syniko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 betka-sp napisał(a):o rany :multi::multi::multi: a USG robiliście??? daj fotke grubci.....PLEASE :multi::multi::multi::multi: Noooooo. i doliczyliśmy się czwóreczki:loveu:,ale kto wie,kto wie co nam dziewuszka i chłopak zmajstrowali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 daga10011 napisał(a):pieknie rosna:loveu: dzieki Daguś :loveu::loveu::loveu::loveu: są dwie..młode ;) a rozrabiaja za pięciu :eviltong:..ale ja sie cieszę....bo zdrowe jak konie to i jak konie brykają :diabloti: syniko napisał(a):Noooooo. i doliczyliśmy się czwóreczki:loveu:,ale kto wie,kto wie co nam dziewuszka i chłopak zmajstrowali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi::multi:u nas tez na USG /jedno w 30 dniu, drugie w 52/ dopatrzyli sie czwóreczki....a urodziło sie 5 :multi:...wiec radzę pilnować, żebyś nie musiała jak my w czasie sikania juz po.....na dworze łapać ;);););) Dawaj fotki grubci :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
syniko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Dwie foteczki wyslalam Ci na maila,bo na dogo jeszcze nie potrafię dodawać:oops::oops::oops: Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 syniko napisał(a):Dwie foteczki wyslalam Ci na maila,bo na dogo jeszcze nie potrafię dodawać:oops::oops::oops: fotki musisz najpierw wrzucić na np.- fotosik :eviltong: i z tamtąd już....bez problemu wchodzi :razz: Sylwia śliczna masz stronkę :cool3: gratulacje :cool3: Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='syniko']Dzięki,już mam :multi: oto moja Cleo-ciężarówka;) hahah...no nie do konca to wyszło ;);););) na fotosiku pod fotka nasz z boczku "moje zdjęcia"....jak sie otworzy to pod każdym jest "pobierz pozostałe kody" .. ja wstawiam kod z "Zdjęcie 500px na forum"..po prostu kopiuję ścieżke pod nim /www.fotosik.[img]....../ Quote
syniko Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [quote name='syniko'] I oto moja ciężarówka Ale teraz mi już wyszło Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 hahah...wyszło wyszło :eviltong::eviltong::eviltong: fajniutka grubcia ..to jeszcze z 2 tyg ??? to jeszcze trochę przybierze ;);););).....ciekawe czy jakieś czekoladowe maleństwo sie trafi.....po tatausiu i pradziadku Argo...po którym się własnie czasem czekoladki trafiają ;););) Quote
Asiaczek Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 Syniko - my też trzymamy kciuki!:lol: Pzdr. Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 [quote name='Asiaczek']Syniko - my też trzymamy kciuki!:lol: Pzdr. hahahah..to taka "wspólnota ciężarówek" :loveu:...a U Żelki Asiu.....ile jeszcze???? na kiedy termin???? bo ja tak dojrzewam...dojrzewam..........i wiesz ;);););)....myslę, że się w końcu spotkamy i pogadamy......;););) Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 pańcio..oglada telewizję...no Mellka też ;)) Quote
betka-sp Posted October 16, 2009 Author Posted October 16, 2009 i pilnująca...porządku...Mellua ;);););) i żeby nie było, że dyskryminujemy Indi i skupiamy sie na maluchach ;););)...spacerek jesienny......... Quote
Asiaczek Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 betka-sp napisał(a):hahahah..to taka "wspólnota ciężarówek" :loveu:...a U Żelki Asiu.....ile jeszcze???? na kiedy termin???? bo ja tak dojrzewam...dojrzewam..........i wiesz ;);););)....myslę, że się w końcu spotkamy i pogadamy......;););) Żelka ma termin na ok. 15.11.2009 r. Czyli to juz niedługo...(28 dni)... Na pogaduchy i spotkanko to ja zawsze jestem do dyspozycji!:lol: Pzdr/. Quote
betka-sp Posted October 18, 2009 Author Posted October 18, 2009 Asiaczek napisał(a):Żelka ma termin na ok. 15.11.2009 r. Czyli to juz niedługo...(28 dni)... Na pogaduchy i spotkanko to ja zawsze jestem do dyspozycji!:lol: Pzdr/. hahahah...oj bedę pamiętała ;););)...w Zabrzu były dwa baski...chyba tego samego własciciela.......czarno-biały dorosły piesek....i rudo-bia.łe /ale nie wiem co:razz:/....oczywiście z maślanymi oczami patrzyłam a mój TŻ pukał sie tylko po głowie.....haahahahahah....co ja kombinuję :p Quote
Asiaczek Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 betka-sp napisał(a):hahahah...oj bedę pamiętała ;););)...w Zabrzu były dwa baski...chyba tego samego własciciela.......czarno-biały dorosły piesek....i rudo-bia.łe /ale nie wiem co:razz:/....oczywiście z maślanymi oczami patrzyłam a mój TŻ pukał sie tylko po głowie.....haahahahahah:p Pewnie to była Ala N. ze swoimi baskami. Czarno-białe - piesek, rudo-białe - sunia. pzdr. Quote
jamnicze Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='betka-sp']hahahah...oj bedę pamiętała ;););)...w Zabrzu były dwa baski...chyba tego samego własciciela.......czarno-biały dorosły piesek....i rudo-bia.łe /ale nie wiem co:razz:/....oczywiście z maślanymi oczami patrzyłam a mój TŻ pukał sie tylko po głowie.....haahahahahah....co ja kombinuję :p :evil_lol: ciekawe jak by się ułożyły relacje basko-sharpejowe :razz:? Ciekawe co tam w tej tv leciało, że taka zainteresowana :). Saidi bardzo lubi filmy przyrodnicze ;) http://images46.fotosik.pl/215/2ddef38db077e4c1med.jpg Quote
betka-sp Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 jamnicze napisał(a)::evil_lol: ciekawe jak by się ułożyły relacje basko-sharpejowe :razz:? hahah...no trzeba by było sprawdzić..ale parę rzeczy je łaczy :razz: np. niechęć do zimnej i mokrej pogody...:evil_lol:........oooooooo....i baski też maja takie zmarszczeczki na czole :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: małe bo małe ;)ale mają;) Mellka "ogląda" wszystko..jak leci:cool3:...byle by umieścić doopke na kanapie...hahahahaha Quote
jamnicze Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 I obie rasy mają dość bojowe i dominujące charakterki, oj mogło by się dziać - aż strach się bać ;) Quote
Asiaczek Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 jamnicze napisał(a):I obie rasy mają dość bojowe i dominujące charakterki, oj mogło by się dziać - aż strach się bać ;) A ja myślę, że jezeli te nasze 2 rasy spotkałyby się na neutralnym terenie - to nic by sie nie działo. Pobiegałyby i już. A w sytuacji, gdyby wychowywały się od małego, to na pewno byłby pokój. Wiadomo, od czasu do czasu, nawet w najlepszym małzeństwie zdarzają się kłótnie, ale to wszystko jest do opanowania. Ja widze, że np. jak idę z baskamina smyczy, to one zjadłyby wszystko, cosię rusza. Ale gdy sa bez smyczy i sobie spokojnie biegjaa np. na Polach Mokotowskich - to wtedy nie ma żadnego znaczenia czy to chłopak czy suka. Czy duze czy mniejsze. No, przy najmniejszych to jednak bym uważała, bo już raz tak było, że baski pogoniły cziłki... Az mi było wstyd. A że cziłki uciekały, to i baski je goniły...:evil_lol: pzdr. Quote
jamnicze Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 No właśnie zauważyłam, że Saidi zaczyna mi się rzucać na małe psiaki. Nie agresywnie jak na rywali, raczej jak na zdobycz. A mi chodziło o konfrontację tych ras właśnie w jednym domu, bo z tego co zauważyłam, gdy baski trafiają do domów gdzie są inne rasy, to zaczynają dominować (może z wyjątkiem tajki jenis ;)) Quote
betka-sp Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 hahahah....spoko....baski sa prawie wielkosci sharpków wiec nie posłuzyły by im za "kolację" :loveu::loveu::loveu::loveu: moje dziewczyny sa bardzo przyjazne......obłaskawiły nawet rotwailerki szalejace za płotem...i teraz wspólnie sie wzdłuz płoty tylko ścigaja już bez tego strasznego jazgou :evil_lol::evil_lol: Tak na serio to ze zwierzakami ich mniej wieęcej wymiarów nie ma żadnego problemu.....to raczej obce piski nie rozumiejac sharpkowego gadania /sapanie, chrapanie, mruczenie/...boja sie i atakują..........Raz mi sie zdarzyło tylko, ze Joko ;);) próbowała małego yorka ...hhhhmmmm.....złapać za głowe ?? nie wiem jak to okreslić :evil_lol: ona miała taki specyficzny stosunek do małych zwierzaczków...kłapała im nad głową swoje paszczeką /z malutkimi zabkami:evil_lol:/i uwarzała że to jest zabawne....hahhahaha...tak zachecała je do zabawy patrzac na przerazone miny ich właścicieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
betka-sp Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 jamnicze napisał(a):I obie rasy mają dość bojowe i dominujące charakterki, oj mogło by się dziać - aż strach się bać ;) sharpki nie sa wcale bojowe..one tylko tak wyglądają, ze pan elektryk dziś znowu bał sie wejśc do domu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bał sie 4 mc. istotek......hahahhahahaah................/cyt- bo one tak groźnie wygladają...../ :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jamnicze Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 To i tak nie przebije pana, który przyszedł kiedyś do związku i się rozpłaszczył przy ścianie przed radośnie szczekającym na niego bassetem:evil_lol:, okazało się, że pan przyszedł dowiedzieć się gdzie może kupić bulteriera :diabloti: Quote
Recommended Posts