AleksandraJ Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Tylko niby z kad te wieści? Dzieci chodza tam w weekendy, a ja jak wiadomo stwarzam problemy... Nie wiem kto inny tam chodzi, moza Naa jak przyjedziesz? Quote
dog193 Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Kurcze - w schronisku z darami będę w ten piatek. ale niestety nie będe w stanie zrobić zdjęć owczarkom, bo nie mam karty z aparatu:shake: Czyli nie wiem jak je dać na tę stronę? http://www.dogomania.pl/forum/f45/ow...9/index81.html I na OwP też by mozna bylo je zglosic (strona jest aktualnie w przebudowie, ewentualnie można napisać do Anashara - on się zajmuje ONami) Jeśli ktoś miałby czas to bardzo prosze to zrobić, bo ja na razie też czasu nie mam:shake: Quote
AleksandraJ Posted December 23, 2008 Author Posted December 23, 2008 Dzieki E. DEREK znalazł sie dom dla suni w typie Leonbergera :multi: Quote
AleksandraJ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Wyżeł powrócil po NIUDANEJ adopcji, ponoc nie nadaje sie do mieszkania- tyle wiem, a wiec jest to pies z "problemami" czy moze ktoś go na wyżly wrzucic? Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 napisz PW do tanitki :razz: Wiecie co, a może psiak trafił do kogoś kto poleciał na to, że psiak rasowy, a o rasie pojęcia nie ma... Spacerek do okoła bloku trzy razy dziennie i myśli, że psu wystraczy :roll: Quote
AleksandraJ Posted December 27, 2008 Author Posted December 27, 2008 Mozliwe, ale widac ze on jest takim hmm... "zywiołowy" i mogl cos niszczyc ale wiecej sie nie dowiem bo o to ciężko. Musialby by go wziac milosnik rasy co sie zna! Quote
Mysia_ Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 z wyżłami często tak się zdarza, że jak mają mało ruchu to lubią coś napsocić, przynajmniej z tymi, które miałam okazję poznać ;) Quote
grazyna9915 Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Bardzo się cieszę, że powstał nowy bytomski wątek. Będę kibicować psiaczkom! Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Dostałam na gg taką wiadomość ,wiem że zaglądają tu osoby z Miechowic czy ktoś coś słyszał na ten temat ? Wklejam tu proszę o ewentualną odpowiedź Roześlij to proszę po znajomych z Bytomia. Może ktoś coś słyszał... "Dzisiaj w nocy około godziny 1 -2 w nocy obudził mnie przeraźliwy skowytpsa ze śmietnika przy ulicy stolarzowickiej 84 ...kiedy wyszedłem do okna zobaczyłem jak jakiś facet ciągnie małego pieska nie zważając na jego cierpienie ...krzyknołem z okna ...koleś poszedł do wieżowca 78A...myslałem że idzie z nim do domu.....niestety myliłem sie ...znajoma z wieżowca mówiła że słyszała na klatce skowyt i odłgosy uderzania czymś o poręcze.....dzisiaj idąc chodnikiem zauważyłem jak na masce auta leży coś ciemnego ....podeszłem bliżej i zobaczyłem że jest to zabity ten właśnie szczeniak ii tu moje pytanie czy ktoś jeszcze słyszał ten skowyt , może coś widział ...zadzwoniłem na policje , ci kazali na straż miejską a oni zadzwonili do schroniska ..koleś ze schroniska powiedział że jak nie wiadomo kto to jest to nie ma sprawy ...ja wiem tyle że ten koleś był starszy , napewno po 40 tce i niski i na tym moje info sie kończy." Ten koleś napisał to 3 stycznia na forum bytomskim i otrzymał ZERO odpowiedzi. Forum Miechowice :: Zobacz temat - Skowyt psa Quote
AleksandraJ Posted January 17, 2009 Author Posted January 17, 2009 juz ide zobaczyc na strone, co do ulicy, to mieszkam gdzie indziej ale popytam znajomych!!!!! Quote
ATLANTYDA Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nie wiem co o tym myśleć ,raz że różne rzeczy można napisać co nie koniecznie musi być prawdą .Dwa co można zrobić w tej sprawie ,bo już trochę czasu upłynęło i właściwie pewnie nie wiele można wskórać :roll:. Ewentualnie poproszę moda o pokasowanie postów żeby wątku nie zaśmiecać. Jak dla mnie to cała historia jest nieprawdziwa może się mylę . Quote
BoUnTy Posted January 18, 2009 Posted January 18, 2009 [SIZE="7"]PILNE!!! [SIZE="5"]W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku ZAGINEŁA SUCZKA RASY SHIH – TZU Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki. Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska pod nr tel. 793-412-101 Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!! Quote
AleksandraJ Posted January 24, 2009 Author Posted January 24, 2009 ATLANTYDA napisał(a):Nie wiem co o tym myśleć ,raz że różne rzeczy można napisać co nie koniecznie musi być prawdą .Dwa co można zrobić w tej sprawie ,bo już trochę czasu upłynęło i właściwie pewnie nie wiele można wskórać :roll:. Ewentualnie poproszę moda o pokasowanie postów żeby wątku nie zaśmiecać. Jak dla mnie to cała historia jest nieprawdziwa może się mylę . Atlantydo, o jaka historię chodzi?:roll: Quote
ATLANTYDA Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 AleksandraJ napisał(a):Atlantydo, o jaka historię chodzi?:roll: O psie którego rzekomo ktoś pobił(zabił) i jeszcze porzucił na masce samochodu no dla mnie to jest tak niewyobrażalne :roll: ,ale może się mylą tak jak napisałam . Quote
grazyna9915 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Jeżeli będziecie w schronisku to proszę zerknijcie, czy taki psiak do Was nie trafił: jego wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f96/zaginal-pies-woj-slaskie-129650/#post11667156 Quote
Dreamsinmymind Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Witam serdecznie ! Z chęcią zaadoptuję pieska : szczeniaka mieszańca, kundelka tylko żeby nie był zbyt duży w przyszłości :) maść czarna z plamkami ;) Moja mama cierpi po stracie swojego ukochanego psa dlatego staram się znaleźć jakiegoś w miarę podobnego ;) Gwarantuję dobre traktowanie ;) Mam królika i papugę :) PROSZĘ o POMOC !!! Mieszkam w Bytomiu :) Quote
Dreamsinmymind Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Nie wiem czy doszła do Ciebie wiadomość ale prosiłam o te fotki ;D mój email slodkanatalusia@o2.pl czekam z niecierpliwością ;)))!!! Quote
Dreamsinmymind Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Zaadaptowałam pieska ze schroniska w biskupicach :) Quote
AleksandraJ Posted April 16, 2009 Author Posted April 16, 2009 jusstyna85 napisał(a):1. post jest aktualizowany? Nie jest! Jak ma byc jak jest bezwzgledny zakaz robienia zdjęć i w ogole nie wolno juz tam dzieciakom ani 'wolontariuszom' chodzić? Teraz dzieciaki musza jeździć o 7 rano tramwajami do Rudy Śląskiej, gdzie im wolno pomagać!!:angryy: Quote
Jolanta08 Posted April 16, 2009 Posted April 16, 2009 Prawie co tydzień jeżdżę do Bytomia Miechowic na cmentarz do naszej ukochanej Funi i gdzieś dwa tygodnie temu zauważyłam malutką ok 5 miesięczną sunie z łapką w gipsie jak radoście biegała po biurze i każdego serdecznie witała.Po rozmowie z Panią z biura dowiedziałam się że sunia zastała znaleziona na stacji bezynowej - wisiała w reklamówce na płocie ze złamaną łapką.Miała ją w schronisku gwoździowaną.Ja niestety nie mam możliwości zrobienia jej zdjęcia więc proszę Was o pomoc dla maleńkiej jamnikowatej suczki w znalezieniu domku.Jest wprawdzie osoba która chciała ją po zakończeniu leczenia zabrać ale nie jest to pewne.Może ktoś z wolnotariuszy już ją widział ? Ja stawiam tutaj pierwsze nieporadne kroki a tej małej trzeba koniecznie znaleźć domek.O ile dobrze zapamiętałam to sunia ma na imię Tina.Następnym razem będę w schronisku w niedzielę i zobaczę co z malutką Quote
Recommended Posts