betka-sp Posted May 16, 2009 Author Posted May 16, 2009 agnethka napisał(a):noo.. gratuluję ;) długo czekaliście na przydomek? :razz: w sumie nie....złożyłam w październiku.....wpis na przydomku jest z listopada-FCI...a do Wrocławskiego oddziału doszedl początkiem lutego /wcześniej sprawdzłam w Warszawie i już wiedziałam jaki "klepnęli"/ :multi::multi: Quote
betka-sp Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 ...no i mamy potwierdzone maluszki....już się nie mogę doczekać :multi::multi::multi::multi:...a to modelka....lub model ;););););) Quote
betka-sp Posted May 28, 2009 Author Posted May 28, 2009 I dalej na zielono...bo zielony uspokaja :cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
revii Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 betka-sp napisał(a):...no i mamy potwierdzone maluszki....już się nie mogę doczekać :multi::multi::multi::multi:...a to modelka....lub model ;););););) Jejku... Gratulacje! Jaką fajną wiadomość można znaleźć w Dzień Dziecka :) Przyszła mamusia wygląda ślicznie :loveu: Muszę się przyznać, że poniekąd czuję się zobowiązana do "dopingowania" maluszkom - choćby tylko przez dogo, ale dlaczego nie?! :D Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne wieści przydomkowa "matka chrzestna" ;) Quote
ShP Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Becia to my teraz rodzina :grins::shiny: To dla przyszłej mamusi:Rose:. A to jak się spotkamy przyszli dziadkowie:drink1:, za zdrówko wnucząt. Quote
betka-sp Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 hihihihihi......przydomkowa "matko chrzestna" :modla::modla::modla: jestem tak zakręcona, że nawet nie dałam ci znać że chrześniaki będziesz miała :sweetCyb:...mama nzdieję, że będziesz nas dopingować i trzymać kciuki za mamuśkę :happy1: Izunia...oj jak się szwagrowie spotkają :drink1:... hahahahahah.......... :cunao::cunao::cunao: Quote
orinka Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Indyczek wygląda po prostu kwitnąco! Cycole tylko miziac i całować po brucholu! Zdjęcia przyszłej mamusi powalają na kolana! Pozdrawiamy cieplutko!!!! Quote
ShP Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 :cool3: Orinka no co Ty po cycolach chcesz całować :lol:. A Ty co się nie chwalisz, jak tam u Was :x, podnoś się z tych kolan i pisać proszę .Ciotka ma sama zajechać i zobaczyć :mad:. Ślicznie wygląda niunia :loveu: Quote
betka-sp Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 hihih...no znowu się cyców "czepiają" :mad::mad: mauśka musi mieć czym karmić :klacz: Quote
muszkieterka2 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 ...no to cycochy maja wziecie nie tylko tutaj:razz::razz::razz: Quote
orinka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Iza pomału sie podnosze !!! Jeszcze bedziesz mnie od siebie wyganiać (z wilczym biletem). Ja już chcę miziać Kimusiowe maluszki :multi::multi::multi: Quote
betka-sp Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 orinka napisał(a):Iza pomału sie podnosze !!! Jeszcze bedziesz mnie od siebie wyganiać (z wilczym biletem). Ja już chcę miziać Kimusiowe maluszki :multi::multi::multi: hahahah....Iza...dobrze przynajmniej, że nie cycuszki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:.....jak u Indi :razz::razz::razz::razz: Quote
orinka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Osz Wy ciotki wredne,zajzyjcie na sp forum to zobaczycie że juz niedługo bede miala Orinkowe cycochy do miziania :mad: Quote
betka-sp Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 orinka napisał(a):Osz Wy ciotki wredne,zajzyjcie na sp forum to zobaczycie że juz niedługo bede miala Orinkowe cycochy do miziania :mad: hahahaha....przynajmniej "odczepisz" sie od naszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gosikf & dogs Posted June 19, 2009 Posted June 19, 2009 Cześć, śliczne dziewczynki! Moja siostra pod koniec czerwca odbiera sunie sharpei z hodowli, która jest w Sobótce. Nasłuchała się o tej rasie strasznych rzeczy od różnych ludzi. Np. że te psy mają autyzm, że gnije im skóra i takie tam:eviltong: Jest nieugięta, bo ja się na psach znam i wiem, że skóra nie gnije sama z siebie, wystarczy odpowiednia pielęgnacja, a autyzm to już w ogóle bez komentarza... Ja mam dwa boksery i agresorka pospolitego. Pozdrawiam! Psy piękne! Quote
betka-sp Posted June 19, 2009 Author Posted June 19, 2009 no tak....te mity o sharpkach :mad::mad:...nie jest tak źle...to kochane i inteligentne psiaki...a że trochę "głuchną" jak spuszczane są ze smyczy :diabloti::diabloti:...no oczywiście nie wszystkie...hihihihihihihi............:eviltong: Quote
betka-sp Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 no...i wczoraj nasza rodzinka powiększyła sie o 5 slicznych maluszków, 4 panny i jednego chłopaka.............i dumna mamusia ze swoim przychówkiem Quote
gosikf & dogs Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ojeeeej!!! Cudowne!!! Gdybym wiedziała wcześniej o Waszym istnieniu;) Quote
betka-sp Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 gosikf & dogs napisał(a):Ojeeeej!!! Cudowne!!! Gdybym wiedziała wcześniej o Waszym istnieniu;) hahaha...no wiesz...to już by była kryptoreklama ;););).......ale zawsze możecie do mnie podjechać.........;););)...toż to rzut beretem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
betka-sp Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 i nasze maluszki.......... 1- chłopak- rodzynek.......prawdopodobnie będzie czekoladowy i panna - czekoladka- druga panna - apricot z lekka maską i mała "ogrodniczka" Quote
betka-sp Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 i 3 odcienie :multi::multi::multi::multi: z mamusią Quote
revii Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 :multi: Jeszcze raz moje gratulacje dla mamusi! Wszystkiego dobrego i zdrówka dla całej gromadki! Quote
Recommended Posts