feliksik Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 [quote name='Lulka']to jest hotelik ktory polecilas ;) u AlinyS jedziemy we wtorek, srode to jest domek w ktorym sa pokoje dla psiakow[/QUOTE] ojej, to bardzo się cieszę. Mam nadzieję, że będzie jej tam dobrze. TYlko ciekawe jak zniesie zmianę miejsca - trzymam kciuki, żeby wszystko siędla niej ułożyło, choć to narazie tylko hotelik, ale i może nowa szansa na domek Quote
Kaja i Aza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 No i co z nowym hotelikiem? Wiadomo juz? Quote
feliksik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 no właśnie - już powinna być w nowym miejscu wg wczesniejszych wpisów. Przepraszam za off, ale sytuacja tragiczna - horror z psami w roli głównej, może ktoś zajrzy [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=13438970#post13438970[/URL] lub banerek w moim podpisie Quote
Lulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 tak, wlasnie wrocilam z wyprawy prawie 200 km wieczorkiem wstawie fotki ;) Quote
feliksik Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 :multi::multi::multi: choć to tylko hotelik, ale czekam na wieści jakie warunki dla niuni będą stworzone Quote
Lulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 Swinka dostala wlasny pokoik z miekkim poslaniem :loveu: do tego jest ogrod, ktory juz zwiedzila ;) mam nadzieje na jakies relacje bezposrednio z hoteliku :p Quote
Lulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 [quote name='Lulka']+ 47 od Dark Water z mojego bazarku ksiazkowego + 15 AFN + 50 ja na hoteli (22.09-22.10) + 50 retka1976 na hotel (22.09-22.10) - za hotel za 22.09-22.10 - 450 zł ________________________________________________ na koncie Rozi jest obecnie: 598,5zł - dziekuje kochani :loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] zeby mi sie teraz z tymi rozliczeniami nie popiorkowalo :diabloti: dobra liczmy ze bylo 600 zł na koncie Rozi + 100 zł - cioteczka anonimowa :loveu: (na listopad) + 50 zł - ja na hotel na listopad ___________________________________ czyli mamy 750 zł oplacilam: pobyt w starym hoteliku od 22.10 do 5.11 - czyli 210 zł fiprex - 18 zł odrobaczenie - aniprazol x 3 dni - 48 zł _____________________________________________ zostaje 474 zł - 450 zł za nowy hotel (5.11-5.12) zostaje na dzien 5.11 [B]24 zł[/B] Quote
Kaja i Aza Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Dobrze, ze Rozi nie bedzie marzla w zimie, z drugiej strony jak to tak daleko pewnie nie bedziesz jej mogla odwiedzac zbyt czesto. Lulka, wyrazy uznania za wszystko co robisz dla Rozi. Quote
Lulka Posted November 5, 2009 Author Posted November 5, 2009 oj cioteczko bez Was nic nie byloby mozliwe :loveu: sam hotelik jest tylko 15 km dalej niz tamten, z domu mam tam jakies 60 pare km, wiec nie tak zle to miedzy hotelikami byla taka duza odleglosc, bo są zupelnie w innym kierunku, jeden na Gdansk, a ten nowy na Poznan i dlatego wyszlo mi 200 kilosow :roll: Quote
feliksik Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 napiszcie, czy się tam zaaklimatyzowała i czy jej się tam podoba. A co sięstało z banerkami Rozi - mam nieaktywne w podpisie i na pierwszej stronie wątku też zniknęły Quote
Lulka Posted November 6, 2009 Author Posted November 6, 2009 dzwonilam wczoraj wieczorem do AlinyS, wszystko jest ok ;) świnka byla jeszcze wczoraj na kilku spacerach opiekunki wita juz merdaniem ogonka jak wchodza do jej pokoju panie mowia ze jest straszna przylepa i uwielbia mizianie jedyne co to nie zjadla karmy, ale pewnie to stres, dzis bedzie gotowane to pewnie wrąbie miche ;) Quote
Aleksandra_B Posted November 6, 2009 Posted November 6, 2009 Dawno nie zaglądałam, bardzo się cieszę, że Rozi będzie w cieple na zimę. Quote
Lulka Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 troche mi sie zeszlo z tymi fotami :oops: Quote
AlinaS Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Swinka ma się super zjada już normalne porcje, -spryciara nie bardzo lubi spacery - gdyby jej się udało to szybciutko się załatwia i jak najprędzej do domku. Niestety jesteśmy sadystki okrutne i poniżej pół godziny po południu i wieczorem nie odpuszczamy spacerowego wietrzenia.Odpuszczamy jedynie poranny spacerek który trwa ok 10 min.Sunia zaprzyjaźniła się z kotem - na spacerkach podbiega do niego ale nie zaczepia to raczej zainteresowanie. Na jutro postaram się o jakieś fotki. Quote
Kaja i Aza Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Swietne wiadomosci, a bylyby jeszcze lepsze gdyby Rozi zostala na stale:oops: Quote
Lulka Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 dzieki za najnowsze wiesci o świneczce :) dobrze ze kotka nie goni kochana dziewczyna, jak da rade sprawdzic jak ona z suczkami bede mega dzwieczna:) bo mi mowiono ze ona w ogole nie lubi innych zwierzat...chociaz z chlopakiem w boksie siedziala. Quote
Yana Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Rozinka super wygląda :loveu: jest jakby w lepszej kondycji w grudniu będę mogła dorzucić parę złotych na świniaczka :loveu: Quote
AlinaS Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Lulka napisał(a):dzieki za najnowsze wiesci o świneczce :) dobrze ze kotka nie goni kochana dziewczyna, jak da rade sprawdzic jak ona z suczkami bede mega dzwieczna:) bo mi mowiono ze ona w ogole nie lubi innych zwierzat...chociaz z chlopakiem w boksie siedziala. Z suką dzisiaj sprawdzę ale na hotelowego doga nie reaguje mija go obojętnie Quote
AlinaS Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Fotki niestety bardzo kiepskiej jakości bo z telefonu - w aparacie padły akumulatorki i muszę je dokupić A teraz to ja już chcę do domu Rozi jest tak bezproblemowym psiakiem że przebywanie z nią to sama przyjemność i radość Quote
Recommended Posts