Lulka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 kochani bylam wczoraj u Rozi i oczom nie wierzylam, to zupelnie inna sunia. Schudla ladnie, ma teraz linie i nie wyglada jak utuczony wieprzyk, siersc jej sie blyszczy i ruchowo jest bardzo dobrze :p pani doktor mowi, ze ona biega bez problemu, tzn nadal jest pokrzywiona, ale zeszlej zimy to ona ledwo szla i po kilku metrach juz zawracala, a teraz daje takiego czadu, ze szok :razz: z szyja tez lepiej, podnosi glowe bardziej do gory, juz nie jest to tylko takie patrzenie w ziemie, jest super! Niestety fotek nie zrobilam, bo jak oblecialam wszystkie nowe psiaki i obfocilam to sie na maxa rozpadalo i dupa ze zdjec :placz: mam tylko jedno ze stajni ale kochana Rozi stanela do mnie tylkiem wiec ...:diabloti: A pyskata jest przez te siatke ze hej! Zaplacilam 40 zl za szczepienie - wirusowki plus wscieklizna, wiec w skarpecie zostaje 12 zł Quote
feliksik Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 czy Rozi ma ogłoszenie na cafeanimal - bo mogę zrobić, tylko dajcie nowe fotki - wstawię ją jako mix rotwailera Quote
Lulka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 nie ma tam poprosze jak najbardziej :loveu: nowe foty sa na str 27 Quote
paros Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 [quote name='feliksik']czy Rozi ma ogłoszenie na cafeanimal - bo mogę zrobić, tylko dajcie nowe fotki - wstawię ją jako mix rotwailera A właśnie, że ma :lol: Rozi na cafeanimal Zrobiłam Rozi dużo ogłoszeń w necie ale nie zrobiłam allegro bo miała. Czy ma jeszcze allegro? Quote
Lulka Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 ojej paros to juz zrobilas ogloszenia? cudownie :loveu: dziekuje serdecznie!!! :multi: byloby super jakby wydrukowali Rozi w metrze Quote
feliksik Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 oj, to się spóźniłam, właśnie się nauczyłam na cafe robić ogłoszenia i chciałam wystartować. A tu kto pierwszy ten lepszy:razz:. Rozi widzę, że dbają o Ciebie cioteczki. Quote
maarit Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 feliksik napisał(a):oj, to się spóźniłam, właśnie się nauczyłam na cafe robić ogłoszenia i chciałam wystartować. A tu kto pierwszy ten lepszy:razz:. Rozi widzę, że dbają o Ciebie cioteczki. Nie przejmuj sie:lol: - tu na Dogo tyyle psiaków potrzebuje ogłoszeń że napewno będziesz miała szansę spróbować:cool3::evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted October 1, 2009 Posted October 1, 2009 Lulka napisał(a):kochani bylam wczoraj u Rozi i oczom nie wierzylam, to zupelnie inna sunia. Schudla ladnie, ma teraz linie i nie wyglada jak utuczony wieprzyk, siersc jej sie blyszczy i ruchowo jest bardzo dobrze :p pani doktor mowi, ze ona biega bez problemu, tzn nadal jest pokrzywiona, ale zeszlej zimy to ona ledwo szla i po kilku metrach juz zawracala, a teraz daje takiego czadu, ze szok :razz: z szyja tez lepiej, podnosi glowe bardziej do gory, juz nie jest to tylko takie patrzenie w ziemie, jest super! Niestety fotek nie zrobilam, bo jak oblecialam wszystkie nowe psiaki i obfocilam to sie na maxa rozpadalo i dupa ze zdjec :placz: mam tylko jedno ze stajni ale kochana Rozi stanela do mnie tylkiem wiec ...:diabloti: A pyskata jest przez te siatke ze hej! Zaplacilam 40 zl za szczepienie - wirusowki plus wscieklizna, wiec w skarpecie zostaje 12 zł Cudownie, że ma się tak dobrze :multi: jeszcze tylko dom do szczęścia potrzebny. Quote
Lulka Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 [quote name='Lulka']czyli 344 plus 120 paros plus 22 ludwa bazarek plus 16 dzodzo bazarek = 502 - 450 hotel (22.08-22.09) - zostaje 52 zł dziekuje raz jeszcze :loveu: 52 - 40 szczepienie = 12 zł + 15 bazarek hajaa + 100 Tomek K (wplata na hotelik 22.09-22.10) + 130 anonimowa cioteczka sponsorka ;) (j.w) __________________________________________ 257 zł :multi: dziekuje serdecznie :loveu: i zapraszam nadal na bazarki Quote
Lulka Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 izabellah-aldonda napisał(a):Cudownie, że ma się tak dobrze :multi: jeszcze tylko dom do szczęścia potrzebny. chociaz cieply tymczas by sie przydal, ja juz nie mam pomyslow :-( dlaczego nikt niej nie chce? Quote
maarit Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Lulka napisał(a):chociaz cieply tymczas by sie przydal, ja juz nie mam pomyslow :-( dlaczego nikt niej nie chce? Bo ludzie są za wygodni...:angryy: Quote
Lulka Posted October 10, 2009 Author Posted October 10, 2009 a przy niej teraz nie ma naprawde nic do roboty ona chodzi sama, nie jest w sumie kaleka, tylko krzywo chodzi ... Quote
Izabella Hossa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Skoro nikt jej nie chce, a my nie możemy jej wziąć do domu, przenieśmy ją do hotelu gdzie będzie jej ciepło ,gdy przyjdą mrozy. Co ? Jest taka wyjątkowa, kochana, nadal nikt tego nie zauważył..... Quote
Lulka Posted October 12, 2009 Author Posted October 12, 2009 izabellah-aldonda napisał(a):Skoro nikt jej nie chce, a my nie możemy jej wziąć do domu, przenieśmy ją do hotelu gdzie będzie jej ciepło ,gdy przyjdą mrozy. Co ? Jest taka wyjątkowa, kochana, nadal nikt tego nie zauważył..... ale kurcze nie mam takiego hoteliku :shake: Quote
maarit Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Własnie ... żeby było to miejsce w hotelu...:roll: Quote
Lulka Posted October 13, 2009 Author Posted October 13, 2009 [quote name='Lulka']52 - 40 szczepienie = 12 zł + 15 bazarek hajaa + 100 Tomek K (wplata na hotelik 22.09-22.10) + 130 anonimowa cioteczka sponsorka ;) (j.w) __________________________________________ 257 zł :multi: cd z 13.10 + 200 bazarek Ukryty Smok + 30 bazarek Beata_Dorobczyńska + 5 bazarek ludwa + 50 Ukryty Smok (wplata na hotel 22.09-22.10) + 40 bazarek oxa _____________________________________________ 582 zł dziekuje serdecznie :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kaja i Aza Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Rozi do domu! Nikt nie zna zadnego domowego hotelu dla psow, zeby Rozi mogla zime spedzic w pomieszczeniu? Quote
feliksik Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 gdzie jest ten hotelik, w którym jest Rozi, poszukam domowych hotelików, chyba że płatny DT też wchodzi w grę? jest taki DT płatny - DOMOWY http://www.dogomania.pl/forum/f937/tymczasowy-dom-platny-129998/ może tam podpytam, ale to 65 km od W-wy, dajcie znać. Miesiąc temu jeden z piesków z wątków, w których siętrochę angażowałam tam pojechał Quote
Lulka Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 Rozi jest w Bledowie za Nowym Dworem Mazowieckim dzieki za pomoc :loveu: Quote
natalijo Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Dajcie dane do przelewu dla Świneczki, to poślę parę groszy. Quote
maarit Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Czy ktośwpłacał na ten AFN? bo znowu napisał na N-K, że wpłaci. Jak nie wpłacał to przynajmniej usunę wpis- nie będzie sobie żartów robił!:roll: Quote
feliksik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 jest jeszcze jeden nowy DT domowy i pewnie są miejscam bo to nowy wpis, w tym poprzednim u Donki, kolejki się robią. MOże chcecie zadzwonić, bo Pani tylko pod telefonem. A DT koło Warszawy http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-148872/ a tymczasem bardzo proszę o pomoc dla Majki, która wróciła z DS http://www.dogomania.pl/forum/f99/ksiazki-odzieze-po-5-zl-do-25-10-a-148837/ Quote
Lulka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 natalijo napisał(a):Dajcie dane do przelewu dla Świneczki, to poślę parę groszy. dzieki wielkie :loveu: Gonia13 napisał(a):Czy ktośwpłacał na ten AFN? bo znowu napisał na N-K, że wpłaci. Jak nie wpłacał to przynajmniej usunę wpis- nie będzie sobie żartów robił!:roll: tak, wplynelo jakies 15 zł, dzieki serdeczne :loveu: Quote
Lulka Posted October 15, 2009 Author Posted October 15, 2009 [quote name='feliksik']jest jeszcze jeden nowy DT domowy i pewnie są miejscam bo to nowy wpis, w tym poprzednim u Donki, kolejki się robią. MOże chcecie zadzwonić, bo Pani tylko pod telefonem. A DT koło Warszawy http://www.dogomania.pl/forum/f937/hotelik-dla-psow-148872/ dzieki juz sie wpisalam, choc watpie zeby mnie bylo na to stac ceny od 15 do 30 zł, Rozi jest duza, wiec raczej na 15 zeta za dobe sie nie zalapie :shake: Quote
feliksik Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 może lepiej zadzwoni ć, bo Pani pisze, że rzadko bywa na dogo, a jeżeli to nowy DT to może coś wynegocjujemy. Quote
Recommended Posts