Martyna&Zara Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Cd. No to już wszystko, ale nie bójcie się w weekend dam Wam następne fotki, ale te jesienne, bo niestety choróbsko jak trzymało, tak trzyma:placz: P.S.:Dzisiaj też zapowiada sie chłodna noc więc Toffuś tez będzie spał w domu :loveu: Może tym razem uda mi sie go uchwycić jak śpi :) Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hm. Zimno. Strasznie. :shake: Foty domowe są śliczne. Ta jego mordka i ten toffikowy kolor. Wymiziaj Go odemnie. :loveu: Quote
Martyna&Zara Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Dzisiaj znowu śpi w domu, więc jutro czekajcie na kolejna porcje fot :)Oczywiście mizianko załatwione:) Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 A żebyś wiedziała, że czekamy i to z jaką niecierpliwością. :cool3: Quote
Martyna&Zara Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Wczoraj sprzęt nawalił i udało mi się tylko kilka fot zrobić :placz: A co do pogody...:placz::placz::placz::placz::placz:Ja chora a u nas taka prześliczna szadź :placz: Poszłabym do parku i bym zrobiła 1000000000000000 prześlicznych zdjęć Toffikowi, a tu nie:placz::placz: Tak czy siak mam dla Was te kilka fotek:)Prosie:) I jeszcze dwa w linkach :) http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P1060095.JPG ( z fleszem) http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P1060102.JPG (bez flesza) No i to wszystko więcej sennych i myślących fot Toffa nie mam:-( A dzisiaj ma być już cieplej w nocy :-( Zapraszam do komentowania:) Quote
Kibaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Hm. Jaki śpioch. U nas tak zimno, że z domu się wyjść nie da. :roll: Aparatu bym nie wzięła na dwór bo by mi zamarzł chyba. :lol: A czemu Ci sprzęt nawalił? Co się stało? :-( Quote
Martyna&Zara Posted January 7, 2009 Author Posted January 7, 2009 Kibaa napisał(a):Hm. Jaki śpioch. U nas tak zimno, że z domu się wyjść nie da. :roll: Aparatu bym nie wzięła na dwór bo by mi zamarzł chyba. :lol: A czemu Ci sprzęt nawalił? Co się stało? :-( Sprzęt tylko w lekkim stadium mi nawalił, bo bateryjka wysiadła:P W weekend kolejne foty:) P.S.: Dzięki Kibaa, bo tylko ty się Fafusińskim interesujesz:loveu: Quote
Kibaa Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 A no zauważyłam. o_o Niech sprzęt wraca do zdrowia. Połaź po czyiś galeriach a będzie więcej chętnych do twojej. Poczekam do weekendu na foty. ^_^ Quote
Martyna&Zara Posted January 8, 2009 Author Posted January 8, 2009 Kibaa napisał(a):A no zauważyłam. o_o Niech sprzęt wraca do zdrowia. Połaź po czyiś galeriach a będzie więcej chętnych do twojej. Poczekam do weekendu na foty. ^_^ Aparacik, już do zdrowia wrócił, ale pani nie :-( A zapowiadają, że za niedługo przyjdzie odwilż:placz: Mam nadzieję, że się mylą... Tofisiek :loveu::loveu: Jedyny i nie powtarzalny:loveu: :cool3: Quote
Martyna&Zara Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 No i spełniło się moje marzenie:loveu:,,Witamy w galerii Toffika i prosimy o częste odwiedzanie deer_1987";) No i oczywiście Toffik dziękuje za komplement:evil_lol: Quote
BoJa2 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 wpadłam z rewizytą;) fotki i pięknisia pooglądałam Quote
Cerber Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 świetny psiak, piękny ma kolor... ostatnio coraz bardziej mi się takie czekolady podobają :loveu: Pozdr. :) Quote
Martyna&Zara Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Dziękuję, za odwiedziny i zapraszam do kolejnych:cool3: Quote
Martyna&Zara Posted January 9, 2009 Author Posted January 9, 2009 Na dole strony jest taki mały przycisk gdzie się daję stronę następną/ poprzednią tam się klika i w cudowny sposób na ekranie pojawiają się cudne senno-myślące foty Fafusińskiego:evil_lol::evil_lol: A nowe foty dla łakomych Toffa będą jutro:) Quote
taxelina Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 No to gdzie zdjecia? :D jak mamy odwiedzac.. Quote
anndzia Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Psiaczek śliczny! Pozdrawiam Oleśnicę (z tamtąd pochodzę :cool3:). Chyba znam ten park, w którym był nagrany filmik na 1 stronie :) Zdolnie z niego psisko :) Quote
anetta Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 Witam z rewizytą :) Ależ czekolade masz w domu :loveu: CZy ja dobrze zrozumiałam że on mieszka na podwórku? Quote
taxelina Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Toffuś napisał(a):Na dole strony jest taki mały przycisk gdzie się daję stronę następną/ poprzednią tam się klika i w cudowny sposób na ekranie pojawiają się cudne senno-myślące foty Fafusińskiego:evil_lol::evil_lol: A nowe foty dla łakomych Toffa będą jutro:) tamte z poprzedn iej strony to ja widzialam :P Quote
Martyna&Zara Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 anetta napisał(a): CZy ja dobrze zrozumiałam że on mieszka na podwórku? Niestety:placz::placz: Dziękujemy ze wszystkie rewizyty i ku uciesze wszystkich dodaję kolejne zdjęcia:loveu: Dziki pęd po smakołyka:evil_lol: No mam nadzieję, ze tydzień wytrzymacie bez fot Toffa:evil_lol: Ale oczywiscie będę często wpadała i odpowiadała:loveu: Quote
Martyna&Zara Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 anndzia napisał(a):Psiaczek śliczny! Pozdrawiam Oleśnicę (z tamtąd pochodzę :cool3:). Chyba znam ten park, w którym był nagrany filmik na 1 stronie :) Zdolnie z niego psisko :) Ten park w którym mu robię zdjęcia jest na ul. Wały Jagielońskie... Witamy kolejna Oleśniczankę(przynajmniej z pochodzenia) na dogo:loveu: A co do jego zdolnosci to niestety, ale tylko zdolny z jedzonkiem w ręku:evil_lol::evil_lol: Quote
Kibaa Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 To zdjęcie jest boszcze. :loveu: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=PA150118.JPG Te oko przymrużone. :lol: ' Co ty robisz? Nie wiesz, ze to nudne? ' :lol: Quote
Martyna&Zara Posted January 11, 2009 Author Posted January 11, 2009 Kibaa :loveu::loveu: Wielkie dzięki za rade teraz są tu normalnie tłumy:evil_lol::evil_lol: A co do interpretacji... Dokładnie tak zdaje się mówić;) Quote
Recommended Posts