szymonsz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cześć potrzebuje dla swojego 9 miesięcznego kundelka, który wczoraj do nas dołączył prosto ze schroniska i chciałem poprosić o link do jakiegoś w miarę taniego i sprawdzonego sklepu: 1. Szampon. Raczej delikatny dla pieska w tym wieku 2. Rękawicę do wyczesywania 3. 1-2 zabawki, które nie będą piszczeć (ma już jedną i doprowadza nas do szału :P ) Plus ewentualnie to czego mi brakuje (mam posłanie, obrożę, smycz, miskę i jedzonko :P ). Dzięk z góry Quote
zaza Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Jeśli wysyłkowo to rzeczywiście Krakvet bo solidnie i już od stówki przesyłka jest bezpłatna. A z jakiego miasta piszesz? bo może ktoś doradzi niedrogi sklep w pobliżu. Quote
Kaj(t)ek Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 To będzie off-topic, ale wg mnie z Krakvetem trzeba uważać. Dwa razy dostałam od nich otwarte worki karmy. Nie dziurawe, tylko otwarte "zgodnie z instrukcją". Ja sobie chwalę "szybka karma" na Allegro. A Purina-Darling to świństwo w rodzaju Chappi i marketowych NN. I nie opłaca się ich kupować, bo pies je takiej karmy więcej niż lepszej jakościowo, a do tego prędzej czy później zaczynają się problemy zdrowotne. Ale o tym tu już wielokrotnie było. Quote
szymonsz Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 zaza napisał(a):Jeśli wysyłkowo to rzeczywiście Krakvet bo solidnie i już od stówki przesyłka jest bezpłatna. A z jakiego miasta piszesz? bo może ktoś doradzi niedrogi sklep w pobliżu. Mieszkam w Siemianowicach Śląskich, pracuję w Chorzowie a blisko mam do Katowic :) Jutro zadzwonie do Krakvetu i zrobie zakupy bo okazało się, że mój współlokator, który wynajmuje u nas pokój jest autorem ich sklepu :) Quote
szymonsz Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Jednak Krakvet odpada. Zadzwoniłem i chciałem poprosić o jakąś poradę na co otrzymałem odpowiedź, żebym przeszukał ofertę.... Gdzie w Katowicach stacjonarnie będę mógł coś kupić? Quote
sota36 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Szymino - na ulicy WojskaPolskiego w Chorzowie jest hurtownia - dosc spora. Kupisz tam wszystko:) Quote
Recommended Posts