Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a):Ja zaglądam :razz:. Zakochałam się w niej chyba:loveu: Wieeesz, ona do adopcji jest :evil_lol: To nie musi być nieszczęśliwa miłość, Joy może być Twoja na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jabuba Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bardzo, bardzo bym chciała, naprawdę, ale muszę najpierw przekonać męża. Wysłałam mu fotki małej - może jak spojrzy w te piękne oczy to zakocha się tak jak ja. Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a):Bardzo, bardzo bym chciała, naprawdę, ale muszę najpierw przekonać męża. Wysłałam mu fotki małej - może jak spojrzy w te piękne oczy to zakocha się tak jak ja. No to trzymam kciuki, może się uda ;) Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 do góry Joy :multi::multi::multi: Quote
betka-sp Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a):Ja zaglądam :razz:. Zakochałam się w niej chyba:loveu: no bo trudno sie w takim maluszku nie zakochać..... Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 betka-sp napisał(a):no bo trudno sie w takim maluszku nie zakochać..... No ja na przykład wtopiłam na całego :evil_lol: Jest piękna, mądra, no i jak całuje :evil_lol: ( a że czasem niechcący przy tym złapie ząbkami za nos, albo ucho ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) Quote
jabuba Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Słuchajcie, mąż obejrzał zdjęcia i stwierdził, że piesek jest super. :loveu: Martwi go, że daleko od nas, w Opolu. Ale jak wrócę z pracy to zaraz go przekonam, że wszystko da się załatwić. Bo się da, prawda? :evil_lol: Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a):Słuchajcie, mąż obejrzał zdjęcia i stwierdził, że piesek jest super. :loveu: Martwi go, że daleko od nas, w Opolu. Ale jak wrócę z pracy to zaraz go przekonam, że wszystko da się załatwić. Bo się da, prawda? :evil_lol: Jak dom dobry, to wszystko się da ;) Quote
jabuba Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Janis napisał(a):Jak dom dobry, to wszystko się da ;) Dom jak dom ;), ale rodzinka fajna bez wątpienia. Jak już będę pewna akceptacji męża to wyśle Ci PW i napiszę trochę o nas i o warunkach jakie możemy zapewnić słodkiej Joy. Jeżeli masz innych kandydatów na jej rodzinkę to wstrzymaj ich proszę :mad: do wieczora i "zarezerwuj" Joy dla mnie. Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a): Jeżeli masz innych kandydatów na jej rodzinkę to wstrzymaj ich proszę :mad: do wieczora i "zarezerwuj" Joy dla mnie. Się robi :cool3: Czekam niecierpliwie do wieczora, będę na forum około 21, wtedy wracam z pracy :) Quote
betka-sp Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 czyżby słodziakowi szykował sie domek???? :razz::razz::razz::razz: Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 betka-sp napisał(a):czyżby słodziakowi szykował sie domek???? :razz::razz::razz::razz: Oby :multi: Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Cicho wszędzie, ciemno wszędzie, co to będzie, co to będzie :evil_lol: Quote
betka-sp Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 hihihhi...jak znowu forum nie wywali :mad::mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 jabuba napisał(a):Janis, wysłałam Ci PW Odpowiedziałam ;) Quote
oktawia6 Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Janis-wstaw Gryfonika do avka a maluszki do podpisu nawet na całą długośc!:mad: świetnie podsumowałaś dzwoniących-banda debili:angryy: masz wzór umowy adopcyjnej? i żeby nie było namawiania: zona męża mąż żonę-potem szczeniaczek zasra zasika pogryzia i poszedł tam skąd wyszedł-uprzedzaj też o wizycie poadopcyjnej-one są mini i będą malutkie-i uważaj na cholerne święta -"prezent pod choinke dla dzieciaka" Quote
jabuba Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 No to jak Janis, decydujesz się powierzyć mi swój skarb? Quote
Janis Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 jabuba napisał(a):No to jak Janis, decydujesz się powierzyć mi swój skarb? Wstępnie jak najbardziej tak :evil_lol: Poczekaj na umowę i zdjecia Małej ;) Wyśle trochę później, bo muszę do schroniska lecieć. Tak po 16 stej, mam nadzieję że wytrzymasz ;) Quote
Janis Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 oktawia6 napisał(a):Janis-wstaw Gryfonika do avka a maluszki do podpisu nawet na całą długośc!:mad: świetnie podsumowałaś dzwoniących-banda debili:angryy: masz wzór umowy adopcyjnej? i żeby nie było namawiania: zona męża mąż żonę-potem szczeniaczek zasra zasika pogryzia i poszedł tam skąd wyszedł-uprzedzaj też o wizycie poadopcyjnej-one są mini i będą malutkie-i uważaj na cholerne święta -"prezent pod choinke dla dzieciaka" Umowę mam, na prezent psa nie oddam, nie ma takiej możliwości :diabloti: Gryfonik wróci do awatarka, jak tylko Joy trafi do swoich Ludzic:evil_lol: Muszę znaleźć jakieś ładniejsze zdjecie, bo Twój taki pięknie wyczesany, a moja jak jakieś wiejskie czupiradło :placz: Gdzie ciocia Betka-sp? :placz: ;) Quote
jabuba Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 To nie będzie prezent pod choinkę dla dzieci, tylko na Mikołaja dla mnie :evil_lol: Ale mówiąc poważnie, to mnie też wkurzają ogłoszenia na allegro typu "piesek-prezent gwiazdkowy". Głupi ci ludzie, bezmyślni. :angryy: Quote
jabuba Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Jak myślicie, jakie Joy będzie miała futerko jak dorośnie? Takie jak ma czy dłuższe? Quote
betka-sp Posted November 28, 2008 Posted November 28, 2008 Janis napisał(a):Umowę mam, na prezent psa nie oddam, nie ma takiej możliwości :diabloti: Gryfonik wróci do awatarka, jak tylko Joy trafi do swoich Ludzic:evil_lol: Muszę znaleźć jakieś ładniejsze zdjecie, bo Twój taki pięknie wyczesany, a moja jak jakieś wiejskie czupiradło :placz: Gdzie ciocia Betka-sp? :placz: ;) kochanie jestem...ale sama cały dzien walczyła z moja sunią..."nerkówką" :-(... sorrki...nie mogłam dzis podbijać..........:-( Quote
Recommended Posts