feliksik Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Bardzo sięcieszę, że jest z Tytusem jużpisałam na jego wątku, bo jemu też mocno kibicuję Quote
natalijo Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 Przepraszam, ale jestem zmuszona szukać pomocy wszędzie. Prośbę tą wklejam na wszystkie subskrybowane przeze mnie wątki. PILNIE potrzebujemy transportu na trasie Sosnowiec (śląskie) - Milanówek (mazowieckie)!! [SIZE=2] Czas nas goni! Sunia lada dzień może trafić do schronu http://www.dogomania.pl/threads/1742...4#post13661394 Quote
taodtosi Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 Urocza Świnka - Domku Gdzie Jeeeeesteś Quote
Lulka Posted December 18, 2009 Author Posted December 18, 2009 ech tyle ogloszen cioteczka paros porobila i nic, nawet pol telefonu :( Alinko co u naszej czarnej podpalanej slychac? Jak znosi te okropne mrozy? Czy chodzi nadal dobrze czy nic jej nie dokucza? Quote
AlinaS Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 W domku (hoteliku) pomimo mrozów na dworze jest cieplutko poniżej 18 stopni w środku nie spada. Sunia niestety jest znowu sama Tutus zmienił dom poza tym wszystko w porzadku Quote
paros Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Wznowiłam dla Rozi allegro :lol: :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lulka Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 oooooooooooooogromne dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Kaja i Aza Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Pozdrowienia dla Swineczki i jej opiekunek. Quote
Dada M Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Świnka ma już jakiegoś nowego kolegę w pokoiku ? Jeśli sunia ma wzór ogłoszeń adopcyjnych, prześlijcie mi proszę - po świętach odwiedzę kliniki wet. i rozwieszę ogłoszenia. Ostatnio większość adoptujących to ludzie, którzy znaleźli ogłoszenia w gazetach lub w lecznicach :cool3: Quote
Lulka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Pozdrowienia dla Swineczki i jej opiekunek. i dla Ciebie cioteczko serdeczne pozdrowienia:) Dada M napisał(a):Świnka ma już jakiegoś nowego kolegę w pokoiku ? Jeśli sunia ma wzór ogłoszeń adopcyjnych, prześlijcie mi proszę - po świętach odwiedzę kliniki wet. i rozwieszę ogłoszenia. Ostatnio większość adoptujących to ludzie, którzy znaleźli ogłoszenia w gazetach lub w lecznicach :cool3: zaraz poszukam:) a nawet nie wiem czy ma kolege czy tez jest sama Quote
Lulka Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 tekscik taki mam: Rozi mieszka od roku w hoteliku dla zwierząt, została wyratowana ze schroniska, gdzie spędziła długie miesiące. Poprzedni „właściciel” porzucił sunie po wypadku lub po tym jak sam ją pobił. Na początku miała problemy z poruszaniem się, była gruba, zaniedbana. Obecnie jest psiakiem po liftingu. Rozi jest troszku pokraczna, krzywo chodzi, ale piękno ma ukryte w sercu. Bardzo kocha ludzi i uwielbia kontakt z nimi, kocha przytulanie i głaskanie. Lubi spacery, choc nie za długie, przy dłuższym spacerku sama kieruje się w stronę domu. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, również ładnie pilnuje się bez smyczy. Rozi jest bardzo przyjazna do ludzi. Dobrze dogaduje się tez z psami-samcami, z suczkami roznie, decyduje jak zwykle chemia[FONT=Wingdings]J[/FONT] Jeśli byłaby jedynym zwierzęciem w domu to nadaje się nawet dla bardzo niedoświadczonych osób ponieważ to jest niekłopotliwy ideał. W domu zachowuje czystość, jest cicha i lubi dużo spać. Nie jest również wybredna jeśli chodzi o jedzenie. Rozi jest juz starszym psiakiem, ale bardzo kochanym i wdzięcznym, dlatego mam wciąż nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, która ją jeszcze pokocha i zechce przygarnąć do siebie, dać jej prawdziwy dom. kontakt viva21@wp.pl 503 14 33 55 a foty tu: http://www.allegro.pl/item856344593_skrzywdzona_rozi_cudowna_sunia_czeka_na_dom.html wielkie wielkie dzieki za pomoc!!! ja juz nie wiem jak i gdzie szukac jej domu :( Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Oj coś okrutna cisza zrobiła sie na wątku Kochanej Rozinki Quote
Lulka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 jak makiem zasial:( z ogloszen to samo:( zaraz robie przelew za kolejny miesiac bardzo dziekuje Aleksandrze B za wplate dla Swinki 30 zł :loveu: dzieki Alinko za fotki naszej malutkiej;-) jak tam ona sie czuje? ma jakiegos towarzysza? Quote
Lulka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Lulka napisał(a):cd ;-) 50 zl - ja na grudzien 200 zl Tomek K na grudzien i styczen 50 zł retka1976 na grudzien 10 zł Gosia121 co daje 644 zł :multi::multi::multi: plus bazarki: 15 zł Ambra 50 zł GoWa 20 zł dzodzo 23 zł Pliszka 15 zł Piromanka 15 zł acha44 8 zł Czarodziejka 15 zł Florentynka 20 zł andorka 1 116 zł kakadu 25 zł rozi 36 zł Selenga z bazarkow mamy: 358 zł!!!!! :multi::multi::multi: razem 1002 zł ;-) - 450 zł - hotel 5.12-5.01 zostaje: 552 zł!!! :multi::multi::multi: wielkie dzieki kochani - dzieki Wam Swinka jest zabezpieczona na 2 miesiace!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Alina S - daj znac jak dojdzie wplata pliss :p i napisz kilka słow prosze co u Swiniaczka? było 552 zł dorzucamy tu nastepne wplaty: 50 zł Ukryty Smok na styczen (przyszlo w grudniu, ale zaliczamy na styczniową;-)) 45 zł doddy - bazarek 10 zł Ninka - bazarek 10 zł Niuni&Pupi - bazarek 30 zł Aleksandra B 50 zł ja na styczeń 48 zł z allegro za rzeczy od Gosi121 (dzieki ogromne za paczuszke, wiekszosc udało sie sprzedac na allegro) razem: 795 zł - 450 hotel 5.01-5.02 zostaje: 345 zł wielkie dzieki wszystkim pamietajacym i pomagajacym śwince :loveu::loveu::loveu: Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Rozinka ma się bardzo dobrze jak przystało na najstarszą stażem Hotelowym rezydentkę.Jak wraca z wybiegu bądż ze spaceru zanim wejdzie do swojego pokoiku musi obejrzeć wszystkie kąty ( czytaj miski) po drodze a nóż ktoś coś zostawił - nieprzyzwoicie byłoby gdyby czyjeś miski były pełne bądź coś w nich został - natomiast miseczka Rozinki jest pełna lub niewiele wyjedzone i pilnuje jej nieziemsko. Pokoik dzieli teraz z Biszkopcikiem Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Doszła wpłata z pobyt Rozinki w hoteliku - Dziękuję Quote
Lulka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 dzieki wielkie za info:) tylko ogromnie blagam, zeby Swianiak nie przytyl :modla: Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 :lol:Lulka napisał(a):dzieki wielkie za info:) tylko ogromnie blagam, zeby Swianiak nie przytyl :modla: Raczej nie ma takiej możliwości bo ona swoje jedzenie na swojej miseczce bardzo oszczędza bo cóż miałaby pilnować? Jej micha prawie cały czas pełna - Cudze podkradzione super smakuje:evil_lol: Quote
Lulka Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 niezla lala :) ja myslalam ze ona bardzo żarta jest tak brzydko mowiac jak sobie przypomne te tony jedzenia w moim bagażniku, ktore oddala jak ja do Was wiozlam to mi sie słabo robi a miejsce w hoteliku jakies jest czy wszystko zajete? Quote
AlinaS Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [quote name='Lulka']niezla lala :) ja myslalam ze ona bardzo żarta jest tak brzydko mowiac jak sobie przypomne te tony jedzenia w moim bagażniku, ktore oddala jak ja do Was wiozlam to mi sie słabo robi a miejsce w hoteliku jakies jest czy wszystko zajete? Zasadniczo zajęte ale o jaką biedę chodzi - może coś wymyślimy? Quote
Lulka Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 jedna pani znalazla zaglodzonego psiaka i szukala dla niego miejsca, ale chyba juz cos znalazla, bo miala dzis sie odezwac, ale na razie cisza... Quote
Lulka Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 cioteczka anawa była w odwiedzinach u psinek i zrobila fotki:) za co bardzo dziekuje:) Rozinka Urocza psinka do kochania i przytulania dla człowieka, któremu nie bedzie przeszkadzała jej niewielka ułomność Album zdjęć: http://s785.photobucket.com/albums/y...ozinka-swinka/ i kilka z nich: Quote
Recommended Posts