Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich.
Niektóre osoby mogą pamiętać galerie Toffa z Grupy Extra, ale niestety Toffuś popadł na niej w zapomnienie, dlatego postanowiłam założyć nowa galeryjkę.
Oto pierwsze foty Toffa jakie mu wykonałam...

(5/11)

• Replies 117
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Superowy filmik. ^^ Widzę, że Toffa to inteligentny psiak. :cool3: Ładniutka, taka w swoim rodzaju. :loveu: Ile ma latek.? :razz: I czekamy na nowe fotki, bądź filmiki. ;)

Posted

Toff to już staruch( i pies nie suka):) bo ma aż 4 lata :) Zafundowałam mu ekstra prezent na mikołajki, bo wizytę u weterynarza:eviltong: On to po prostu uwielbia:diabloti:
A dzisiaj zgodnie z uzgodnieniami nowe foty..

Nie mogę się oprzeć i dodam dzisiaj jeszcze 5!!

Posted

Przepraszam że w weekend nie dałam, al;e byłam w Budapeszcie więc jako, że nie mam laptopa to nie mogłam dodać(chyba że telepatycznie:diabloti:).
Spokojnie dzisiaj dodam nu z nowe :)

I w nagrodę, że tak grzecznie czekaliście dam jeszcze jedno zdjęcie ale w linku:)
http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=PA150078.JPG
Zapraszam do komentowania;)
P.S. Baner zrobiła mi dogomaniaczka :)

Posted

Dzisiaj nowe foty :) Przechodzimy do zimniejszych klimatów, bo już opadłe liście, które cudnie komponują się z szatą Toffa:) Zapraszam.

Do czego się tak biegnie?? Oczywiście do smakołyka :)

No to wszystko:) Zapraszam do komentowania :)

Posted

Zima..... jaka piękna to nazwa, ale dopiero kilka dni temu do nas zawitała, więc te fotki z jesieni mogłyby posłużyć jako zimowe :) Niestety nie mam sfotografowanych szaleństw Toffa w białym puchy, ale postaram się to nadrobić kiedy tylko wyzdrowieję :/ Na razie musicie się zadowolić jeszcze tymi jesiennymi. Oto 5 kolejnych

No i to wszystko :) Zapraszam do komentowania.
P.S.: Proszę o prośby wyzdrowienia, bo choróbska straszne i nie chce puścić...

Posted

Kibaa napisał(a):
Zdrowiej! :razz:
Foty ciekawe. <3 Jakaś sztuczka? ; >

Jaka sztuczka?? Ja to jestem kompletny oszoło jeśli chodzi o robienie zdjęć:diabloti: Potrafię tylko zdjęcie zrobic, wrzucić na kompa i pomniejszyć :diabloti:Dzisiaj mam dla Was niespodziankę....Wczoraj w nocy było u nas tak zimno, że nie mieliśmy sumienia, żeby Toffa na dworze zostawić, dlatego spał w domu :loveu: Korzystając z okazji zrobiłam mu pare zdjęć:)Łoto łone :)

Cdn.