Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

terka napisał(a):
To akurat zdjęcie jest SUPEEER :)
A niech dziewczyny ćwiczą, w końcu podbiją wystawy :loveu:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:one to maja we krwi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

haaahahahaha...oj..działo sie działo :-o:-o:-o:-o grupa raczej podrosniętej młodzieży i do tego samców i nasze dwie nieświadome na co sie porywają "laski" :mad::mad::mad::mad:.........ale po pierwszym szoku../czyli jakieś pół godziny/:evil_lol:........i paru "sponiewieraniach" przez starszych namolnych kolegów...było juz na tyle spokojnie, że laski chodziły sobie swobodnie /no czasem zwiewjac pod krzesło bo jedna Akida była bardzo zaczepielska/ ;)......i nawet Miya zaczeła sie odgryzać :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za wcześniejsza "poniewierkę"......

powoli fotosik przyjmuje fotki...wiec bede wrzucać :evil_lol:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Super fotorelacja!
A napisz coś nt. warunków, rodzaju ćwiczeń itp. Swoich wrażeń...
pzdr.

Warunki super...jak widać ogromny plac dokłądnie ogrodzony /i całe szceście bo nie wiem gdzie byśmy na początki Miyę łapałi/ Na tym terenie prowadzone są również szkolenia ze ZK - PT i agilidy....Przedszkole 2 godziny, maluchy 3-7mc i tu wydaje mi sięm, że zbyt duzy rozstrzał wiekowy...bo 7mc psiak....to już spokojnie na PT może iść. Praktycznie przez 1,5 godz....psiaki biegąły i psociły...aż do zmeczenia a pani prowadzacej nie bardzo chciało się chyba zacąć cokolwiek robić :razz::razz:....no ale sie w końcu zmobilizowałą i pobiegaliśmy troszke..hahahaahah.....pokazujac na zmianę ząbki i "udając" że przywołujemy pieska i że on wie o co chodzi;)) a raczej, że ma ochote przemaszerować sam przez środek kółeczka zrobionego przez inne psiaki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

My generalnie nastawialiśmy się bardzij na obcowanie z innymi psiakami niż na szkolenie....więc jakos poszło...natomiast ponieważ nie było to moje piersze "przedszkole" czy szkolenie, miałam jakieś tam porównanie i bardzo nie podobały mi sie metody stosowane przez szkoleniowca....metody krótko mówiąc "siłowe".... dla mnie zupełnie nie tędy droga przy naszej rasie...a pani nie chciała chyba zrozumieć, że sharpek, Akida czy posokowiec...to nie ON-ek....:shake:

Posted

Dlatego pojedziemy jeszcze raz...lub dwa........:p....niech młodzież obstuka sie z towzrystwem...całą resztę jestem w stanie je sama nauczyć........natomiast nie zstąpię im towrzystwa 10 innych psiakow w ich wieku..:roll::roll::roll::roll: a jak pani szkoleniowiec będzie zbyt "obcesowa" i potraktuje tak moje dziewczyny....to po prostu podziekujemy....i wyjdziemy :p:p..... no niestety...ale nie ze wszystkimi rasami tak se można pozawalac............:mad:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jasne. I tak zrób.:lol:
Pzdr.[/QUOTE]

hahahah...niestety mój maż juz tak chciał zrobic za pierwszym razem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....bo kazą zrobic cccccccoś co jego czekoladce nie pasi :p:p:p:p:p...

Teraz i tak chwila przerwy...bo 1 listopada i potem Poznań.........więc idziemy dopiero za 3 tyg. :p:p:p

Posted

A mówią, że kobiety to kwoki :eviltong:, faceci widać też :eviltong:, tylko jak ich nazwać....:evil_lol:
Choć wcale się nie dziwię TZ, mój by tak samo zareagował :p
Becia, najważniejsze, nie dać się zwariować :evil_lol:

Posted

[quote name='Yorkshire terier']piękne shar-peiki:loveu:Tez mamy shar-peia i choc rodowód ma to na wystawy nie jezdzi:evil_lol:[/QUOTE]

pies to nie tylko wystawy...najważniejsze, żeby je kochać i tą miłość okazywać.........:razz: