Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W następnym numerze miesięcznika Mój Pies zobaczymy artykuł o west highland white terierze pt. 'Zadziorna maskotka'
Już mogę powiedzieć, że generalnie tytuł nie przypadł mi do gustu, ale nie zmienia to faktu, że czekam niecierpliwie na ten tekst.

Posted

Nie przesadzasz trochę? ;) Co Ci się w tytule nie podoba? Poczekamy na artykuł.

A akurat określenie zadziorna maskotka jest całkiem fajne - westiki lubią wszelkie mizianie, pieszczoty i wygodę a jednocześnie są małymi aktywnymi zadziornymi cholerami :evil_lol: także ja nie widzę nic złego w tym określeniu.

Posted

o to to!
Tytuł wg mnie ok ;) wielu ludzi porównuje whwt do maskotek, ze względu na ich wygląd, a pod ich wyglądem drzemie charakterek i to jaki :razz:
Także myśle,że o to porównanie mogło chodzić autorowi, nie mniej z niecierpliwością czekam na artykuł:loveu:

• 1 month later...
Posted

Ja też czekałam i się doczekałam;)

Ale gazety nie kupiłam, bo w następnym numerze "Przyjaciela Psa" będzie o westach, a ponieważ go kupuję częściej, zdecydowałam się na tą gazetę.

Kinga, ja zgadzam się z Bzikową - westiki są trochę psotne i zadziorne, ale z pozoru wyglądają na milutkie maskotki:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

W najnowszym numerze 'Przyjaciela Psa' jest artykuł o westach , autorstwa pani Dagmary Mieszkis-Święcikowskiej. Uważam, że jest on duuużo lepszy i ciekawszy, więcej mówi o specyfice rasy, jej charakterze niż artykuł który miesiąc temu pojawił się w 'Moim Psie' - chociaż dla nas, właścicieli whwt właściwie nic nowego. Polecam, przeczytajcie :)

P.S.A zdjęcie roku 2008 to zdjęcie westiczki Roxi (pewnie kojarzycie z westie.net.pl), na którą oddawaliśmy głosy przez internet :)

Posted

Bzikowa napisał(a):
W najnowszym numerze 'Przyjaciela Psa' jest artykuł o westach , autorstwa pani Dagmary Mieszkis-Święcikowskiej. Uważam, że jest on duuużo lepszy i ciekawszy, więcej mówi o specyfice rasy, jej charakterze niż artykuł który miesiąc temu pojawił się w 'Moim Psie' - chociaż dla nas, właścicieli whwt właściwie nic nowego. Polecam, przeczytajcie :)

P.S.A zdjęcie roku 2008 to zdjęcie westiczki Roxi (pewnie kojarzycie z westie.net.pl), na którą oddawaliśmy głosy przez internet :)

Zgadzam się! Moim zdaniem też PP ma lepszy artykuł. I zdjęcie roku jest boskie.

Dlatego ja kolekcjonuję "Przyjaciela Psa". MP czasami tak na przyczepkę:p

Ja też wysłałam zdjątko Misi na konkurs foto. Zobaczymy czy się w numerze pojawi, bo to było już dawno:/ Może drugi raz wyślę...

A czytelników PP zapraszam na Klub Przyjaciela Psa - mnie znajdziecie tam jako Nemeska. Stronka fajna, tylko często foty kradną:/

"Urok żywiołu" - zgadza się :loveu:. I wstępik do artykułu też supcio! Mówi właścicielom, że westie to nie kanapowiec:D

Polecam nowy numer PP!

PS: A w marcowym będzie o BC. Może Was ta rasa nie interesuje, ale dwie moje ulubione rasy (westie i border collie) w dziale "Charaktery" pod rząd:D

• 3 weeks later...
  • 5 months later...
Posted

ewelinka_m napisał(a):
ciekawe kto jest autorem tego cacka w MP :eviltong::eviltong:

ja jeszcze się nie zebrałam do przejrzenia tej gazety...leży na biurku od tygodnia:diabloti:

Autorem jest Anna Kubrak :lol: Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm:

Posted

border_collie&westie napisał(a):
Autorem jest Anna Kubrak :lol: Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm:

kto autorem jest to doskonale wiem:eviltong:
dobrze Ci się wydaje :evil_lol::evil_lol: ba nawet jest wśród nas :diabloti:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
kto autorem jest to doskonale wiem:eviltong:
dobrze Ci się wydaje :evil_lol::evil_lol: ba nawet jest wśród nas :diabloti:

Teraz jestem już pewna :evil_lol: Na 100 %, bo właśnie tak mi się wydawało :evil_lol:
Bzikowa :eviltong:

Posted

Ale miałyście rozkminę :lol:

border_collie&westie - cieszę się, że się artykuł spodobał! :)

[quote name='border_collie&westie']Mi się wydaje, że skądś ją z netu znam, ale tak na 30 %... :hmmmm:

A skąd możesz mnie kojarzyć z netu? :crazyeye: znaczy się moje imię i nazwisko...?

Posted

[quote name='Bzikowa']Ale miałyście rozkminę :lol:

border_collie&westie - cieszę się, że się artykuł spodobał! :)

A skąd możesz mnie kojarzyć z netu? :crazyeye: znaczy się moje imię i nazwisko...?

Nie przez nazwisko i imię, tylko przez opis i zdjęcie :evil_lol: No cóż, wiem jak wyglądasz, bo naoglądałam się tych filmików na YT.
I myślałam, że to Ty, ale nie chciałam pisać, bo gdybym racji nie miała to by było pośmiewisko... :oops: A mi byłoby głupio...