Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

można założyć taki fikcyjny profil dla suczki. Mogę to zrobić w domu wieczorem, potrzebuję tylko jej zdjęcia na maila i treść co mam napisać w profilu, jakieś info o niej

• Replies 600
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Świnka była wczoraj na rtg i niestety nie mam dobrych wiesci, sunia ma zmiażdzone 3 kręgi szyjne, dokładnie 3,4, i 5, na zdjeciu miazga normalnie :placz:
dlatego nie moze uniesc glowy do gory...dlatego tak dziwnie sie porusza....
Pan doktor powiedzial, ze wyglada tak jakby zderzyla sie z czołgiem.
Do tego ma jeszcze zaczątek spondylozy :-(

Marzę o osobie, która wezmie świnkę na dożycie, ona jest zupełnie niekonfliktowa,
jest a jakby jej nie było, wystarczyłby jej malutki kącik i ogródek.
Sunia cały dzień spi, w ogole najchetniej nie zmienialaby miejsca, jedynie na siusiu idzie i z powrotem do boksu, zakopuje sie w słomie i spi.

No ale to hotel, boks i w zimie mimo ze to w budynku to jednak zimno, to nie cieply dom, ktorego jednak tak bardzo potrzebuje przy takiej chorobie.

Jakby znalazl sie ktos taki co zechcilby dac jej taki cieply kacik w swoim domu, to gwarantuje, że zapewnie karme i leki do końca jej dni. Strasznie mi ona zapadła na sercu, bo jest taka wdzięczna, taka urocza i taka biedna :-(