Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze - w schronisku z darami będę w ten piatek. ale niestety nie będe w stanie zrobić zdjęć owczarkom, bo nie mam karty z aparatu:shake: Czyli nie wiem jak je dać na tę stronę? http://www.dogomania.pl/forum/f45/ow...9/index81.html
I na OwP też by mozna bylo je zglosic (strona jest aktualnie w przebudowie, ewentualnie można napisać do Anashara - on się zajmuje ONami)

Jeśli ktoś miałby czas to bardzo prosze to zrobić, bo ja na razie też czasu nie mam:shake:

Posted

napisz PW do tanitki :razz:

Wiecie co, a może psiak trafił do kogoś kto poleciał na to, że psiak rasowy, a o rasie pojęcia nie ma... Spacerek do okoła bloku trzy razy dziennie i myśli, że psu wystraczy :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Dostałam na gg taką wiadomość ,wiem że zaglądają tu osoby z Miechowic
czy ktoś coś słyszał na ten temat ?
Wklejam tu proszę o ewentualną odpowiedź

Roześlij to proszę po znajomych z Bytomia. Może ktoś coś słyszał... "Dzisiaj w nocy około godziny 1 -2 w nocy obudził mnie przeraźliwy skowytpsa ze śmietnika przy ulicy stolarzowickiej 84 ...kiedy wyszedłem do okna zobaczyłem jak jakiś facet ciągnie małego pieska nie zważając na jego cierpienie ...krzyknołem z okna ...koleś poszedł do wieżowca 78A...myslałem że idzie z nim do domu.....niestety myliłem sie ...znajoma z wieżowca mówiła że słyszała na klatce skowyt i odłgosy uderzania czymś o poręcze.....dzisiaj idąc chodnikiem zauważyłem jak na masce auta leży coś ciemnego ....podeszłem bliżej i zobaczyłem że jest to zabity ten właśnie szczeniak ii tu moje pytanie czy ktoś jeszcze słyszał ten skowyt , może coś widział ...zadzwoniłem na policje , ci kazali na straż miejską a oni zadzwonili do schroniska ..koleś ze schroniska powiedział że jak nie wiadomo kto to jest to nie ma sprawy ...ja wiem tyle że ten koleś był starszy , napewno po 40 tce i niski i na tym moje info sie kończy." Ten koleś napisał to 3 stycznia na forum bytomskim i otrzymał ZERO odpowiedzi. Forum Miechowice :: Zobacz temat - Skowyt psa

Posted

Nie wiem co o tym myśleć ,raz że różne rzeczy można napisać co nie koniecznie musi być prawdą .Dwa co można zrobić w tej sprawie ,bo już trochę czasu upłynęło i właściwie pewnie nie wiele można wskórać :roll:.
Ewentualnie poproszę moda o pokasowanie postów żeby wątku nie zaśmiecać.

Jak dla mnie to cała historia jest nieprawdziwa może się mylę .

Posted

[SIZE="7"]

PILNE!!!

[SIZE="5"]
W dniu 17.01.2009 r. w Bytomiu w okolicy Rynku
ZAGINEŁA SUCZKA RASY
SHIH – TZU

Fifi ma 6 – miesięcy i jest najlepszym przyjacielem naszej córki.
Prosimy o kontakt osobę, która przygarnęła pieska
pod nr tel. 793-412-101

Dla uczciwego znalazcy czeka nagroda!!!!!!!!!!!!!

Posted

ATLANTYDA napisał(a):
Nie wiem co o tym myśleć ,raz że różne rzeczy można napisać co nie koniecznie musi być prawdą .Dwa co można zrobić w tej sprawie ,bo już trochę czasu upłynęło i właściwie pewnie nie wiele można wskórać :roll:.
Ewentualnie poproszę moda o pokasowanie postów żeby wątku nie zaśmiecać.

Jak dla mnie to cała historia jest nieprawdziwa może się mylę .

Atlantydo, o jaka historię chodzi?:roll:

Posted

AleksandraJ napisał(a):
Atlantydo, o jaka historię chodzi?:roll:

O psie którego rzekomo ktoś pobił(zabił) i jeszcze porzucił na masce samochodu no dla mnie to jest tak niewyobrażalne :roll: ,ale może się mylą tak jak napisałam .

• 1 month later...
Posted

Witam serdecznie !

Z chęcią zaadoptuję pieska : szczeniaka mieszańca, kundelka tylko żeby nie był zbyt duży w przyszłości :) maść czarna z plamkami ;) Moja mama cierpi po stracie swojego ukochanego psa dlatego staram się znaleźć jakiegoś w miarę podobnego ;)

Gwarantuję dobre traktowanie ;) Mam królika i papugę :)

PROSZĘ o POMOC !!! Mieszkam w Bytomiu :)

• 2 weeks later...
  • 5 weeks later...
Posted

jusstyna85 napisał(a):
1. post jest aktualizowany?

Nie jest! Jak ma byc jak jest bezwzgledny zakaz robienia zdjęć i w ogole nie wolno juz tam dzieciakom ani 'wolontariuszom' chodzić? Teraz dzieciaki musza jeździć o 7 rano tramwajami do Rudy Śląskiej, gdzie im wolno pomagać!!:angryy:

Posted

Prawie co tydzień jeżdżę do Bytomia Miechowic na cmentarz do naszej ukochanej Funi i gdzieś dwa tygodnie temu zauważyłam malutką ok 5 miesięczną sunie z łapką w gipsie jak radoście biegała po biurze i każdego serdecznie witała.Po rozmowie z Panią z biura dowiedziałam się że sunia zastała znaleziona na stacji bezynowej - wisiała w reklamówce na płocie ze złamaną łapką.Miała ją w schronisku gwoździowaną.Ja niestety nie mam możliwości zrobienia jej zdjęcia więc proszę Was o pomoc dla maleńkiej jamnikowatej suczki w znalezieniu domku.Jest wprawdzie osoba która chciała ją po zakończeniu leczenia zabrać ale nie jest to pewne.Może ktoś z wolnotariuszy już ją widział ? Ja stawiam tutaj pierwsze nieporadne kroki a tej małej trzeba koniecznie znaleźć domek.O ile dobrze zapamiętałam to sunia ma na imię Tina.Następnym razem będę w schronisku w niedzielę i zobaczę co z malutką