Shawnee Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hi, www.hoffnung-rettet-leben.de > Zuhause gesucht Polen (albo Update), ostatni pies. ;) Quote
Lulka Posted July 9, 2009 Author Posted July 9, 2009 Yana napisał(a):bazarek dla Rozi, zapraszamy :multi: letnie ciuchy - bazarek dla Bercika i Rozi do 9 lipca Shawnee napisał(a):Hi, www.hoffnung-rettet-leben.de > Zuhause gesucht Polen (albo Update), ostatni pies. ;) ogromnie dziekuje dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
OLUTKA55 Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Rozi kochana psinko do gory:multi::multi::multi::multi: Quote
Yana Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 z mojego bazarku uzbierało się po 60 zł dla Bercika i Rozi. Wczoraj przelałam pieniążki, proszę o potwierdzenie, że dotarły na wątku bazarkowym :lol: Quote
Lulka Posted July 22, 2009 Author Posted July 22, 2009 Bylysmy wczoraj u Rozi. Sunia w miare dobrze chodzi, cieplo jej słuzy, ale strasznie martwie sie juz o zimę, jej stare pogięte kosci znow pewnie dadza jej sie we znaki. Yana ogromne dzieki za bazarek i pieniazki dla Rozi:loveu::loveu::loveu:, dziekuje rowniez Fonie i Ukrytemu Smokowi za wsparcie w utrzymaniu swinki w hoteliku:loveu::loveu::loveu:, bez Was sunia nie mialaby szans. Zaplacilam za miniony miesiac i zaczynamy znow od początku. Quote
Lulka Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Rozalka zaprasza na nasza-klase! dzieki cioteczce Goni13 :loveu: ma piekny profil, moze uda jej sie w ten sposob znalezc domek! Logowanie do nasza-klasa.pl zaraz wrzuce tez w 1 poscie link do allegro - jesli ktos moze to poprosimy o ogloszenia. Mamy alegratke i gumtree i eoferty w week jeszcze cos dorobie, bo miala cala mase, ale juz sie pokonczyly - choc nigdy nikt nie zadzwonil :roll: jesli chodzi o finanse to Rozi ma sponsorow na czesc hoteliku hotel z pozywieniem kosztuje 450 zł - niestety nie jest to cieple domowe miejsce i juz boje sie znow o zime :-( sponsorzy, ktorzy co miesiac wplacaja na utrzymanie Rozi to: retka1976 - 50 zł Tomek K - 100 zł Ukryty Smok - 50 zł i ja - 50 zł w sumie mamy 250 zł stalych przychodow, jesli ktos jeszcze zechce sie dorzucic do hoteliku bardzo bardzo bede wdzieczna :modla: bo brakuje az 200 zł co miesiac... Quote
maarit Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Lulka na naszą klasą to trudno jest wrzucić link. Szukajcie Różyczki - Rozi:loveu: Szukajcie a znajdziecie:eviltong: no i zapraszać , spamować w komentarzach i w ogóle:mad:.... na wątku też....:mad: Quote
maarit Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Napisałam Różyczka bo tak było chyba w Allegro... Quote
maarit Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Rozi zaraz looknę co na profilku słychać:cool3: Quote
maarit Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Cioteczki ale ruch u niuni na koncie:multi: oby to sie na domek przełożyło. Quote
Lulka Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 ale jak sie kliknie na ten link i zaloguje to wyskoczy wlasnie Rozi ;) duzo ludkow sie dopisalo przez ten jeden dzien :multi: Quote
maarit Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 Lulka klawiatura mi dymi tak się opisałam.... :evil_lol::diabloti: To dobry znak..... mam nadzieję:oops: Quote
Kaja i Aza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Przebrnelam przez watek, Rozi rzeczywiscie swinke przypomina. Fakt, bardzo adopcyjna to ona nie jest, ale niczego nie mozna wykluczyc. Dodalam sie do jej przyjaciol w NK, zawsze to pare osob wiecej zobaczy. Quote
maarit Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Przebrnelam przez watek, Rozi rzeczywiscie swinke przypomina. Fakt, bardzo adopcyjna to ona nie jest, ale niczego nie mozna wykluczyc. Dodalam sie do jej przyjaciol w NK, zawsze to pare osob wiecej zobaczy. A możesz się ujawnić :eviltong: nie będę musiała się wysilac i prośby o pomoc wysyłać:evil_lol: Quote
Kaja i Aza Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Goniu, oczywiscie, ze moge. Nazywam sie Katarzyna Sornat. Quote
maarit Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kaja i Aza napisał(a):Goniu, oczywiscie, ze moge. Nazywam sie Katarzyna Sornat. To już i tak dostałaś mól apel o pomoc:lol: Quote
maarit Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Kaja i Aza napisał(a):No to pomoge. Na to liczę:cool3:.... Nie na darmo przecież wysyłam prośby:evil_lol: Quote
stonka1125 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Gonia13 napisał(a):To już i tak dostałaś mól apel o pomoc:lol: ja też:lol: Quote
Recommended Posts