betka-sp Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 no maluszki and company :razz::razz::razz::razz: siusiu...i spać ............:evil_lol::evil_lol: Quote
Hoby Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 ...przepraszam że nie umiem podlinkować... Quote
Janis Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Obiecane fotki ;) : Pięknie "obrabia" mojego kociego tymczasa :evil_lol: Wydoroślała bardzo, teraz dopiero widzę, jak porównałam zdjęcia sprzed 3 tgodni :roll: Quote
Janis Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Hoby napisał(a): ...przepraszam że nie umiem podlinkować... Ojej, jaki piękny banerek :loveu: Dziękuję w imieniu kluseczki :loveu: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 piękne foteczki...śliczny maluszek :cool3: kurcze...taka kochana kruszynka.... prawie do keszeni by weszła :evil_lol::evil_lol: mała.. hop w górę :multi::multi: Quote
jin22 Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Przepiękny pampuszek! Az dziw ze sie o nia nie rozbijaja... Quote
Janis Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 betka-sp napisał(a):piękne foteczki...śliczny maluszek :cool3: kurcze...taka kochana kruszynka.... prawie do keszeni by weszła :evil_lol::evil_lol: mała.. hop w górę :multi::multi: No, do kieszeni to by już raczej nie weszła :evil_lol: Chyba, że do bardzo dużej kieszeni :lol: Ale jest dalej dość malutka, jest wielkości naszych podrośniętych kociąt na tymczasie. Dziwne jest to, że powiększa jej się brzuszek i tułów, trochę urosły i wydłużyły się łapki, uszy też, a łepek dalej ma malutki :evil_lol: Może to jakaś cieżka wada genetyczna ;) Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 hihihiihhi...raczej nieproporcjonalnie rośnie :multi::multi::multi: jak to młodzież....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Janis Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 betka-sp napisał(a):hihihiihhi...raczej nieproporcjonalnie rośnie :multi::multi::multi: jak to młodzież....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Czy to znaczy, ze głowa też jej kiedyś urosnie? :evil_lol: Dobrze by było :lol: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Janis napisał(a):Czy to znaczy, ze głowa też jej kiedyś urosnie? :evil_lol: Dobrze by było :lol: hihihi...spoko........wszystko sie wyrówna... głowa chyba rośnie jako ostatnia ..aż do roku czasu :cool3::cool3::cool3: i mała będzie cała sliczna :multi::multi::multi::multi: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Joy.... prosi sie na spacerek ... do góry.........:cool3::cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no i wszyscy umilkli....hop maleństwo w górę :razz::razz: Quote
Janis Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 betka-sp napisał(a):no i wszyscy umilkli....hop maleństwo w górę :razz::razz: Chyba zostaniesz pierwszą, oficjalną forumową ciocią Joy :loveu: Dziękujemy za podbijanie :loveu: Quote
Janis Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 I jeszcze raz, może ktoś Cię dojrzy :roll: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Janis napisał(a):Chyba zostaniesz pierwszą, oficjalną forumową ciocią Joy :loveu: Dziękujemy za podbijanie :loveu: hihihihi.... moge być nawet matką chrzestną :multi::multi::multi::multi::multi: w górę mała............:loveu::loveu::loveu: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no tak...:mad::mad::mad::mad: jak ciocia Becia nie przypilnuje to zginie mi śliczna Joy w tłumie.... hop mała do góry :multi::multi: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='Janis']Obiecane fotki ;) : Pięknie "obrabia" mojego kociego tymczasa :evil_lol: Wydoroślała bardzo, teraz dopiero widzę, jak porównałam zdjęcia sprzed 3 tgodni :roll: piękne dziecię sie przypomina :laola: Quote
betka-sp Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 no to siup.... siusiu kolacyjka i spac maluszku... kolorowych snów Joy :loveu::loveu::loveu: Quote
Janis Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Dziękujemy za podbijanie :loveu::loveu::loveu: Joy dzisiaj wstała w szampańskim humorze, goni wszystko co się rusza :evil_lol: I dziarsko poszczekuje :lol: Sąsiadka na pewno jest zachwycona :evil_lol: Quote
betka-sp Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 czemu do Joy nikt nie zaglada??? no tak nie można :mad::mad::mad: hop mała w górę......... Quote
jabuba Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 betka-sp napisał(a):czemu do Joy nikt nie zaglada??? no tak nie można :mad::mad::mad: hop mała w górę......... Ja zaglądam :razz:. Zakochałam się w niej chyba:loveu: Quote
Recommended Posts