią :) ona jedyna z moich suń do tego stopnia potrafi skupić się na mnie a nie na tym co wkoło sie dzieje.......... Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 [quote name='betka-sp']hahaha...no tresciwa i krótka bo na hali fotki wyszły zamazane ;) tylko te statyczne były jako-takie....ale jeszcze króciutki filmik /dzieki Werocice;))/ http://www.youtube.com/watch?v=Dejk4JcV0zU&feature=player_embedded A ja Ci zapomniałam napisac, że dobrze zrobiłaś "trzymając dystans" do poprzedzającej suni... Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 wiem;)) i na każdej wystawie czegoś sie uczę;) w końcu który pies pobiegnie dobrze jak mu ktos przed nosem ogonem macha lub na "dupie" siedzi ;)) - instynkt samozachowaczy się "włancza" ;) Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Wiesz, z tym machającym ogonem, to jeszcze da się wytrzymać. Ale gorzej z dymi, co lubią"siedziec psu na d....pie". A sa tacy, sa... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 I od przodu możesz sama regulować, ale jak masz psa za sobą, to kicha Quote
betka-sp Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 jamnicze napisał(a):I od przodu możesz sama regulować, ale jak masz psa za sobą, to kicha no dokładnie....chyba następny miot z którego bedę cos chciała zostawić będzie na "Z" :evil_lol: hahahahahh.......... Quote
betka-sp Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a):O, jaka cfffffaniara...:) pzdr. ;)trzeba sobie jakoś radzić w tym świecie .................. :ices_bla: Quote
Asiaczek Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Nooooo, parcie na wygrywanie jest wszędzie, a pierwsze miejsce tylko jedno... Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 hahahahahaha niezły pomysł z tym imieniem :) Quote
Asiaczek Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 Fałdki to chyba już w sen zimowy zapadły... Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Asiaczek napisał(a):Fałdki to chyba już w sen zimowy zapadły... Pzdr. hahahaha...a żebys wiedziała ;) że najchętniej i one i ja przespała bym zimę ;) dziewczyny "przyklejają" sie do kominka....cholerka upieka sie kiedyś ale jak nie patrzę tylko bliżej i bliżej sie podczołgują.....wariatki jedne... a to na dowód , że jeszcze do końca NIE zasnęlismy ...hahhaahhah Quote
jamnicze Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Ach kominek - uwielbiam!!! Tak mi go brakuje w bloku, no ale własnej chałupki raczej mieć nie będę, to chociaż jak chodzę do znajomych, to im marudzę aby mi rozpalili :) http://images39.fotosik.pl/399/c1a3dd4d59b0aba5med.jpg Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Jakie one mają śmieszne fałdki policzkowe; z tej perspektywy nigdy nie widziała szarpka:) http://images35.fotosik.pl/239/41a10624ff4dfba5med.jpg Pzdr. Quote
betka-sp Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Asiaczek napisał(a):Jakie one mają śmieszne fałdki policzkowe; z tej perspektywy nigdy nie widziała szarpka:) http://images35.fotosik.pl/239/41a10624ff4dfba5med.jpg Pzdr. hahaha....no tak...z regóły pokazują sie bokiem ;))... a fąfle są "napompowane" w górę-dół i na boki..hahaahahahha...i takie całuśne ;) och, ja tez uwielbiam ciepło z kominka..jest takie inne niz to z kaloryferków ;)...ale "dziewczyny" naprawde czasem przesadzaja z kładzeniem sie tak blisko że az sa gorace....i patrza na mnie w wyrzytem jak je przesuwam troche dalej...hahahaah...a i tak jak tylko spuszcze z nich oko to gramola się....najchętniej na samej blasze pod kominkiem by się usadziły /i skwierczały jak skwareczki/ :crazyeye::crazyeye:...zero instynktu samozachowaczego :shake: Quote
Asiaczek Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 Oj, tam, się przejmujesz. Najwyżej bys miała takie 3 dobrze wytopione skwareczki;) Pzdr. Quote
jamnicze Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 A mi te pultynki od przodu przypominają wąbaty :) Quote
Recommended Posts