Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

Posted

Ja też miałam mieszane uczucia z naszego przedszkola i całkowicie się zgadzam, że to spory rozrzut wiekowy, dodatkowo u nas nie było podziału też na wielkość i moja mała kruszynka została poturbowana przez starsze, rozpędzone i gapowate labradorki :angryy::mad:, aż się przestraszyłam, że zamiast socjalizacji zafundowałam jej traumę :-(.

Ale basenji maja hart ducha :evil_lol: i choć po tym spotkaniu na początku bała się większych psich skupisk, to do pojedynczych psów śmiało podchodziła ;).
Następnym razem poszłam po kilku tygodniach i było już lepiej.
Za to zajęcia u nas fajnie prowadzili.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

u nas po drugim spotkaniu w przedszkolu już spokojniej ;)...młodzież brykała i nie przeszkadzali im już starsi i więksi koledzy :razz:......za to przy szkoleniu....trzeba było wspiać się na kładkę.....oj....było "wesoło", bo dziewczyny za jasnego groma wciądnąć się nie dawały...bo jak już były na górze to lazły..i złażiły na dół tez same...ale do góry :evil_lol: nie:-o ma szans .... za to reszta poleceń coraz lepiej idzie.....może jednak "będą z nich ludzie" ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Asiaczek']Dlaczego zamilkłyscie? Czyżby nic się u Was ciekawego nie działo...?

Pzdr.

oj dzieje sie dzieje..i włąsnie chyba za duzo bo pisać nie ma jak ;) ale to raczej dziewczyn nie dotyczy...ot takie pewrturbacje :roll:......

A laski rosną i ciesza oko :multi: w Drzonkowie był ich debiut....obie dostały ocene WO - Mellka z lokata I, Miya z II

• 3 months later...
Posted

Asiaczek napisał(a):
No i nie doczekaliśmy się fotek, a betka-sp jest na DGM...

Pzdr.

bije się w pierś....mocno mocno :oops::oops::oops::oops: Asiaczku.....kurcze miała powstawiać foty..ale fotosik mi się ..........wyrąbał.....bbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu..........
Zaraz sprubuję cos dac a tak na szybko ;) Mellody Dream- ukończyny MłCh.Pl /przed skończeniem pierwszego roku życia/ :loveu:... My Fair Lady /czekoladka/ Mł.Ch na ukończeniu- brakuje 1 krajówki..... chłopak -Mister Fair Play Mł.Ch na ukończeniu- brakuje 1 miedzynarodówki :loveu:

Posted

dobra...zmieniłam przeglądarkę bo Mozilla doprowadzała mnie do szału wywalając co chwilę.....cos udalo sie wrzycić...to sie pochwalę

Katowice 2010 - Mellka V1, Zw.Mł, Naj Jun w Rasie i Miya V2

Opole -Miya Vi, Zw.Mł., Naj Jun w Rasie

Jelenia Góra-Mellka - V1, Zw.Mł., Naj Jun w Rasie, BOB

Posted

no...ale widzę┬, że edycja postów dalej nie działa.....chciał zamienić zdublowane foty........ale nic z tego...to polecimy dalej

Indi

mama z córcią

wariatuńcie

Posted

betka-sp napisał(a):
bije się w pierś....mocno mocno :oops::oops::oops::oops: Asiaczku.....kurcze miała powstawiać foty..ale fotosik mi się ..........wyrąbał.....bbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu..........
Zaraz sprubuję cos dac a tak na szybko ;) Mellody Dream- ukończyny MłCh.Pl /przed skończeniem pierwszego roku życia/ :loveu:... My Fair Lady /czekoladka/ Mł.Ch na ukończeniu- brakuje 1 krajówki..... chłopak -Mister Fair Play Mł.Ch na ukończeniu- brakuje 1 miedzynarodówki :loveu:

Hoooooo, jakie cudne wiesci!
Gratuluję tylu pięknych osiągnięć:)
Widzę, że i jakieś kicio u Was jest...

Jakie plany wystawowe? Może gdzieś uda nam się spotkac?

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hoooooo, jakie cudne wiesci!
Gratuluję tylu pięknych osiągnięć:)
Widzę, że i jakieś kicio u Was jest...

Jakie plany wystawowe? Może gdzieś uda nam się spotkac?

pzdr.

a widzisz....planowała złapac was w Opolu...ale baski szły o 10 a my prawie o 15 ....:shake:...na finały tez nie poszliśmy bo czekoladkowa Miya wystaw..tak nie za bardzo lubi...stresuje się okrutnie więc jej odpuściłam....teraz laski zmieniaja sierść...więc może gdzieś za miesiąc ;) potem na pewno Wrocław i Poznań...a co jeszcze...zobaczymy :lol:

A kocica jest....11 letnia strasza pani:razz:

Posted

Oj, we Wrocku to nas raczej nie będzie i w P-niu też raczej nie. Jesienią to u nas zaczynają się cieczki i krycia... No nic, zobaczymy.
Ja tez mam 3 persy (już TYLKO 3) i taki kolorek jak u Was, też miałam w domu:) Teraz zostały mi już ruda pręgowana, szydkkretka i szyldkret z białym...

Pzdr.

• 1 month later...
Posted

i mamy następną Mł.Ch z naszym przydomkiem :multi: My Fair Lady Quare Non- czyli Miya nasze czekoladowe szaleństwo :razz::razz:

Wystawa Legnickie Pole - V1, Zw.Mł., Naj,Jun w Ras., Zw. Rasy /BOB/

z szalonej panny wyrasta dama.......;)

• 2 months later...
Posted

no doooooooobra :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ale na tą chwile bez fot bo te trzeba obrobić :loveu:

Poznań 2010 - Mellody Dream Quare Non- V1, CWC, BOS, CACiB, BOB- Zwycięzca Polski Poznań 2010 :multi:

Posted

Ah, Ty!
To takie super informacje mamy siłą z Ciebie wydzierać...? Oj, nieładnie...
Gratulacje:)
A kiedy jakieś fotki...?
A może chcesz w przyszym roku do Presova pojechać? To jest wystawa CACIB i gr. 2 jest tego samego dnia, co 5 gr. (20.02.2011 r.)...

Pzdr.