Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

Posted

agnethka napisał(a):
noo.. gratuluję ;)

długo czekaliście na przydomek? :razz:

w sumie nie....złożyłam w październiku.....wpis na przydomku jest z listopada-FCI...a do Wrocławskiego oddziału doszedl początkiem lutego /wcześniej sprawdzłam w Warszawie i już wiedziałam jaki "klepnęli"/ :multi::multi:

• 2 weeks later...
  • Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betka-sp napisał(a):
...no i mamy potwierdzone maluszki....już się nie mogę doczekać :multi::multi::multi::multi:...a to modelka....lub model ;););););)

Jejku... Gratulacje!
Jaką fajną wiadomość można znaleźć w Dzień Dziecka :)
Przyszła mamusia wygląda ślicznie :loveu:

Muszę się przyznać, że poniekąd czuję się zobowiązana do "dopingowania" maluszkom - choćby tylko przez dogo, ale dlaczego nie?! :D

Serdecznie pozdrawiam i czekam na kolejne wieści
przydomkowa "matka chrzestna" ;)

Posted

Becia to my teraz rodzina :grins::shiny:
To dla przyszłej mamusi:Rose:.
A to jak się spotkamy przyszli dziadkowie:drink1:, za zdrówko wnucząt.

Posted

hihihihihi......przydomkowa "matko chrzestna" :modla::modla::modla: jestem tak zakręcona, że nawet nie dałam ci znać że chrześniaki będziesz miała :sweetCyb:...mama nzdieję, że będziesz nas dopingować i trzymać kciuki za mamuśkę :happy1:

Izunia...oj jak się szwagrowie spotkają :drink1:... hahahahahah..........

:cunao::cunao::cunao:

Posted

Indyczek wygląda po prostu kwitnąco! Cycole tylko miziac i całować po brucholu! Zdjęcia przyszłej mamusi powalają na kolana! Pozdrawiamy cieplutko!!!!

Posted

:cool3: Orinka no co Ty po cycolach chcesz całować :lol:.
A Ty co się nie chwalisz, jak tam u Was :x, podnoś się z tych kolan i pisać proszę .Ciotka ma sama zajechać i zobaczyć :mad:.

Ślicznie wygląda niunia :loveu:

Posted

Iza pomału sie podnosze !!! Jeszcze bedziesz mnie od siebie wyganiać (z wilczym biletem). Ja już chcę miziać Kimusiowe maluszki :multi::multi::multi:

Posted

orinka napisał(a):
Iza pomału sie podnosze !!! Jeszcze bedziesz mnie od siebie wyganiać (z wilczym biletem). Ja już chcę miziać Kimusiowe maluszki :multi::multi::multi:

hahahah....Iza...dobrze przynajmniej, że nie cycuszki :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:.....jak u Indi :razz::razz::razz::razz:

Posted

orinka napisał(a):
Osz Wy ciotki wredne,zajzyjcie na sp forum to zobaczycie że juz niedługo bede miala Orinkowe cycochy do miziania :mad:

hahahaha....przynajmniej "odczepisz" sie od naszych :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Cześć, śliczne dziewczynki! Moja siostra pod koniec czerwca odbiera sunie sharpei z hodowli, która jest w Sobótce.

Nasłuchała się o tej rasie strasznych rzeczy od różnych ludzi. Np. że te psy mają autyzm, że gnije im skóra i takie tam:eviltong: Jest nieugięta, bo ja się na psach znam i wiem, że skóra nie gnije sama z siebie, wystarczy odpowiednia pielęgnacja, a autyzm to już w ogóle bez komentarza...

Ja mam dwa boksery i agresorka pospolitego.

Pozdrawiam! Psy piękne!

Posted

no tak....te mity o sharpkach :mad::mad:...nie jest tak źle...to kochane i inteligentne psiaki...a że trochę "głuchną" jak spuszczane są ze smyczy :diabloti::diabloti:...no oczywiście nie wszystkie...hihihihihihihi............:eviltong:

Posted

gosikf & dogs napisał(a):
Ojeeeej!!! Cudowne!!! Gdybym wiedziała wcześniej o Waszym istnieniu;)

hahaha...no wiesz...to już by była kryptoreklama ;););).......ale zawsze możecie do mnie podjechać.........;););)...toż to rzut beretem :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

i nasze maluszki..........

1- chłopak- rodzynek.......prawdopodobnie będzie czekoladowy

i panna - czekoladka-

druga panna - apricot z lekka maską

i mała "ogrodniczka"