Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mam dla Was exxxxxxxxxxxxtra wiadomość!!! Lekarz powiedziała, że spacery po takim mroźnym powietrzu sa dla mnie dobre więc od razu wykorzystałam okazję i poszłam do parku i zrobiłam mu kilkanaście zdjęć w śniegu:loveu::loveu: Wstawię dzisiaj albo jutro:loveu: A Toffik niestety nie mieszka w domu ze względu na moją babcie o nieco zardzewiałych poglądach. Uważa ona, że pies................a sreszta nie chce mi sie o tym pisac bo to sprawa beznadziejna, tak czy siak w nowym domu, który bedziemy wybudować Toffuś będzie mógł już mieszkac w domu:loveu::loveu: Także czekajcie na jego foty w śniegu, bo niedługo nadejdą:evil_lol:

Posted

Fot wyszło 54, więc postanawiam, że będę dodawała po 5 każdego dnia( w zależności od możliwości).. Dzisiaj zaczynamy :loveu:

nooo, reszta jutro:lol: A w niedziele jadę do Wrocławia do hodowli :) Niestety nie ja będę kupowała psa tylko moja koleżanka. Suczka będzie się nazywała Oksa jej nr tatuażu to 2336C, no i jest owczarkiem niemieckim długowłosym, bedzie rudo-czrno podpalana(nie wiem jak sie to fachowo nazywa:oops:) tak, czy siak hodowca do mnie mówi,,Widzę, że duzo książek czytałaś", ale z dogo to książki mi nie potrzebne:evil_lol:
No to do zobaczenia(a raczej pzreczytania:diabloti:), do jutra

Posted

O Wy niewdzięcznicy:evil_lol::evil_lol: W założeniu miałam dawać po 5 w weekendy,a teraz dodaję codziennie po 5, a Wam jeszcze mało?? No dobra przebaczam Wam i na pokutę dodaje kolejne 5 :loveu:

P.S.: Ta suczka z którą bawił sie Toffi, nazywała się Mimi;)

Posted

Sorki, że wczoraj nie wstawiłam fotek, ale przy gorączce 39 stopni, jakoś nie bardzo mi się chciało ruszać się z łóżka :-( Dzisiaj jest znacznie lepiej i już nie mam gorączki więc wstawiam fotki;)

Toffik w swoich genach musi mieć coś z kaczki, bo żadne mokre substancje się jego nie trzymają :lol:

Posted

Grono się nie zmiejsza, tylko ludzie są leniwi ;) :lol:
Toff jest bardzo ładny :loveu: Cudowny :loveu:
Musimy się kiedyś na wspólny spacer umówić z psami, tylko jak u Sheili skończy się cieczka :roll: A Jamal nie wiem czy go zaakceptuje, bo samców nie toleruje :placz:

Posted

Rottie, Toffi niestety tez dużych psów nie akceptuje, więc jesteśmy obstawione z każdej strony :-( A ja teraz chora niestety, więc chyba spotkamy sie, ale za milion lat :)
No a dzisiaj oczywiście kolejne fotencje :)

(w zaspie:))

Biegnął przez pole, biegnął przez rolę...

...A on sobie zwiał:evil_lol:
No to wszystko na dzisiaj i przedewszystkim dzieki Rottie, że nareszcie odwiedziłaś Toffikową galerię:loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Szczesliwy z powodu sniegu :D

On jest zawsze szczęśliwy, chyba, że we wtorki i czwartki, bo wtedy mam angielski i idę z nim później na spacer :)
A u nas śniegu już nima, tylko taka ciapa została:(

Posted

Nooo, Kibaaa już chciałam za Wami list gończy wysyłać :diabloti: Oczywiście mizianko załatwione:loveu:
No a dzisiaj oczywiście fotki :)

(lizanie łapki)

(po lizaniu łapki:P)

No dobra reszta jutro:) Ale myślę, że trochę później bo jadę po Okse :)

Posted

Super foki xD

Na pewno sama robiłaś...

Ten piesek jest słodziutki,kochany,śliczny:eviltong:

Jednym słowem:

Extra Psiak...:*

Posted

Olka, co ty tak piszesz jakbyś go nie znała :)
Sorki, że wczoraj nie wrzuciłam, ale jak mówiłam byłam po Oksę :)
Dzisiaj kolejne 5 zdjęć:) Zapraszam :)

(Toffikowi coś na oko padło :) spokojnie to tylko śnieg na obiektywie :P)

Coś interesującego?? To na pewno ślad jakiejś suczki :)

No na dzisiaj wszystko, ale proszę nadal przychodzić, bo jeszcze trochę mi tych śniegowych zdjęć zostało, a co?? Warto sobie poprzypominać dobre czasy :)