Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jabuba napisał(a):
Ja zaglądam :razz:. Zakochałam się w niej chyba:loveu:

Wieeesz, ona do adopcji jest :evil_lol: To nie musi być nieszczęśliwa miłość, Joy może być Twoja na zawsze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo, bardzo bym chciała, naprawdę, ale muszę najpierw przekonać męża. Wysłałam mu fotki małej - może jak spojrzy w te piękne oczy to zakocha się tak jak ja.

Posted

jabuba napisał(a):
Bardzo, bardzo bym chciała, naprawdę, ale muszę najpierw przekonać męża. Wysłałam mu fotki małej - może jak spojrzy w te piękne oczy to zakocha się tak jak ja.

No to trzymam kciuki, może się uda ;)

Posted

betka-sp napisał(a):
no bo trudno sie w takim maluszku nie zakochać.....

No ja na przykład wtopiłam na całego :evil_lol: Jest piękna, mądra, no i jak całuje :evil_lol: ( a że czasem niechcący przy tym złapie ząbkami za nos, albo ucho ....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:)

Posted

Słuchajcie, mąż obejrzał zdjęcia i stwierdził, że piesek jest super. :loveu:
Martwi go, że daleko od nas, w Opolu. Ale jak wrócę z pracy to zaraz go przekonam, że wszystko da się załatwić. Bo się da, prawda? :evil_lol:

Posted

jabuba napisał(a):
Słuchajcie, mąż obejrzał zdjęcia i stwierdził, że piesek jest super. :loveu:
Martwi go, że daleko od nas, w Opolu. Ale jak wrócę z pracy to zaraz go przekonam, że wszystko da się załatwić. Bo się da, prawda? :evil_lol:

Jak dom dobry, to wszystko się da ;)

Posted

Janis napisał(a):
Jak dom dobry, to wszystko się da ;)

Dom jak dom ;), ale rodzinka fajna bez wątpienia.
Jak już będę pewna akceptacji męża to wyśle Ci PW i napiszę trochę o nas i o warunkach jakie możemy zapewnić słodkiej Joy.
Jeżeli masz innych kandydatów na jej rodzinkę to wstrzymaj ich proszę :mad: do wieczora i "zarezerwuj" Joy dla mnie.

Posted

jabuba napisał(a):

Jeżeli masz innych kandydatów na jej rodzinkę to wstrzymaj ich proszę :mad: do wieczora i "zarezerwuj" Joy dla mnie.

Się robi :cool3: Czekam niecierpliwie do wieczora, będę na forum około 21, wtedy wracam z pracy :)

Posted

Janis-wstaw Gryfonika do avka a maluszki do podpisu nawet na całą długośc!:mad:
świetnie podsumowałaś dzwoniących-banda debili:angryy:
masz wzór umowy adopcyjnej?
i żeby nie było namawiania: zona męża mąż żonę-potem szczeniaczek zasra zasika pogryzia i poszedł tam skąd wyszedł-uprzedzaj też o wizycie poadopcyjnej-one są mini i będą malutkie-i uważaj na cholerne święta -"prezent pod choinke dla dzieciaka"

Posted

jabuba napisał(a):
No to jak Janis, decydujesz się powierzyć mi swój skarb?

Wstępnie jak najbardziej tak :evil_lol: Poczekaj na umowę i zdjecia Małej ;) Wyśle trochę później, bo muszę do schroniska lecieć. Tak po 16 stej, mam nadzieję że wytrzymasz ;)

Posted

oktawia6 napisał(a):
Janis-wstaw Gryfonika do avka a maluszki do podpisu nawet na całą długośc!:mad:
świetnie podsumowałaś dzwoniących-banda debili:angryy:
masz wzór umowy adopcyjnej?
i żeby nie było namawiania: zona męża mąż żonę-potem szczeniaczek zasra zasika pogryzia i poszedł tam skąd wyszedł-uprzedzaj też o wizycie poadopcyjnej-one są mini i będą malutkie-i uważaj na cholerne święta -"prezent pod choinke dla dzieciaka"

Umowę mam, na prezent psa nie oddam, nie ma takiej możliwości :diabloti: Gryfonik wróci do awatarka, jak tylko Joy trafi do swoich Ludzic:evil_lol: Muszę znaleźć jakieś ładniejsze zdjecie, bo Twój taki pięknie wyczesany, a moja jak jakieś wiejskie czupiradło :placz:

Gdzie ciocia Betka-sp? :placz: ;)

Posted

To nie będzie prezent pod choinkę dla dzieci, tylko na Mikołaja dla mnie :evil_lol:

Ale mówiąc poważnie, to mnie też wkurzają ogłoszenia na allegro typu "piesek-prezent gwiazdkowy". Głupi ci ludzie, bezmyślni. :angryy:

Posted

Janis napisał(a):
Umowę mam, na prezent psa nie oddam, nie ma takiej możliwości :diabloti: Gryfonik wróci do awatarka, jak tylko Joy trafi do swoich Ludzic:evil_lol: Muszę znaleźć jakieś ładniejsze zdjecie, bo Twój taki pięknie wyczesany, a moja jak jakieś wiejskie czupiradło :placz:

Gdzie ciocia Betka-sp? :placz: ;)

kochanie jestem...ale sama cały dzien walczyła z moja sunią..."nerkówką" :-(... sorrki...nie mogłam dzis podbijać..........:-(