Jump to content
Dogomania

..moje "dziewczyny" - Joko[i] , Indi i Majka i przyjaciele..

Recommended Posts

Posted

Witam.. to może i ja troszke napiszę o moich zmarszczakach.. a są to dwie /na razie/ :razz::razz: juz kobitki.. Joko .. sunia która przybyła do nas ponad dwa lata temu i która zaraziła nas , mimo tago że jest chorowita... miłością do sharpków :cool3::cool3::cool3:

a tak wyglądała Joko jak miała z jakies 2 mc.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

po roku...zapadła decyzja...hihihiih...tak troszke jednostronna bo moja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale zaakceptowana przez TŻ ...i do nas zawędrowało czarne maleństwo.. Ynde ze Skromnej ..

Posted

:multi: miło widzieć rozbrykane panny :lol:
Hej Becia, jest jeszcze u Was śnieg? U nas już nie ma :shake: znowu jest szaro i buro, mokro i mgliście...:cool1:

Posted

no kochanie...ni ma :mad::mad::mad: to obfocony weekend.... hihhhiihi.... ale moge ci pokazać co Joko robi...jak się zmęczy :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ogląda filmik...ze zlotu...hihihihihiih

• 3 weeks later...
Posted

Becia a ja dopiero Was tutaj znalazłam, fotki dawaj Indyka :mad:.
Szczególnie te jak panienka pięknie się pokazuje na ringu :cool3: :multi:.
Całusy dla Yokuli i Indyczka :loveu:.

Posted

betka-sp napisał(a):
hihihi....ooooooooooooo... zazadrosnik sie znalazł :mad::mad::mad::mad:

I kto to mówi?:diabloti: Zapomniała już co to jest zazdrość?:diabloti: Kochana:loveu::loveu::loveu: Ładnie to tak?

Posted

wlodek1703 napisał(a):
I kto to mówi?:diabloti: Zapomniała już co to jest zazdrość?:diabloti: Kochana:loveu::loveu::loveu: Ładnie to tak?

Kto się czubi ten się lubi :eviltong:.
A gdzie nowe foty :Dog_run:

Posted

ShP napisał(a):
Kto się czubi ten się lubi :eviltong:.
A gdzie nowe foty :Dog_run:

hihihihihi.........przyganiała kocioł garnkowi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

betka-sp napisał(a):
hihihihihi.........przyganiała kocioł garnkowi :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

No ja wiem Becia, że przy Tobie, to ja kocioł jestem, ale tak oficjalnie mi to wypominasz :cry: :x.

:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

ShP napisał(a):
No ja wiem Becia, że przy Tobie, to ja kocioł jestem, ale tak oficjalnie mi to wypominasz :cry: :x.

:eviltong::eviltong::eviltong:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:no ciocia Izunia to se wymyśliła.....boki zrywać :stupid::stupid: