Lulka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Rozi jest coraz bardziej otwarta, jak sobie ja przypomne jak zabieralysmy ja ze schroniska, to byla przerazona. Pierwsze odwiedziny Rozi przerazona, na spacery trzeba bylo wynosic ja na rekach, bo nie chciala nigdzie sie ruszyc ze swojego bezpiecznego miejsca. Teraz zupelnie sie zmienila, otworzyla, poznaje ludzi, cieszy sie, chetnie wychodzi na spacer - kurcze super widziec w psiaku taka zmianę. A jak dzis Ewci słuchala, nie no myslalam ze padne, szly sobie dziewczyny wolniutko i Ewa opowiadala jej jakąś historyjke (nie dochodze jaką ), a świniaczek szedl obok, łepetynka w bok przechylona, bo do gory nie ma mozliwosci podniesc i slucha opowiesci Kochane, wierne psisko A jak Rozi lubi czesanie, szok! Przekladala sie z boczku na boczek, a to plecki a to jeszcze to udko nie no dlaczego juz koniec, nie idz, ja chce jeszcze Ale obiecalam ze niedlugo znow wpadniemy Quote
Ukryty Smok Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Lulko, czy Świnka ma DT? Czy jej ciepło jest? Czy ma co jeść? Jakoś tak... ważna się dla mnie stała ta sunia o charakterze cudnej urody.:loveu: Tekst napiszę, napiszę, napiszę... Jutro. Słowo. Pzdr, Ukryty Smok PS. A to lekarstwo... To jakoś Ci prześlę. Coś wymyślę. Quote
Lulka Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 nie Swinka jest w hotelu, sa to boksy w stajni, ale nie jest to ogrzewane marzy mi sie choc DT dla niej Quote
Worel Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Niestety nie mam jak pomoc, wiec czytam sobie po cichutku i zazwyczaj milcze. a dzis podniose. :p Quote
Yana Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 przypominam o Rozi, może ktoś ją wspomoże grosikiem ? Quote
Aleksandra_B Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 A co tam u sunieczki słychać? Jak jej samopoczucie? Quote
Lulka Posted March 15, 2009 Author Posted March 15, 2009 dziekuje Aleksandrze B za podarowanie posłąnek dla Rozi :loveu: bardzo dziekuje równiez slapcio za poslanka i dary na bazarek - ktory niebawem powstanie :loveu: Rozi sie jakos tam trzyma, moze niedlugo nadejdzie cieplo to bedzie jej jeszcze lepiej ;) niestety widokow na dom nie ma zadnych :-( Quote
slapcio Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Cześć Świniaczku :loveu: Dawno mnie tu nie było, nie miałamdostępu do netu przez dłuższą chwilę. Dobrze że wiosna tuż-tuż ;) Quote
slapcio Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Oj i gdzie to słońce i ciepełko? Trzymaj sie Rozi, chociaż troszke ciepłych mysli Ci wysyłam... :loveu: Domku... :-( Quote
Yana Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 bazarek na Rozi i inne psiaki Szafa z ciuchami na Miśkę, Rozi, Bariego i inne psiaki do 28 marca Quote
Lulka Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 po staremu, siedzi w kojcu...nikt o nia nie pyta :-( Quote
Worel Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 juz nie pamietam, a czasu brak, by przeczytac watek....czy Krolewna ma ogloszenia? czy ona oprocz domku czego nie potrzebuje? chocby zabawek....do zabijania czasu....:-( Quote
Yana Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 zapraszam na nowy bazarek dla Świnki Spodnie męskie, czyścik dla Bariego, Miśki i Rozi do 09.04.2009 Quote
Lulka Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Worel napisał(a):juz nie pamietam, a czasu brak, by przeczytac watek....czy Krolewna ma ogloszenia? czy ona oprocz domku czego nie potrzebuje? chocby zabawek....do zabijania czasu....:-( ma ogloszenia ale wiadomo czym wiecej tym lepiej choc jeszcze ani razu nikt nie zadzwonil :-( Rozi nie bawi sie zabawkami, nie bardzo je zna siedzi teraz w boksie z psiakiem i dobrze sie z nim dogaduje Quote
rotek_ Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 miałam kiedyś do czynienia z psem który brał rimadyl to bardzo silny lek, który u ludzi został wycofany na osłonę dostawał dodatkowo jeszcze nutradyl lulka czym objawia się spondyloza? Quote
Recommended Posts