Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozi jest coraz bardziej otwarta, jak sobie ja przypomne jak zabieralysmy ja ze schroniska, to byla przerazona. Pierwsze odwiedziny Rozi przerazona, na spacery trzeba bylo wynosic ja na rekach, bo nie chciala nigdzie sie ruszyc ze swojego bezpiecznego miejsca. Teraz zupelnie sie zmienila, otworzyla, poznaje ludzi, cieszy sie, chetnie wychodzi na spacer - kurcze super widziec w psiaku taka zmianę.

A jak dzis Ewci słuchala, nie no myslalam ze padne, szly sobie dziewczyny wolniutko i Ewa opowiadala jej jakąś historyjke (nie dochodze jaką ), a świniaczek szedl obok, łepetynka w bok przechylona, bo do gory nie ma mozliwosci podniesc i slucha opowiesci
Kochane, wierne psisko

A jak Rozi lubi czesanie, szok! Przekladala sie z boczku na boczek, a to plecki a to jeszcze to udko nie no dlaczego juz koniec, nie idz, ja chce jeszcze
Ale obiecalam ze niedlugo znow wpadniemy

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lulko, czy Świnka ma DT? Czy jej ciepło jest? Czy ma co jeść?
Jakoś tak... ważna się dla mnie stała ta sunia o charakterze cudnej urody.:loveu:
Tekst napiszę, napiszę, napiszę... Jutro. Słowo.

Pzdr,

Ukryty Smok

PS. A to lekarstwo... To jakoś Ci prześlę. Coś wymyślę.

Posted

dziekuje Aleksandrze B za podarowanie posłąnek dla Rozi :loveu:
bardzo dziekuje równiez slapcio za poslanka i dary na bazarek - ktory niebawem powstanie :loveu:

Rozi sie jakos tam trzyma, moze niedlugo nadejdzie cieplo to bedzie jej jeszcze lepiej ;)
niestety widokow na dom nie ma zadnych :-(

Posted

juz nie pamietam, a czasu brak, by przeczytac watek....czy Krolewna ma ogloszenia?
czy ona oprocz domku czego nie potrzebuje? chocby zabawek....do zabijania czasu....:-(

Posted

Worel napisał(a):
juz nie pamietam, a czasu brak, by przeczytac watek....czy Krolewna ma ogloszenia?
czy ona oprocz domku czego nie potrzebuje? chocby zabawek....do zabijania czasu....:-(

ma ogloszenia
ale wiadomo czym wiecej tym lepiej
choc jeszcze ani razu nikt nie zadzwonil :-(
Rozi nie bawi sie zabawkami, nie bardzo je zna

siedzi teraz w boksie z psiakiem i dobrze sie z nim dogaduje

Posted

miałam kiedyś do czynienia z psem który brał rimadyl
to bardzo silny lek, który u ludzi został wycofany
na osłonę dostawał dodatkowo jeszcze nutradyl

lulka czym objawia się spondyloza?