Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Ale fajne te Twoje zmarszczki:p

dzieki :cool3: a wiesz, że na wystawie małą Bagerę spotkaliśmy ;) mam parę fotek sliczniusiej panny :multi::multi:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Wiem, siostra się pochwaliła;) Ja dojechałam popołudniu na wystawę.

żałuj :evil_lol::evil_lol::evil_lol: wygłaskalismy Bagerke do granic mozliwości....hahhahahhah.../ale ja jestem bezczelna :loveu: zaczepiam obce kobity po wystawach.../ :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ale one urooosły! :crazyeye:
Piękne są! A czekoladce istotnie kryją się w oczętach jakieś chochliki... :diabloti:
Jednak ja jestem bardziej fanką Mellody :loveu: - proszę o fotki!

Posted

jamnicze napisał(a):

napisz coś więcej o ich charakterkach, dziewczyny dorastają to i pewnie nieźle do wiwatu Ci dają :cool3:

hahahha...nie jest tak źle :razz: dokuczają troche..ale swojej mamusi...z którą są ciągłe 'walki" :cool3:...bo wariatki nie odpuszczają a i Indi zachowuje sie jakby bardziej była ich siostrą nich mamą....wiec rano trzeba przelecieć w szerz i w zdłuż całe mieszkanie...wypaść na ogród...przelecieć po skalniaku i wrócić z prędkościa błyskawicy....do pańci łóżka wskakując radosnie jej na głowę :evil_lol:haahahhaah...... To wariatki ale kochane...i nawet Mellka która w pierwszych tygodniach była takim bardzo spokojnym i "wycofanym" szczeniakiem....szaleje i wręcz wiedzie prym w przepychankach...przy czym, żadna z nich nie przejawia przynajmniej cienia agresji. To niesamowite pieszczochy..i zazdrośnice :mad: jak jedna pcha sie na kolanka...to zaraz można być pewnym, że dwie nastepne w mig sie zjawia .....:diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Tak, ta fotka jest super!
http://images46.fotosik.pl/210/44831426095c0338med.jpg

Pzdr.

;) to fotka z typu 'ale my nic nie robimy...strasznego" :loveu::loveu:

[quote name='muszkieterka2']Boskie sa te Twoje lalunie:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

:loveu::loveu: moje jak moje....jedno w mamusie sie wdało :razz:...drugie...mam nadzieję, że w tatusia ;););)

[quote name='syniko']Betka,brak słów.
BOSKIE Te Twoje dziewuszki:cool2:

aaaaaaaaaa...dzieki :loveu::loveu: teraz czekamy na Twoje :multi::multi: na kiedy termin macie????

Posted

syniko napisał(a):
Planowo na 30 października,ale zobaczymy.Doczekać się już nie możemy.;)

o rany :multi::multi::multi: a USG robiliście??? daj fotke grubci.....PLEASE :multi::multi::multi::multi: