Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj kolejna porcyja zdjęć:) Niestety zauważyłam, że powoli się kończą, ale nie bój żaby, bo mam te jeszcze z jesieni :)
Zapraszam :)

(nareszcie się porządnie w śniegu wytarzał :P)

(to mi się bardzo podoba):loveu:
Zapraszam do komentowania :cool3:

Posted

deer_1987 napisał(a):
No co mam mowic? psiak i snieg :D

Moze np. mówic:
Och, o Boże jakie cudne foty, aż spadłam z krzesła/fotela/kanapy :evil_lol::evil_lol:
Ty to masz talent dziewczyno, taż tak chcę robić zdjęcia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wystarczy chwilę pomyśleć i tyle fajnych tekstów do głowy przychodzi:lol:

• 2 weeks later...
Posted

Witamy:)
Przepraszam stokrotnie, ale mam teraz tak dużo konkursów, że ledwo wyrabiam. proszę o łaskawość i poczekajcie jeszcze trochę ,bo naprawdę jest mi trudno wszystko ogarnąć.... Jeszce raz przepraszam..:placz:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Boże jestem załamana!!!!!!!!!! Pomocy!!!! Toffik sie zgubił nie ma go juz 24 godziny!!!!!!!!!!!!! J asnie wiem co mam robić!!Oby żył, oby żył !! Juz raz wywinął sie śmierci...czy uda mu sie po raz drugi?? pomocy!!!!!!!!!!!!!!

Posted

ojej przykro mi :crazyeye:
Musisz jak najszybciej zrobic jakieś ogłoszenia i porozwieszać oprócz tego najlepiej zadzwońlub odwiedź pobliskie schroniska może go wzięli za bezdomnego psiaka Zrób też wątek na dogo w zaginione psiaki :cool3: TRzymam kciuki żeby sie znalazł

Posted

Niestety nie;((((((:placz::placz::placz::placz: Ogłoszenia zrobiłam i ;powiesiłam, ale jak na razie nic;( Dodałam go na lotsdog i też nic, a adresówki oczywiście nie miał, bo MĄDRA PANI:angryy::angryy::angryy::angryy:(ja jakby co :angryy:) myślała, że wszsytko złe to nie ona :angryy::angryy::mad: Szukam, szukam ,ale na razie nic :placz::placz::placz: