Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ech tyle ogloszen cioteczka paros porobila i nic, nawet pol telefonu :(

Alinko co u naszej czarnej podpalanej slychac? Jak znosi te okropne mrozy? Czy chodzi nadal dobrze czy nic jej nie dokucza?

Posted

W domku (hoteliku) pomimo mrozów na dworze jest cieplutko poniżej 18 stopni w środku nie spada. Sunia niestety jest znowu sama Tutus zmienił dom poza tym wszystko w porzadku

Posted

Świnka ma już jakiegoś nowego kolegę w pokoiku ?

Jeśli sunia ma wzór ogłoszeń adopcyjnych, prześlijcie mi proszę - po świętach odwiedzę kliniki wet. i rozwieszę ogłoszenia.
Ostatnio większość adoptujących to ludzie, którzy znaleźli ogłoszenia w gazetach lub w lecznicach :cool3:

Posted

Kaja i Aza napisał(a):
Pozdrowienia dla Swineczki i jej opiekunek.

i dla Ciebie cioteczko serdeczne pozdrowienia:)

Dada M napisał(a):
Świnka ma już jakiegoś nowego kolegę w pokoiku ?

Jeśli sunia ma wzór ogłoszeń adopcyjnych, prześlijcie mi proszę - po świętach odwiedzę kliniki wet. i rozwieszę ogłoszenia.
Ostatnio większość adoptujących to ludzie, którzy znaleźli ogłoszenia w gazetach lub w lecznicach :cool3:

zaraz poszukam:)
a nawet nie wiem czy ma kolege czy tez jest sama

Posted

tekscik taki mam:
Rozi mieszka od roku w hoteliku dla zwierząt, została wyratowana ze schroniska, gdzie spędziła długie miesiące.
Poprzedni „właściciel” porzucił sunie po wypadku lub po tym jak sam ją pobił.
Na początku miała problemy z poruszaniem się, była gruba, zaniedbana. Obecnie jest psiakiem po liftingu. Rozi jest troszku pokraczna, krzywo chodzi, ale piękno ma ukryte w sercu. Bardzo kocha ludzi i uwielbia kontakt z nimi, kocha przytulanie i głaskanie.
Lubi spacery, choc nie za długie, przy dłuższym spacerku sama kieruje się w stronę domu. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, również ładnie pilnuje się bez smyczy.
Rozi jest bardzo przyjazna do ludzi.
Dobrze dogaduje się tez z psami-samcami, z suczkami roznie, decyduje jak zwykle chemia[FONT=Wingdings]J[/FONT]
Jeśli byłaby jedynym zwierzęciem w domu to nadaje się nawet dla bardzo niedoświadczonych osób ponieważ to jest niekłopotliwy ideał.
W domu zachowuje czystość, jest cicha i lubi dużo spać. Nie jest również wybredna jeśli chodzi o jedzenie.
Rozi jest juz starszym psiakiem, ale bardzo kochanym i wdzięcznym, dlatego mam wciąż nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, która ją jeszcze pokocha i zechce przygarnąć do siebie, dać jej prawdziwy dom.
kontakt viva21@wp.pl
503 14 33 55

a foty tu: http://www.allegro.pl/item856344593_skrzywdzona_rozi_cudowna_sunia_czeka_na_dom.html

wielkie wielkie dzieki za pomoc!!!
ja juz nie wiem jak i gdzie szukac jej domu :(

• 2 weeks later...
Posted

jak makiem zasial:( z ogloszen to samo:(

zaraz robie przelew za kolejny miesiac

bardzo dziekuje Aleksandrze B za wplate dla Swinki 30 zł :loveu:

dzieki Alinko za fotki naszej malutkiej;-)
jak tam ona sie czuje? ma jakiegos towarzysza?

Posted

Lulka napisał(a):
cd ;-)

50 zl - ja na grudzien
200 zl Tomek K na grudzien i styczen
50 zł retka1976 na grudzien
10 zł Gosia121

co daje 644 zł :multi::multi::multi:

plus bazarki:

15 zł Ambra
50 zł GoWa
20 zł dzodzo
23 zł Pliszka
15 zł Piromanka
15 zł acha44
8 zł Czarodziejka
15 zł Florentynka
20 zł andorka 1
116 zł kakadu
25 zł rozi
36 zł Selenga

z bazarkow mamy: 358 zł!!!!! :multi::multi::multi:

razem 1002 zł ;-)

- 450 zł - hotel 5.12-5.01

zostaje: 552 zł!!! :multi::multi::multi:

wielkie dzieki kochani - dzieki Wam Swinka jest zabezpieczona na 2 miesiace!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Alina S - daj znac jak dojdzie wplata pliss :p
i napisz kilka słow prosze co u Swiniaczka?

było 552 zł

dorzucamy tu nastepne wplaty:
50 zł Ukryty Smok na styczen (przyszlo w grudniu, ale zaliczamy na styczniową;-))
45 zł doddy - bazarek
10 zł Ninka - bazarek
10 zł Niuni&Pupi - bazarek
30 zł Aleksandra B
50 zł ja na styczeń
48 zł z allegro za rzeczy od Gosi121 (dzieki ogromne za paczuszke, wiekszosc udało sie sprzedac na allegro)

razem: 795 zł
- 450 hotel 5.01-5.02

zostaje: 345 zł

wielkie dzieki wszystkim pamietajacym i pomagajacym śwince :loveu::loveu::loveu:

Posted

Rozinka ma się bardzo dobrze jak przystało na najstarszą stażem Hotelowym rezydentkę.Jak wraca z wybiegu bądż ze spaceru zanim wejdzie do swojego pokoiku musi obejrzeć wszystkie kąty ( czytaj miski) po drodze a nóż ktoś coś zostawił - nieprzyzwoicie byłoby gdyby czyjeś miski były pełne bądź coś w nich został - natomiast miseczka Rozinki jest pełna lub niewiele wyjedzone i pilnuje jej nieziemsko. Pokoik dzieli teraz z Biszkopcikiem

Posted

:lol:

Lulka napisał(a):
dzieki wielkie za info:)

tylko ogromnie blagam, zeby Swianiak nie przytyl :modla:

Raczej nie ma takiej możliwości bo ona swoje jedzenie na swojej miseczce bardzo oszczędza bo cóż miałaby pilnować? Jej micha prawie cały czas pełna - Cudze podkradzione super smakuje:evil_lol:

Posted

niezla lala :)
ja myslalam ze ona bardzo żarta jest tak brzydko mowiac
jak sobie przypomne te tony jedzenia w moim bagażniku, ktore oddala jak ja do Was wiozlam to mi sie słabo robi

a miejsce w hoteliku jakies jest czy wszystko zajete?

Posted

[quote name='Lulka']niezla lala :)
ja myslalam ze ona bardzo żarta jest tak brzydko mowiac
jak sobie przypomne te tony jedzenia w moim bagażniku, ktore oddala jak ja do Was wiozlam to mi sie słabo robi

a miejsce w hoteliku jakies jest czy wszystko zajete?

Zasadniczo zajęte ale o jaką biedę chodzi - może coś wymyślimy?

Posted

jedna pani znalazla zaglodzonego psiaka i szukala dla niego miejsca, ale chyba juz cos znalazla, bo miala dzis sie odezwac, ale na razie cisza...

• 2 weeks later...