Lulka Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 dzieki za info fajnie ze Rozi jest bezproblemowa :multi: Paros czy da rade wystawic nowe ogloszonka??? :modla: tylko nowy opis musze zrobic... Quote
Lulka Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='Lulka']zeby mi sie teraz z tymi rozliczeniami nie popiorkowalo :diabloti: dobra liczmy ze bylo 600 zł na koncie Rozi + 100 zł - cioteczka anonimowa :loveu: (na listopad) + 50 zł - ja na hotel na listopad ___________________________________ czyli mamy 750 zł oplacilam: pobyt w starym hoteliku od 22.10 do 5.11 - czyli 210 zł fiprex - 18 zł odrobaczenie - aniprazol x 3 dni - 48 zł _____________________________________________ zostaje 474 zł - 450 zł za nowy hotel (5.11-5.12) zostaje na dzien 5.11 24 zł 10.11 - doszla wplata od Ukrytego Smoka na hotelik swinkowy - 50 zł wielkie dzieki ;D suma: 74 zł Quote
paros Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Lulka napisał(a):dzieki za info fajnie ze Rozi jest bezproblemowa :multi: Paros czy da rade wystawic nowe ogloszonka??? :modla: tylko nowy opis musze zrobic... Oczywiście, że zrobię wielka akcję ogłoszeniową i piękne allegro :lol: To czekam na nowy opis Dopiero dziś znalazłam wątek, bo linki nie działają i Dogo szwankuje :shake: Quote
AlinaS Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 paros napisał(a):Oczywiście, że zrobię wielka akcję ogłoszeniową i piękne allegro :lol: To czekam na nowy opis Dopiero dziś znalazłam wątek, bo linki nie działają i Dogo szwankuje :shake: Opis dobrze byłoby żeby ktoś ładnie i składnie sklecił ja nie jestem dobra w opisach Podam istotne informacje Sunia zachowuje czystość w domu ładnie chodzi na smyczy Również ładnie pilnuje się bez smyczy Bardzo przyjazna do ludzi Nie mam możliwości sprawdzenia ale podejrzewam po charakterze że spokojnie może iść do domu z dziećmi( oby tyko zanadto nie dokuczały ze względu na jej zmiażdżone kręgi szyjne z psami i sukami różnie z jednymi nieźle z innymi gorzej to jest do wypracowania ale jakiejś olbrzymiej agresji nie ma. Jeśli byłaby jedynym zwierzęciem w domu to nadaje się nawet dla bardzo niedoświadczonych osób ponieważ to jest niekłopotliwy ideał lubi spacery choć nie za długie przy dłuższym spacerku sma kieruje się w stronę domu Jest bardzo kochanym i wdzięcznym psiakiem Quote
Lulka Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 dzieki za info - co do dzieci jest ok, bo w poprzednim hoteliku byly;) teraz bede musiala sklecic jakis opis, a nie jestem w tym dobra.... paros - czy wezmiesz nowe foty z forum czy wyslac na maila? zapraszam tez na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/174210-28-rA-A-nych-ksiAE-A-ek-na-utrzymanie-Rozi-vel-A-winki-do-26-11?p=13553482#post13553482 Quote
Lulka Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 doszlo 10 zł od gosi121 dzieki wielkie:) kto moze jeszcze pomoc w zebraniu srodkow na utrzymanie świnki? :modla: na dzis mamy 84 zł Quote
natalijo Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Ja pomogę, obiecuję, ale najpierw muszę w końcu pójść do banku wpłacić pieniądze, a ostatnio tam mi jakoś nie po drodze....:) Quote
Lulka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 natalijo napisał(a):Ja pomogę, obiecuję, ale najpierw muszę w końcu pójść do banku wpłacić pieniądze, a ostatnio tam mi jakoś nie po drodze....:) dziekuje Ci cioteczko serdecznie:) wymodzilam taki opis, moze byc? czy ma cos dodac, odjac? Rozi mieszka od roku w hoteliku dla zwierząt, została wyratowana ze schroniska, gdzie spędziła długie miesiące. Poprzedni „właściciel” porzucił sunie po wypadku lub po tym jak sam ją pobił. Na początku miała problemy z poruszaniem się, była gruba, zaniedbana. Obecnie jest psiakiem po liftingu. Rozi jest troszku pokraczna, krzywo chodzi, ale piękno ma ukryte w sercu. Bardzo kocha ludzi i uwielbia kontakt z nimi, kocha przytulanie i głaskanie. Lubi spacery, choc nie za długie, przy dłuższym spacerku sama kieruje się w stronę domu. Bardzo ładnie chodzi na smyczy, również ładnie pilnuje się bez smyczy. Rozi jest bardzo przyjazna do ludzi. Dobrze dogaduje się tez z psami-samcami, z suczkami roznie, decyduje jak zwykle chemia[FONT=Wingdings]J[/FONT] Jeśli byłaby jedynym zwierzęciem w domu to nadaje się nawet dla bardzo niedoświadczonych osób ponieważ to jest niekłopotliwy ideał. W domu zachowuje czystość, jest cicha i lubi dużo spać. Nie jest również wybredna jeśli chodzi o jedzenie. Rozi jest juz starszym psiakiem, ale bardzo kochanym i wdzięcznym, dlatego mam wciąż nadzieję, że znajdzie się dobra dusza, która ją jeszcze pokocha i zechce przygarnąć do siebie, dać jej prawdziwy dom. Quote
Yana Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 bardzo dobry tekst :-) w przyszłym tygodniu wpłacę parę złotych na Rozinkę Quote
Lulka Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Yana napisał(a):bardzo dobry tekst :-) w przyszłym tygodniu wpłacę parę złotych na Rozinkę dzieki cioteczko ;) Quote
paros Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Wezmę fotki z forum i zrobię ogłoszenia:lol: Quote
Lulka Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 dzieki serdeczne :loveu: czy robisz tez allegro. alegratke. gumtree? czy ja mam zrobic? :p Quote
paros Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 [quote name='Lulka']dzieki serdeczne :loveu: czy robisz tez allegro. alegratke. gumtree? czy ja mam zrobic? :p Zrobię wszystko :lol: najpierw allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=834528499 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lulka Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 dzieki wielkie boskie jest!!!!!!!!!!! domku domku przybywaj!!!!!!!!! Quote
Lulka Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 bardzo prosimy o wsparcie dla Świnki Quote
Lulka Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 dzieki ogromne :loveu::loveu::loveu: jak tylko splyna pieniadze z bazarkow to zrobie rozliczenie!!! Quote
natalijo Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Ja też wczoraj wysłałam pieniążki na Świniaczka kochanego :) Quote
Lulka Posted December 3, 2009 Author Posted December 3, 2009 Lulka napisał(a):10.11 - doszla wplata od Ukrytego Smoka na hotelik swinkowy - 50 zł wielkie dzieki ;D suma: 74 zł Lulka napisał(a):doszlo 10 zł od gosi121 dzieki wielkie:) kto moze jeszcze pomoc w zebraniu srodkow na utrzymanie świnki? :modla: na dzis mamy 84 zł juz robie najnowsze rozliczenie: czyli bylo: 84 zł + 50 zł od Yany :loveu: + 100 zł od natalijo :loveu: + 100 od ukrytego sponsora :loveu: czyli mamy 334 zł :multi::multi::multi: lada dzien rozlicze bazarki, jak wszystko wplynie ;) oooooooooogromnie dziekuje kochani za pomoc dla czarnej podpalanej ;) Quote
Lulka Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Lulka']juz robie najnowsze rozliczenie: czyli bylo: 84 zł + 50 zł od Yany :loveu: + 100 zł od natalijo :loveu: + 100 od ukrytego sponsora :loveu: czyli mamy 334 zł :multi::multi::multi: lada dzien rozlicze bazarki, jak wszystko wplynie ;) oooooooooogromnie dziekuje kochani za pomoc dla czarnej podpalanej ;)[/QUOTE] cd ;-) 50 zl - ja na grudzien 200 zl Tomek K na grudzien i styczen 50 zł retka1976 na grudzien 10 zł Gosia121 co daje 644 zł :multi::multi::multi: plus bazarki: 15 zł Ambra 50 zł GoWa 20 zł dzodzo 23 zł Pliszka 15 zł Piromanka 15 zł acha44 8 zł Czarodziejka 15 zł Florentynka 20 zł andorka 1 116 zł kakadu 25 zł rozi 36 zł Selenga z bazarkow mamy: 358 zł!!!!! :multi::multi::multi: razem 1002 zł ;-) - 450 zł - hotel 5.12-5.01 zostaje: 552 zł!!! :multi::multi::multi: wielkie dzieki kochani - dzieki Wam Swinka jest zabezpieczona na 2 miesiace!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Alina S - daj znac jak dojdzie wplata pliss :p i napisz kilka słow prosze co u Swiniaczka? Quote
AlinaS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Swinka dzieli pokoik z Tytusem z Palucha jest troszkę większy ale bardzo spokojny i zrównoważony psiak tak że ma towarzystwo. Niestety dwa leniuch jak sa w domu większość czasu spędzając wylegując się, śpiąc a w między czasie podglądają co się dzieje wokół ożywiają się dopiero na dworze Doszła wpłata za następny miesiąc Quote
AlinaS Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Swinka dzieli pokoik z Tytusem z Palucha jest troszkę większy ale bardzo spokojny i zrównoważony psiak tak że ma towarzystwo. Niestety dwa leniuch jak sa w domu większość czasu spędzając wylegując się, śpiąc a w między czasie podglądają co się dzieje wokół ożywiają się dopiero na dworze Oto kolega Świnki http://www.dogomania.pl/threads/140753-Czy-muszAE-odejA-AE-zapomniany-PiAE-kny-pies-3-lata-na-Paluchu-PROA-BA-O-POMOC-FINANSOWAE Doszła wpłata za następny miesiąc Quote
Recommended Posts