modliszka84 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Kilka dni temu została oddana do schroniska. Raczej nie miała normalnego domu, choć jest zadbana, bardzo łagodna i kochana. Przyprowadził ją jakiś podpity facet mówiąc, że znalazł. Potem jednak sam poplątał się w zeznaniach i przyznał że to jego. Oddaje, bo... już mu się znudziła. Nie chce już psa. Delikatna dobermanka Kaja ma podobno 7 lat, ale wygląda na połowę tego. Jest bardzo zestresowana i zdezorientowana nowym miejscem. Poza tym bardzo marznie, mrozy już się zaczeły. Powinna szybko opuścić schronisko, bo schronisko zimą to nie jest miejsce dla dobermanów. Pilnie poszukiwany jest dom tymczasowy lub stały dla niej. Ona w boksie naprawdę płacze, widać jak łzy jej lecą z oczu. Widać, że tęskni bardzo, na spacerze rozglądała się tylko dookoła i nie wiedziała w którą stronę iść. Quote
Klementynkaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 dziękujemy za założenie wątku :loveu: a draniowi... :mad: Quote
aisaK Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 wysłałam kaje do Niemiec, na ich adopcyjną stronke ;) niech szuka i tam szczęścia Quote
BasiaD Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 ~Kajka taka pięknotka jak Ty powinno szybko trafić do swojego domku! Wskakuj na górę prosić cioteczki o domek! Quote
aisaK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Niemcy pytają jaka jest możliwosc sprawdzić ją w obecności innych suk, jaka jest i do kotów? Quote
Karilka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Piękna sunieczka prosi slicznie o schronienie na zimę! Quote
aisaK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Podajcie jakieś namiary, aby można było podać (tel, meil), na strone adopcyjna. Quote
modliszka84 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 tel 793 046 770 ( po godz.17 najlepiej dzwonic) mail aga.s1984@gmail.com jesli chodzi o sprawdzenie jej do innych suk i kotów to sprawdzimy, teraz nie było to mozliwe bo i tak byla bardzo zestresowana wiec nic by z tego testu nie wyszlo Quote
aisaK Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 OK to sprawdzcie, zawsze łatwiej bedzie jej domku szukać. Ona jest piekna! I jakbyś mogła napisac mi na adres: ktara@poczta.onet.pl dziekuje:loveu: Quote
modliszka84 Posted November 30, 2008 Author Posted November 30, 2008 niestety nie udało nam się sprawdzić :roll: całą sobotę u nas padało, Kaja siedziała w budzie, było jej zimno...nie chciałam jej dodatkowo wyciagać na deszcz... mam nadzieję, że za tydzień się uda. Ona jednak w ogóle nie zwraca uwagi na psy w sąsiednich boksach, jest spokojna, myślę że nie byłoby problemów u niej z akceptacją innych psów Quote
Cieplutkaa. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Nic tylko szuakć domku dla Kaji...Postaram się ją powystawiać na różnych stronkach...Ona jest taka wystraszona i bezradna...:placz: Bez wątpienia powinna teraz siedzieć ze swoją nową rodzinka przy kominku a nie marznać w schroniskowym boksie... Quote
Cieplutkaa. Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Zrobiłam Kaji ogłoszenia na kupiepsa i psy.pl... Teraz tylko trzymać kciuki za "ten domek"...;) Quote
modliszka84 Posted December 1, 2008 Author Posted December 1, 2008 Wstrzymaj się narazie Justyska z ogłoszeniami ;) Potrzebny transport w nocy z piątku na sobotę do Poznania! Quote
aisaK Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 NIE Hania zabierze sunie, tylko transporterek potrzebny do pozyczenia i porozmawiać z Hania, może podjadą po sunie...:placz: Quote
modliszka84 Posted December 5, 2008 Author Posted December 5, 2008 Dzisiaj przed 3 w nocy Kaja wyrzusza w świat. Pierwszy przystanek : Łódź, drugi przystanek: Poznań, trzebi przystanek : Niemcy... Quote
kasia14 Posted December 5, 2008 Posted December 5, 2008 modliszka84 napisał(a):Dzisiaj przed 3 w nocy Kaja wyrzusza w świat. Pierwszy przystanek : Łódź, drugi przystanek: Poznań, trzebi przystanek : Niemcy... trzymam kciuki za podróż;) Quote
modliszka84 Posted December 6, 2008 Author Posted December 6, 2008 Nasz gwiazda wieczoru dała nam nieźle popalić w nocy... :shake: aisaK- jak tylko bedziesz wiedziała co tam z nią to pisz od razu. Chyba już powinni dojechać na miejsce? Quote
Madzik77 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 ciesze sie ze udalo sie z transporterkiem Quote
Recommended Posts