Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witam wszystkich. Niektóre osoby mogą pamiętać galerie Toffa z Grupy Extra, ale niestety Toffuś popadł na niej w zapomnienie, dlatego postanowiłam założyć nowa galeryjkę. Oto pierwsze foty Toffa jakie mu wykonałam... (5/11) Quote
Martyna&Zara Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 (11/11) No to by było na tyle:) Jak ktoś chce nowsze foty to zapraszam do jego starej galerii(li9nk w podpisie:)) Quote
Cavy Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Witamy :hand: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P4250049.JPG jaki groźny :diabloti: Quote
Martyna&Zara Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 [quote name='Cavy']Witamy :hand: http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=P4250049.JPG jaki groźny :diabloti: Krwiożercza bestia pożerająca wszystko :P Quote
Martyna&Zara Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Witamy!! mamy kolejny weekend, czyli nowa porcyja fot. Zapraszam:P Kolejne za tydzień :loveu: Zapraszam do komentowania:P Quote
Bartiśkowa_ Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 OO Tofiś bardzo mi przypomina szczeniaka od suczki sąsiadki też ma takie sliczne kolorki :loveu::loveu: Quote
Martyna&Zara Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 Dziękujemy:oops: Mam pytanko... Jak wmontować filmik z youtuba, bo nakręciłam o Toffie, ale nie wiem jak wmontować... Quote
Martyna&Zara Posted December 4, 2008 Author Posted December 4, 2008 Sama się dowiedziałam jak wstawiać filmiki :p YouTube - Toffi Zapraszam do oglądania:) Quote
Kibaa Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Superowy filmik. ^^ Widzę, że Toffa to inteligentny psiak. :cool3: Ładniutka, taka w swoim rodzaju. :loveu: Ile ma latek.? :razz: I czekamy na nowe fotki, bądź filmiki. ;) Quote
Martyna&Zara Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Toff to już staruch( i pies nie suka):) bo ma aż 4 lata :) Zafundowałam mu ekstra prezent na mikołajki, bo wizytę u weterynarza:eviltong: On to po prostu uwielbia:diabloti: A dzisiaj zgodnie z uzgodnieniami nowe foty.. Nie mogę się oprzeć i dodam dzisiaj jeszcze 5!! Quote
Martyna&Zara Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 CD. No dobra teraz muszę się już powstrzymać... Zapraszam do komentowania:) Quote
Domi Posted December 6, 2008 Posted December 6, 2008 Super psiaczek !:loveu: No i na dodatek tak pięknie się uśmiecha :) Quote
Martyna&Zara Posted December 7, 2008 Author Posted December 7, 2008 Dziękujemy, no a w następny weekend kolejna porcja fot...Zapraszamy już teraz:p Quote
Bartiśkowa_ Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Fajny psiak :loveu: A bannerek to masz śliczny :lol: Quote
Kibaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Fajowskie fotki. <33 :loveu: A jak Cieplutko, aż miło popatrzeć. ; > :loveu: I chcemyy nowyych fotteek. xdd :razz: Quote
Martyna&Zara Posted December 16, 2008 Author Posted December 16, 2008 Przepraszam że w weekend nie dałam, al;e byłam w Budapeszcie więc jako, że nie mam laptopa to nie mogłam dodać(chyba że telepatycznie:diabloti:). Spokojnie dzisiaj dodam nu z nowe :) I w nagrodę, że tak grzecznie czekaliście dam jeszcze jedno zdjęcie ale w linku:) http://pu.i.wp.pl/?k=NDQ4MzU4NzMsNzA1MjQ3&f=PA150078.JPG Zapraszam do komentowania;) P.S. Baner zrobiła mi dogomaniaczka :) Quote
Martyna&Zara Posted December 19, 2008 Author Posted December 19, 2008 Wielkie dzięki:loveu:, ale uważam że to zasługo psa ,a nie jego właściciela, ale jeśli patrzy się na Toffa to większość osób zmienia zdanie:lol::diabloti: Quote
Martyna&Zara Posted December 26, 2008 Author Posted December 26, 2008 Dzisiaj nowe foty :) Przechodzimy do zimniejszych klimatów, bo już opadłe liście, które cudnie komponują się z szatą Toffa:) Zapraszam. Do czego się tak biegnie?? Oczywiście do smakołyka :) No to wszystko:) Zapraszam do komentowania :) Quote
Bartiśkowa_ Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Cześć :loveu: Jak fajnie szaleje :evil_lol::multi: Quote
Kibaa Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Hm. Tak jesiennie. :loveu: Tak ciekawo. A fotki z zimy? :mad: Ja czekam! xdd :lol: Quote
Martyna&Zara Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Zima..... jaka piękna to nazwa, ale dopiero kilka dni temu do nas zawitała, więc te fotki z jesieni mogłyby posłużyć jako zimowe :) Niestety nie mam sfotografowanych szaleństw Toffa w białym puchy, ale postaram się to nadrobić kiedy tylko wyzdrowieję :/ Na razie musicie się zadowolić jeszcze tymi jesiennymi. Oto 5 kolejnych No i to wszystko :) Zapraszam do komentowania. P.S.: Proszę o prośby wyzdrowienia, bo choróbska straszne i nie chce puścić... Quote
Kibaa Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Zdrowiej! :razz: Foty ciekawe. <3 Jakaś sztuczka? ; > Quote
Martyna&Zara Posted January 6, 2009 Author Posted January 6, 2009 Kibaa napisał(a):Zdrowiej! :razz: Foty ciekawe. <3 Jakaś sztuczka? ; > Jaka sztuczka?? Ja to jestem kompletny oszoło jeśli chodzi o robienie zdjęć:diabloti: Potrafię tylko zdjęcie zrobic, wrzucić na kompa i pomniejszyć :diabloti:Dzisiaj mam dla Was niespodziankę....Wczoraj w nocy było u nas tak zimno, że nie mieliśmy sumienia, żeby Toffa na dworze zostawić, dlatego spał w domu :loveu: Korzystając z okazji zrobiłam mu pare zdjęć:)Łoto łone :) Cdn. Quote
Recommended Posts