phase Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 `. Właśnie dobrze to Kasia napisała ... !!! Psa ze schroniska nie bierze sie wychowanego i ułożonego.To psy po przejściach które potrzebują czasu,cierpliwości,miłości i wychowania. !!! Na górę Farcik !!! Quote
majku33krakow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 nie rozumie tych ludzi jak moga teraz spac spokojnie!,zdradzili psa,ktory chciał ich pokochac,dziwne ze po 3 miesiacach go oddali,co nie przeszkadzało im jego brojenie przez 3 m.c,tylko po 3 m.c go oddali ,co !.dostał czerwona kartke i won. Quote
majku33krakow Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 ja mam taka suczke ze schronu ,nie oddał bym jej nigdy,no chyba ze w schronie bym z nia zamieszkał,ona tak mnie kocha za to ze ja wziołem z tamtad a ja bym ja oddał,nie nie zrobił bym tego Quote
Jagoda1 Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 Himena007 napisał(a):Fart nie był u ciebie w domu, nie wiesz jaki jest!!! Jeśli chcesz pomóc, rób ogłoszenia, szukaj domu... Quote
Himena007 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Prawdą jest, że Farcik naprawde potrafi być nie do zniesienia, ale pokochaliśmy go przez te 3 miesiące i wszyscy za nim tęsknimy, dlatego jeśli jest taka możliwość to chcielibyśmy zabrać go spowrotem do domu. Nie będzie łatwo, ale Fart nie zasługuje na schronisko. U nas w domu miał naprawde bardzo dobrze. Teraz kiedy nie ma go ze mną zdałam sobie sprawe jak bardzo go kocham. Mam nadzieje, że w końcu jakoś dogada się z Korą. Może faktycznie za wcześnie się poddaliśmy i oddaliśmy go do schronu. Muszę z nim naprawdę solidnie popracować. Kto wie, może wkońcu będzie grzecznym psiakiem, ale jedno jest pewne, chcemy aby Farcik do nas wrócił i został u nas aż do końca swoich dni. Mamy potworne wyrzuty sumienia, że go oddaliśmy, próbowałam szukać mu innego domu, ale nikt z moich znajomych go nie chciał. Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Dziewczyno, co Ty piszesz?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A dziury w dywanie, a sikanie, a szczekanie, a dogadanie się z sunią? Czy sądzisz, że powrót do schroniska "zrobił" z niego grzecznego, miłego psiaczka? Założyłam ten wątek, aby znaleźć Farcikowi dom, uszanuj to, nie wchodź tu więcej... Nie użalaj się nad sobą, bo skrzywdzonym jest piesek, który trafił do nieodpowiedzialnych ludzi, a nie wy. Pies ze schroniska jest dla osób dojrzałych emocjonalnie. Quote
majku33krakow Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 wziasc go spowrotem,a potem oddac spowrotem do schronu ,bo powiesz ze jednak nie daliscie rady,albo napiszecie ze uciekł a go uspicie,bajki opwiadasz. Quote
Himena007 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie uważam, że powrót do schroniska zrobił z niego grzecznego psa. Wiem że skrzywdziliśmy Farta oddaniem go, gadałam z mamą i postanowiłyśmy, że nie ważne, że Fart rozbrabia, ważne żeby był szczęśliwy tak jak dawniej. Chciałyśmy naprawić ten błąd i wziąść go spowrotem. Quote
Jagoda1 Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Himena007 napisał(a):Nie uważam, że powrót do schroniska zrobił z niego grzecznego psa. Wiem że skrzywdziliśmy Farta oddaniem go, gadałam z mamą i postanowiłyśmy, że nie ważne, że Fart rozbrabia, ważne żeby był szczęśliwy tak jak dawniej. Chciałyśmy naprawić ten błąd i wziąść go spowrotem. Wątpię, aby p. Dyrektor wydała ponownie Farcika nieodpowiedzialnym ludziom. Quote
Himena007 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 majku33krakow napisał(a):wziasc go spowrotem,a potem oddac spowrotem do schronu ,bo powiesz ze jednak nie daliscie rady,albo napiszecie ze uciekł a go uspicie,bajki opwiadasz. Nikt by go już spowrotem nie oddawał!!! ani tymbardziej byśmy go nie uśpili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możesz tak myśleć!!!!!! Quote
kate89 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Himena007 napisał(a):Nikt by go już spowrotem nie oddawał!!! ani tymbardziej byśmy go nie uśpili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możesz tak myśleć!!!!!! Mamy prawo tak myśleć na podstawie tego ,co juz dla Farta zrobiliście. wiec nie masz co okazywac swoich nerwów i pisać jak mozemy tak myslec,bo owczem mamy prawo mieć o was takie zdanie.Sami je sobie wypracowaliście. Himena najlepiej będzie jak opuścisz ten wątek. Fart napewno nie zostanie wam wydany i co do tego nie mam wątpliwości. Wątek ma na celu znalezienie mu nowego ODPOWIEDZIALNEGO domu,a nie miał napewno na celu uświadomienia wam waszego błędu i wywołania wyrzutów sumienia abyście go spowrotem wzięli. Nie zasłużyliście na takiego psa. Quote
Ulka18 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jagoda1 napisał(a):Wątpię, aby p. Dyrektor wydała ponownie Farcika nieodpowiedzialnym ludziom. Swiete slowa. Nie ma mowy o ponowny wydaniu psa do adopcji do domu, ktory psa oddal :no-no-no: Olsztynskie schronisko nalezy do tych dobrych, nie wierze, zeby p. dyrektor wydala psiaka ponownie w to samo miejsce, z ktorego wylecial. Pies ze schroniska jest dla ludzi dojrzalych, odpowiedzialnych i majacych pojecie na co sie porywaja i ze nie jest to adopcja psa przeszkolonego. Quote
phase Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 `. Weź Himena nie pisz tu najlepiej i tak będzie dobrze !!!!!!!! :angryy: Bo brak mi słów na ciebie !! Quote
Areeek Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Himena007 napisał(a):Nikt by go już spowrotem nie oddawał!!! ani tymbardziej byśmy go nie uśpili!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jak możesz tak myśleć!!!!!! Normalnie ja rowniez tak mysle, i co myslisz ze go oddajesz a, potem cos ci sie odwidzi i znowu go chcesz ;/ Wiesz co zal mi ciebie, dalej tego nie bede komentowal bo moge stac sie nie mily :angryy: Quote
Ania_i_Kropka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Farciku szukaj kochajacego, odpowiedzialnego domku, w ktorym bedziesz mogl zostac na zawsze. Quote
Jagoda1 Posted November 26, 2008 Author Posted November 26, 2008 Farcik nadal szuka szczęścia... Quote
Jagoda1 Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 .....i czeka na odpowiedzialnych ludzi. Quote
Himena007 Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Farcik prosi o nowy dom, najpiękniej jak potrafi Quote
majku33krakow Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 zastanawiam sie czy zaostro my nie potraktowalismy himeny007 ona ma 14 i napewno mama kazała jej oddac psa,poszła i oddała napewno. Quote
Recommended Posts