Bewarka Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ojej...Trzymam kciuki za odnalezienie Toffisia ;( Quote
fizzy Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 o jezuu współczuje ci:-( a może się znalazł? trzymam kciuki Quote
anetta Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Przecież nie mógł wyparować :roll: Ze nikt go nie widział? W lecznicach też porozwieszałaś? Quote
Kibaa Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 No... Znalazł się? ._. Poszukaj Go w miejscach gdzie często z nim bywałaś... Popytaj sąsiadów czy nigdzie nie wiedzieli, popytaj znajomych czy nie widzieli podobnego psa do Toffika - bo cóż, mogli Go widzieć a nie kapnąć się, że to On tylko pomyśleć, że podobny do psa którego znają... Quote
Martyna&Zara Posted March 25, 2009 Author Posted March 25, 2009 Toffika nie ma juz prawie miesiąc;(((( jak ja za nim tęsknię:placz::placz::placz::placz: Lecznice, zoologi, sąsiedzi, miejsca do których z nim chodziłam porozwieszane, ale to nic nie przynosi, ani jednego telefonu:( Pod auto raczej nie wpadł, bo mój tato przeczesywał okolice i nic, a wierzcie u nas przez jedną noc nie posprzątaliby. To już chyba koniec:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Szczerze : Nie wierze, że się jeszcze znajdzie.....Wiem to straszne, ale tak jest. Toffik to nie kot, który znika na kilka tygodni i potem cały otłuczony wraca, jego już nie ma za długo...................................... Tyle razy juz myslałam, ze gdyby wrócuił to bym o 6 wstawał i na długi psacer, a nie tylko szubkie siku-miko i po kłopocie, po południ zamast 2 h spacreów po 4h, kiedy sie w czymś wytarzał to nie obrzydzneie i zeby nie dotknąc tylko od razu szorowanie....... Myślę, marzę, śnię, ale to nic nie daje i teraz pozostaje tylko pustka. Kiedy wracam ze szkoły, już nie mówie:,, ty mój głupku kochany, nie poznajesz mnie??przecież to ja twoja pani!" Teraz pozostał już tylko sen.... Sen jest zawsze idealny i nigdy nie pozostawai za soba duzych zmug..Niestety kiedy tylko wstanie słońce, sen znika i pozostaje moja szara rzeczywistość... Bez PIESECZKA mojego zycia..Mojego kochanego Toffika, Fafusińskiego, Teofila, Fafka, Toffa, czy jakiegokolwiek Toffiko- podobnego, nadawenego przy zadziwiających okolicznościach. Teraz sa tylko wspomnienia i mój wiecznie mlody i pełen doucha TOFFIK:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
taxelina Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 No ale to dopisz go na strony co sie oglasza zaginione psy Quote
Martyna&Zara Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Jest na lotsdog, ale nikt nic nie pisze, a poza tym Oleśnica to takie zad****, że tam nikt się nie interesuje psami...... Tylko jacyś za chmieleni żule się interesuja ogłoszeniami, żeby po chwili je zerwać tak przynajmniej jest na Lucieniu..... Kazdego dnia zastanawiam sie gdzie on może być..... i chyba nigdy nie znajde odpowiedzi:placz: Quote
Martyna&Zara Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Teraz założyłam bloga, jak ktoś chce to może zajrzeć To dla Ciebie Toffik, żebyś wiedzał co u pańci... - bloog.pl :placz::placz::placz: Quote
Kibaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A na ogłoszeniu dałaś jakąś sumkę pieniędzy? Skoro mówisz, że u was tak beznadziejnie, to ludzie nie polecą na to, zeby Ci pomóc, ale polecą na pomoc za kase. x] I zaczną szukać, jak się dowiedzą, że kasę za to dostaną... X_x - Ludzie są bez uczuć! Quote
Martyna&Zara Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 [quote name='Kibaa']A na ogłoszeniu dałaś jakąś sumkę pieniędzy? Skoro mówisz, że u was tak beznadziejnie, to ludzie nie polecą na to, zeby Ci pomóc, ale polecą na pomoc za kase. x] I zaczną szukać, jak się dowiedzą, że kasę za to dostaną... X_x - Ludzie są bez uczuć! Oczywiście pogrubine ,, PRZEWIDZIANA NAGRODA PIENIĘŻNA", ale to nic nie daje :( dzięki za odwiedzinki na Toffikowym blogu .... Quote
Kibaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Kurcze, ale może lepiej by było gdybyście podali kase? Bo tak to ktoś może sobie pomyśleć, że zabierzecie psa i nic nie dacie. ;D Tak, będę odwiedzać bloga. x( :* Quote
Martyna&Zara Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Niestety, ani śladu. Było coś, że widziano niby go w Borowej, ale pojechaliśmy, popatrzyliśmy, ogłoszenia nowe daliśmy i nic;( Ale chyba zbyt długo nie będę samotna, bo możliwe, że onek niedługo zjawi się pod naszym dachem.....Niestety nie mam już nadziei ;(( Przy onku postaram sie nie popełniac tych samych błędów co u Toffika i mam nadzieję że będzie szczęśliwy, tak jak Toffik(przynajmniej mam taką nadzieję , ze był szczęśliwy) Quote
Martyna&Zara Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Siemka! 15. 05. 2009r. ---> NARESZCIE!! Zara trafiła do mojego domku. Jest świetna! Od razu wszyscy się w niej zakochali! Na spacerach co minutę podchodzi ktoś i pyta, czy może pogłaskać:) Zrobiłam już kilkanaście zdjęć, ale oczywiście na przekór losowi, zgubiłam kabel USB od aparatu, więc nie mogę zgrać zdjęć. Na szczęście zrobiłam dwa komórką i zaraz je wklejam. Jak tylko znajdę kabel od razu wrzucam na dogo :) Mam nadzieję, ze polubicie Zarę, tak jak pokochaliście Toffika... Mój cudny mokry szczurek :) Słodkie oczka :) Quote
Martyna&Zara Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 Talia napisał(a):Śliczna sunia. Prosze o więcej zdjęć! Mam ok 900 zdjęć Zary, ale niestety na aparacie:( Zdziwicie się jak bardzo się zmieniła. Nie ma bata, w najbliższym czasie jadę do jakiegoś z aparatami i kupuję kabel! Niestety na razie musicie poczekać:-( Quote
Bewarka Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Śliczna psinka :loveu: No to w takim razie czekamy! :) Quote
Recommended Posts