Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cd.

No to już wszystko, ale nie bójcie się w weekend dam Wam następne fotki, ale te jesienne, bo niestety choróbsko jak trzymało, tak trzyma:placz:
P.S.:Dzisiaj też zapowiada sie chłodna noc więc Toffuś tez będzie spał w domu :loveu: Może tym razem uda mi sie go uchwycić jak śpi :)

Posted

Wczoraj sprzęt nawalił i udało mi się tylko kilka fot zrobić :placz: A co do pogody...:placz::placz::placz::placz::placz:Ja chora a u nas taka prześliczna szadź :placz: Poszłabym do parku i bym zrobiła 1000000000000000 prześlicznych zdjęć Toffikowi, a tu nie:placz::placz: Tak czy siak mam dla Was te kilka fotek:)Prosie:)

I jeszcze dwa w linkach :)
http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P1060095.JPG
( z fleszem)
http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P1060102.JPG
(bez flesza)
No i to wszystko więcej sennych i myślących fot Toffa nie mam:-( A dzisiaj ma być już cieplej w nocy :-(
Zapraszam do komentowania:)

Posted

Hm. Jaki śpioch.
U nas tak zimno, że z domu się wyjść nie da. :roll: Aparatu bym nie wzięła na dwór bo by mi zamarzł chyba. :lol:
A czemu Ci sprzęt nawalił? Co się stało? :-(

Posted

Kibaa napisał(a):
Hm. Jaki śpioch.
U nas tak zimno, że z domu się wyjść nie da. :roll: Aparatu bym nie wzięła na dwór bo by mi zamarzł chyba. :lol:
A czemu Ci sprzęt nawalił? Co się stało? :-(

Sprzęt tylko w lekkim stadium mi nawalił, bo bateryjka wysiadła:P W weekend kolejne foty:)
P.S.: Dzięki Kibaa, bo tylko ty się Fafusińskim interesujesz:loveu:

Posted

A no zauważyłam. o_o
Niech sprzęt wraca do zdrowia.
Połaź po czyiś galeriach a będzie więcej chętnych do twojej.
Poczekam do weekendu na foty. ^_^

Posted

Kibaa napisał(a):
A no zauważyłam. o_o
Niech sprzęt wraca do zdrowia.
Połaź po czyiś galeriach a będzie więcej chętnych do twojej.
Poczekam do weekendu na foty. ^_^

Aparacik, już do zdrowia wrócił, ale pani nie :-( A zapowiadają, że za niedługo przyjdzie odwilż:placz: Mam nadzieję, że się mylą...

Tofisiek :loveu::loveu:

Jedyny i nie powtarzalny:loveu: :cool3:

Posted

Na dole strony jest taki mały przycisk gdzie się daję stronę następną/ poprzednią tam się klika i w cudowny sposób na ekranie pojawiają się cudne senno-myślące foty Fafusińskiego:evil_lol::evil_lol: A nowe foty dla łakomych Toffa będą jutro:)

Posted

Psiaczek śliczny!
Pozdrawiam Oleśnicę (z tamtąd pochodzę :cool3:).
Chyba znam ten park, w którym był nagrany filmik na 1 stronie :) Zdolnie z niego psisko :)

Posted

Toffuś napisał(a):
Na dole strony jest taki mały przycisk gdzie się daję stronę następną/ poprzednią tam się klika i w cudowny sposób na ekranie pojawiają się cudne senno-myślące foty Fafusińskiego:evil_lol::evil_lol: A nowe foty dla łakomych Toffa będą jutro:)

tamte z poprzedn iej strony to ja widzialam :P

Posted

anetta napisał(a):

CZy ja dobrze zrozumiałam że on mieszka na podwórku?

Niestety:placz::placz:
Dziękujemy ze wszystkie rewizyty i ku uciesze wszystkich dodaję kolejne zdjęcia:loveu:

Dziki pęd po smakołyka:evil_lol:

No mam nadzieję, ze tydzień wytrzymacie bez fot Toffa:evil_lol: Ale oczywiscie będę często wpadała i odpowiadała:loveu:

Posted

anndzia napisał(a):
Psiaczek śliczny!
Pozdrawiam Oleśnicę (z tamtąd pochodzę :cool3:).
Chyba znam ten park, w którym był nagrany filmik na 1 stronie :) Zdolnie z niego psisko :)

Ten park w którym mu robię zdjęcia jest na ul. Wały Jagielońskie... Witamy kolejna Oleśniczankę(przynajmniej z pochodzenia) na dogo:loveu: A co do jego zdolnosci to niestety, ale tylko zdolny z jedzonkiem w ręku:evil_lol::evil_lol: