Inkaa Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 W następnym numerze miesięcznika Mój Pies zobaczymy artykuł o west highland white terierze pt. 'Zadziorna maskotka' Już mogę powiedzieć, że generalnie tytuł nie przypadł mi do gustu, ale nie zmienia to faktu, że czekam niecierpliwie na ten tekst. Quote
Bzikowa Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Nie przesadzasz trochę? ;) Co Ci się w tytule nie podoba? Poczekamy na artykuł. A akurat określenie zadziorna maskotka jest całkiem fajne - westiki lubią wszelkie mizianie, pieszczoty i wygodę a jednocześnie są małymi aktywnymi zadziornymi cholerami :evil_lol: także ja nie widzę nic złego w tym określeniu. Quote
Inkaa Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Bzikowa napisał(a):Nie przesadzasz trochę? ;) Możliwe, że jestem trochę przewrażliwiona. :cool1: Quote
Waxy Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Tytuł jak najbardziej fajny, jak powiedziała Bzikowa - pasuje dla westów :cool3: Ale zobaczymy co pokaże artykuł. Quote
ewelinka_m Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 o to to! Tytuł wg mnie ok ;) wielu ludzi porównuje whwt do maskotek, ze względu na ich wygląd, a pod ich wyglądem drzemie charakterek i to jaki :razz: Także myśle,że o to porównanie mogło chodzić autorowi, nie mniej z niecierpliwością czekam na artykuł:loveu: Quote
Bzikowa Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ja jestem bardziej ciekawa kto będzie autorem tego artykułu, wiecie coś? :cool3: Quote
duzebzium Posted December 2, 2008 Posted December 2, 2008 My też czekamy z niecierpliwością na artykuł! :cool3: Nawet przysłali mi ofertę żebym ogłosiła hodowlę pod artykułem ... ale ceny były zabójcze :mad: Quote
Shaunell Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Ja też czekałam i się doczekałam;) Ale gazety nie kupiłam, bo w następnym numerze "Przyjaciela Psa" będzie o westach, a ponieważ go kupuję częściej, zdecydowałam się na tą gazetę. Kinga, ja zgadzam się z Bzikową - westiki są trochę psotne i zadziorne, ale z pozoru wyglądają na milutkie maskotki:cool1: Quote
Bzikowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 W najnowszym numerze 'Przyjaciela Psa' jest artykuł o westach , autorstwa pani Dagmary Mieszkis-Święcikowskiej. Uważam, że jest on duuużo lepszy i ciekawszy, więcej mówi o specyfice rasy, jej charakterze niż artykuł który miesiąc temu pojawił się w 'Moim Psie' - chociaż dla nas, właścicieli whwt właściwie nic nowego. Polecam, przeczytajcie :) P.S.A zdjęcie roku 2008 to zdjęcie westiczki Roxi (pewnie kojarzycie z westie.net.pl), na którą oddawaliśmy głosy przez internet :) Quote
Bzikowa Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 W numerze 2 (lutowym), westik jest zresztą na okładce :wink: Quote
Kisses Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Udało mi się dzisiaj znaleźć w 3 kiosku z kolei jak wracałam ze szkoły. Ostatni był ^^ Quote
Shaunell Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 Bzikowa napisał(a):W najnowszym numerze 'Przyjaciela Psa' jest artykuł o westach , autorstwa pani Dagmary Mieszkis-Święcikowskiej. Uważam, że jest on duuużo lepszy i ciekawszy, więcej mówi o specyfice rasy, jej charakterze niż artykuł który miesiąc temu pojawił się w 'Moim Psie' - chociaż dla nas, właścicieli whwt właściwie nic nowego. Polecam, przeczytajcie :) P.S.A zdjęcie roku 2008 to zdjęcie westiczki Roxi (pewnie kojarzycie z westie.net.pl), na którą oddawaliśmy głosy przez internet :) Zgadzam się! Moim zdaniem też PP ma lepszy artykuł. I zdjęcie roku jest boskie. Dlatego ja kolekcjonuję "Przyjaciela Psa". MP czasami tak na przyczepkę:p Ja też wysłałam zdjątko Misi na konkurs foto. Zobaczymy czy się w numerze pojawi, bo to było już dawno:/ Może drugi raz wyślę... A czytelników PP zapraszam na Klub Przyjaciela Psa - mnie znajdziecie tam jako Nemeska. Stronka fajna, tylko często foty kradną:/ "Urok żywiołu" - zgadza się :loveu:. I wstępik do artykułu też supcio! Mówi właścicielom, że westie to nie kanapowiec:D Polecam nowy numer PP! PS: A w marcowym będzie o BC. Może Was ta rasa nie interesuje, ale dwie moje ulubione rasy (westie i border collie) w dziale "Charaktery" pod rząd:D Quote
Kisses Posted January 25, 2009 Posted January 25, 2009 BC też są kochane ;* A co do porównania artykułów. to mi również w PP podoba się bardziej :p Quote
Inkaa Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Kupiłam Przyjaciela Psa. Świetny artykuł! (i plakat) :cool1: Quote
Shaunell Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 A ja już od daaawna mam to PP i teraz czekam na numer z BC :lol: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Teraz jest w MP artykuł "zanim kupisz westika" :lol: Świetnie napisany, a oto 'czarne węgielki' proszące o jedzonko :lol:: http://westka.blox.pl/resource/DSCN9232.JPG http://westka.blox.pl/resource/DSCN9235.JPG Adres wpisany na fotkach to domena mojego starego bloga już nie istniejącego, bo fotki są ze września'08, a teraz zapraszam (to nie SPAM gdyby co tylko zaproszenie) na Pieskie Życie .:lol: Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ciekawe kto jest autorem tego cacka w MP :eviltong::eviltong: ja jeszcze się nie zebrałam do przejrzenia tej gazety...leży na biurku od tygodnia:diabloti: Quote
Shaunell Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 ewelinka_m napisał(a):ciekawe kto jest autorem tego cacka w MP :eviltong::eviltong: ja jeszcze się nie zebrałam do przejrzenia tej gazety...leży na biurku od tygodnia:diabloti: Autorem jest Anna Kubrak :lol: Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm: Quote
ewelinka_m Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 border_collie&westie napisał(a):Autorem jest Anna Kubrak :lol: Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm: kto autorem jest to doskonale wiem:eviltong: dobrze Ci się wydaje :evil_lol::evil_lol: ba nawet jest wśród nas :diabloti: Quote
Kisses Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 border_collie&westie, to był taki.. dżołk ze strony ewelinki_m :diabloti::evil_lol: Quote
Shaunell Posted August 4, 2009 Posted August 4, 2009 ewelinka_m napisał(a):kto autorem jest to doskonale wiem:eviltong: dobrze Ci się wydaje :evil_lol::evil_lol: ba nawet jest wśród nas :diabloti: Teraz jestem już pewna :evil_lol: Na 100 %, bo właśnie tak mi się wydawało :evil_lol: Bzikowa :eviltong: Quote
Bzikowa Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 Ale miałyście rozkminę :lol: border_collie&westie - cieszę się, że się artykuł spodobał! :) [quote name='border_collie&westie']Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm: A skąd możesz mnie kojarzyć z netu? :crazyeye: znaczy się moje imię i nazwisko...? Quote
Shaunell Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 [quote name='Bzikowa']Ale miałyście rozkminę :lol: border_collie&westie - cieszę się, że się artykuł spodobał! :) A skąd możesz mnie kojarzyć z netu? :crazyeye: znaczy się moje imię i nazwisko...? Nie przez nazwisko i imię, tylko przez opis i zdjęcie :evil_lol: No cóż, wiem jak wyglądasz, bo naoglądałam się tych filmików na YT. I myślałam, że to Ty, ale nie chciałam pisać, bo gdybym racji nie miała to by było pośmiewisko... :oops: A mi byłoby głupio... Quote
Recommended Posts