anawa Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Ja też bardzo się cieszę. Poznałam Rozinkę i od razu ją polubiłam, to cudowny piesek. Dużo szczęścia, Rozinko, w Twoim nowym domku :) Quote
evita. Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 O jenyyyyyyy ale super wiadomośc :multi::multi::multi: Rozinko w końcu i Ty się doczekałaś :loveu::loveu::loveu: Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
fona Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Lulka, no umiesz czarować :) Wspaniała wiadomość :-) Quote
Lulka Posted March 19, 2010 Author Posted March 19, 2010 sponsorzy już się odezwali, więc z tych pieniędzy które zostały czyli 728 zł 200 zł poszło na rottki na fundacje www.rottka.org - zgodnie z zyczeniem sponsora Tomka K:) reszte chciałabym podzielić na pół czyli po 264 zł na psiaki asif1 i izabellah-aldonda ;-) jak tylko wpłynie zwrot za hotel to rozdysponuje kaskę dla dziewczyn, bo mają na prawdę masę psów pod opieką i jeszcze więcej długów:( dziekuje wszystkim wpłacającym za przekaznie kaski na psiaczki dalej :) Quote
Gosia121 Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Ale się strasznie cieszę:multi: Nawet nie masz pojęcia.Mam nadzieje że dalej będą wieści o Rozince na wątku nowa pańcia będzie dawała jakieś relacje jak tam Różyczka się odnajduje w nowej roli.Naprawdę bardzo bardzo się cieszę :multi::multi::multi: Powodzenia maleńka na nowej drodze życia. Quote
Aleksandra_B Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Genialnie!!! Bardzo, bardzo się cieszę :) Quote
Lulka Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 u Rozi wszystko dobrze! Paula napisala dzis, ze juz sie dziewczyna zadomowila:) i sie zakumplowaly z Dragusiem. Na poczatku chlopak byl troszke zazdrosny o nowa kolezanke, ale teraz juz jest super:) Paula mowi, ze to super sunia jest!!! Quote
oxa Posted March 28, 2010 Posted March 28, 2010 dwa razy czytałam tytuł po otworzeniu wątku (mam w ulubionych) zanim dotarł do mnie jego sens ;) super wieści, niech się jej wiedzie ;) Quote
Gosia121 Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Bardzo dobrze że się psiaki ze sobą dogadują i zgadzają.Po prostu super.Tak trzymaj Różyczko i trzymaj sę kochana. Quote
Lulka Posted March 29, 2010 Author Posted March 29, 2010 dostalam zwrot za hotelik i przekazalam tak jak wczesniej pisalam połowe dla asif1 i połowe dla izabellah-aldonda:) wielkie dzieki wszystkim raz jeszcze za wszystko!!!!!!!!!!! Quote
_Aga_ Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 [quote name='oxa']dwa razy czytałam tytuł po otworzeniu wątku (mam w ulubionych) zanim dotarł do mnie jego sens ;) super wieści, niech się jej wiedzie ;)[/QUOTE] Ja tak samo! :D Cudnie, że Rozi ma domek!!! :multi: Quote
Lulka Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Rozi ma sie swietnie!!!!! Nie ma zadnych problemow ze schodami:) z Dragonem się fajnie dogadują. Rozi nawet biega:) bawi sie i ostatnio "upolowala" jeżyka, na szczescie tylko łapką go trykała. Paula bardzo bardzo kocha Rozi i mówi, że to wspaniała sunia, taka kochana!!!! Quote
Lulka Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 u Rozi wszystko super:) byłam odwiedzić świniaczka :) Quote
Gosia121 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 O Matko i córko jaka ona jest szczęśliwa i piękna.Bardzo się cieszę że psince sie tak udało wspaniale. Quote
Yana Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 super !!! pięknie wygląda ! i jakoś tak odmłodniała :-) widać, że jest szczęsliwa :-) Quote
Dada M Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Pięknie :) Ten drugi rotek wydaje się być znajomy ... skąd on jest ? Quote
Recommended Posts