Aga&Ganja Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jaka śliczna mordka!:loveu::loveu: ZAPRASZAMY DO SIEBIE! :cool3::cool3: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=PA150118.JPG Quote
anetta Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 A można wiedzieć czemu na podwórku (w budzie?) a nie w domu? Dobrze że przynajmniej ma takie spacerki do parku :p Quote
taxelina Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Taki maly to szkoda troche ze nie w domu :( Quote
Martyna&Zara Posted January 12, 2009 Author Posted January 12, 2009 mam dla Was exxxxxxxxxxxxtra wiadomość!!! Lekarz powiedziała, że spacery po takim mroźnym powietrzu sa dla mnie dobre więc od razu wykorzystałam okazję i poszłam do parku i zrobiłam mu kilkanaście zdjęć w śniegu:loveu::loveu: Wstawię dzisiaj albo jutro:loveu: A Toffik niestety nie mieszka w domu ze względu na moją babcie o nieco zardzewiałych poglądach. Uważa ona, że pies................a sreszta nie chce mi sie o tym pisac bo to sprawa beznadziejna, tak czy siak w nowym domu, który bedziemy wybudować Toffuś będzie mógł już mieszkac w domu:loveu::loveu: Także czekajcie na jego foty w śniegu, bo niedługo nadejdą:evil_lol: Quote
Martyna&Zara Posted January 14, 2009 Author Posted January 14, 2009 Fot wyszło 54, więc postanawiam, że będę dodawała po 5 każdego dnia( w zależności od możliwości).. Dzisiaj zaczynamy :loveu: nooo, reszta jutro:lol: A w niedziele jadę do Wrocławia do hodowli :) Niestety nie ja będę kupowała psa tylko moja koleżanka. Suczka będzie się nazywała Oksa jej nr tatuażu to 2336C, no i jest owczarkiem niemieckim długowłosym, bedzie rudo-czrno podpalana(nie wiem jak sie to fachowo nazywa:oops:) tak, czy siak hodowca do mnie mówi,,Widzę, że duzo książek czytałaś", ale z dogo to książki mi nie potrzebne:evil_lol: No to do zobaczenia(a raczej pzreczytania:diabloti:), do jutra Quote
Cerber Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 fajne zdjęcia, ale fakt mogłabyś wstawiać po więcej :razz::razz::razz: Quote
Martyna&Zara Posted January 15, 2009 Author Posted January 15, 2009 O Wy niewdzięcznicy:evil_lol::evil_lol: W założeniu miałam dawać po 5 w weekendy,a teraz dodaję codziennie po 5, a Wam jeszcze mało?? No dobra przebaczam Wam i na pokutę dodaje kolejne 5 :loveu: P.S.: Ta suczka z którą bawił sie Toffi, nazywała się Mimi;) Quote
Paulina_mickey Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Heeej super ten Tofuś, psiak mojej babci też tak ma na imię:diabloti: Pzrd:loveu: Quote
Bewarka Posted January 16, 2009 Posted January 16, 2009 Witam, przyjęłam zaproszenie do galerii :) Tofiaczasty jest śliczny, kiedyś miałam zajoba na punkcie takich czekoladek :loveu: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=PA150098.JPG Jejuuuuu :loveu: :p Quote
Martyna&Zara Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 Sorki, że wczoraj nie wstawiłam fotek, ale przy gorączce 39 stopni, jakoś nie bardzo mi się chciało ruszać się z łóżka :-( Dzisiaj jest znacznie lepiej i już nie mam gorączki więc wstawiam fotki;) Toffik w swoich genach musi mieć coś z kaczki, bo żadne mokre substancje się jego nie trzymają :lol: Quote
Martyna&Zara Posted January 18, 2009 Author Posted January 18, 2009 O wy niewdzięcznicy:evil_lol: Ja z gorączką wstawiam Wam zdjęcia,a Wy ciągle ,,Więcej i więcej" musicie się przyzwyczaić. Dzisiaj kolejne 5 zdjęć :) Chcieliście więcej to macie więcej:diabloti: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P1120195.JPG Prosię:evil_lol::evil_lol: Quote
taxelina Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 Tez chora jestem to wiem jak to jest.. Quote
Martyna&Zara Posted January 19, 2009 Author Posted January 19, 2009 Dzisiaj kolejne 5 fotek zapraszam :) no, ale widzę, że grono wielbicieli Toffa znowu się pomniejsza:placz: znowu trzeba będzie pochodzić po galeriach //// Quote
Rottie Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Grono się nie zmiejsza, tylko ludzie są leniwi ;) :lol: Toff jest bardzo ładny :loveu: Cudowny :loveu: Musimy się kiedyś na wspólny spacer umówić z psami, tylko jak u Sheili skończy się cieczka :roll: A Jamal nie wiem czy go zaakceptuje, bo samców nie toleruje :placz: Quote
Martyna&Zara Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 Rottie, Toffi niestety tez dużych psów nie akceptuje, więc jesteśmy obstawione z każdej strony :-( A ja teraz chora niestety, więc chyba spotkamy sie, ale za milion lat :) No a dzisiaj oczywiście kolejne fotencje :) (w zaspie:)) Biegnął przez pole, biegnął przez rolę... ...A on sobie zwiał:evil_lol: No to wszystko na dzisiaj i przedewszystkim dzieki Rottie, że nareszcie odwiedziłaś Toffikową galerię:loveu: Quote
Martyna&Zara Posted January 20, 2009 Author Posted January 20, 2009 deer_1987 napisał(a):Szczesliwy z powodu sniegu :D On jest zawsze szczęśliwy, chyba, że we wtorki i czwartki, bo wtedy mam angielski i idę z nim później na spacer :) A u nas śniegu już nima, tylko taka ciapa została:( Quote
Kibaa Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 Jak się tarza. ; D Dawno nas tu nie byłoo. Wymiziaj Toffika. ;33 Quote
Martyna&Zara Posted January 21, 2009 Author Posted January 21, 2009 Nooo, Kibaaa już chciałam za Wami list gończy wysyłać :diabloti: Oczywiście mizianko załatwione:loveu: No a dzisiaj oczywiście fotki :) (lizanie łapki) (po lizaniu łapki:P) No dobra reszta jutro:) Ale myślę, że trochę później bo jadę po Okse :) Quote
Guest Oksa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Super foki xD Na pewno sama robiłaś... Ten piesek jest słodziutki,kochany,śliczny:eviltong: Jednym słowem: Extra Psiak...:* Quote
Martyna&Zara Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Olka, co ty tak piszesz jakbyś go nie znała :) Sorki, że wczoraj nie wrzuciłam, ale jak mówiłam byłam po Oksę :) Dzisiaj kolejne 5 zdjęć:) Zapraszam :) (Toffikowi coś na oko padło :) spokojnie to tylko śnieg na obiektywie :P) Coś interesującego?? To na pewno ślad jakiejś suczki :) No na dzisiaj wszystko, ale proszę nadal przychodzić, bo jeszcze trochę mi tych śniegowych zdjęć zostało, a co?? Warto sobie poprzypominać dobre czasy :) Quote
Recommended Posts