szymonsz Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Cześć Mam nadzieje, że to nie będzie głupie pytanie. Czy w Polsce istnieją jakieś firmy za pomocą, których można przetransportować psa z miasta do miasta. Dokładnie interesuje mnie trasa Katowice -> Rzeszów ponieważ w przypadku wyjazdów chciałbym psa zostawić u rodziców. Quote
werbena520 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 szymonsz napisał(a):Cześć Mam nadzieje, że to nie będzie głupie pytanie. Czy w Polsce istnieją jakieś firmy za pomocą, których można przetransportować psa z miasta do miasta. Dokładnie interesuje mnie trasa Katowice -> Rzeszów ponieważ w przypadku wyjazdów chciałbym psa zostawić u rodziców. Przewieziesz pieska firmą kurierską DHL,GLS,również pocztą EX-priorytetem.Musisz się zorientować u wybranego przewożnika-bo to są przewozy na specjalnych warunkach-żywe zwierzęta. Quote
szymonsz Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 werbena520 napisał(a):Przewieziesz pieska firmą kurierską DHL,GLS,również pocztą EX-priorytetem.Musisz się zorientować u wybranego przewożnika-bo to są przewozy na specjalnych warunkach-żywe zwierzęta. Super! Poszperam i zobaczę. Nie orientujesz się może czy firma UPS posiada taką usługę bo akurat prowadzę sklep internetowy i mam nimi umowę i byłoby taniej :) Quote
werbena520 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 szymonsz napisał(a):Super! Poszperam i zobaczę. Nie orientujesz się może czy firma UPS posiada taką usługę bo akurat prowadzę sklep internetowy i mam nimi umowę i byłoby taniej :) UPS prowadazi takie usługi.To Oni dostarczali zakupione przeze mnie na Allegro ptaki-kury i bażanty do mojej Matki.Tak było,że np teraz dostałam e-mail od sprzedawcy o nadaniu przesyłki a ptaki były na drugi dzień raniutko już u Rodziców.Wszystko odbywało się expresowo przy zachowaniu 100% bezpieczeństwa. Quote
szymonsz Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 werbena520 napisał(a):UPS prowadazi takie usługi.To Oni dostarczali zakupione przeze mnie na Allegro ptaki-kury i bażanty do mojej Matki.Tak było,że np teraz dostałam e-mail od sprzedawcy o nadaniu przesyłki a ptaki były na drugi dzień raniutko już u Rodziców.Wszystko odbywało się expresowo przy zachowaniu 100% bezpieczeństwa. Super! Lepiej być nie może. Quote
Kurier Europa Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 KURIER EUROPA PRZESYŁKI, PACZKI, PRZEWÓZ ZWIERZĄT, TRANSPORT MOTOCYKLI SAMOCHODÓW. SZYBKO TANIO PEWNIE POLSKA-IRLANDIA-POLSKA kurier-europa@wp.pl www.kuriereuropa.com.pl +48 500 48 60 50 +353 87 95 25 130 ZAPRASZAMY!!! Quote
Torusia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 nie wiem czy na ten wątek ale szukam transportu trasa Zamość-Maków Maz. Quote
bubileczek Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 dzwoniłam do DHL i GLS i UPS i mówią że nie transportują zwierząt macie może jeszcze jakieś inne propozycję bo jestem załamana :-( Quote
trzensi Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 witam wszystkich serdecznie, aktualizuję temat, bo jestem w takiej samej sytuacji. Od pewnego czasu bezskutecznie próbuję przedostać się ze swoim zwierzem ok. 500 km z miasta do miasta w Polsce, cena powoli przestaje mieć znaczenie (sprawdzałam nawet połączenia LOTNICZE :shake: ), a rozwiązania i tak nie widać. Zostawić go nie mogę, a PKS czy PKP odpada... czy naprawdę pozostaje założyć własny biznes transportowy dla osób podróżujących z pupilami??? A wakacje mijają :placz: Quote
Recommended Posts