mosii Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 super, dzieki dziewczyny za ogłoszenia:loveu: Quote
weszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Wysłałam jeszcze do telegazety TVP Kraków. Jutro powinno się ukazać. Quote
malawaszka Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 z obcięciem to najlepiej byłoby maszynką, ale kurcze nie wiadomo co z nim dalej będzie - a jak na zewnątrz gdzieś? można by tak jak ja obcięłam Tutka - nożyczkami - jakiś tydzień wyglądał jak powygryzany przez mole a potem się w miarę to wyrównało przed po obcięciu nożyczkami i wyczesaniu błota - nie było możliwości kąpieli Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 co u Boba? kurcze - czemu BOB?! :lol: takie pedalskie :evil_lol: Quote
mosii Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 :diabloti: nie musi byc Bob, mnie też sie nie podoba:eviltong: Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 mosii pisz jaki on jest - bo z kazdą chwilą pewnie będzie pokazywał bardziej swoje prawdziwe oblicze, jest jakiekolwiek zainteresowanie chłopakiem? bo podawałam Twoje namiary w ogłoszniach Quote
Natula Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Jezu jaki wysyp :angryy: Ile on ma wzrostu?Na CTRa za niski mi sie wydaje. Kurcze dlaczego tak trudno jest zaniedbanego sznacuera odróżnić od ruska... Quote
weszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Odezwał się ktokolwiek w sprawie Boba-nie-Boba? Quote
malawaszka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 cholerka i tu pustki... nikt nie kocha olbrzymków? Quote
AMIGA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 :-(Ja tu wchodze i czytam, ale nic nie piszę, bo co mogę napisac. Serce mi się rozpada na kawałki jak widze ile tych porzuconych sznupków szuka domów :shake::placz:To takie wspaniałe psy, a tak ciężko im znaleźć nowy dom:-( Quote
mosii Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 Kochani mam pewną propozycje, Bob moze zostac u mnie na zasadzie hoteliku- 400zł za mies. nie mam innej mozliwosci trzymania go, nie stać mnie, on jest na odkarmieniu, powienien dostawac duzo dobrej karmy, a ja nie mam za co mu kupic, zwolniło mi sie jedno miejsce w domu, bo on jest typowo domowy, bardzo ładnie sie otwiera na ludzi, na dworze marznie a trzeba go obciac, co Wy na to? jestem bez wyjscia a nie mam serca oddac go do schronu:-(:-(:-( chyba ze macie juz załatwione jakies miejsce dla niego pomocy bo nie daje juz rady :placz::placz::placz: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 mosii napisz w tytule, że zbieramy na hotelik - ja zrobię bazarek, deklaruję 100 zł miesięcznie, ale od grudnia bo teraz już jestem spłukana dokumentnie - może podjechałabym go ogolić czy masz tam kogoś kto mógłby to zrobić? KTO SIE DORZUCI??? Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zapraszam Warszawianki (i Warszawiaków jeśli tacy są :lol: ) na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/zaproszenie-do-kina-w-wa-wie-na-komedie-wielki-stach-na-sznaucera-u-mosii-do-02-12-a-125655/#post11310525 Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 i wątek na e-sznaucerach Forum e-sznaucery :: Zobacz temat - Kolejny OLBRZYM wyrzucony z samochodu - POMÓZCIE!!! Quote
mosii Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 juz zmieniam temat, i wrzuce do pierwszgo postu nr konta Quote
mosii Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 malawaszka napisał(a): może podjechałabym go ogolić czy masz tam kogoś kto mógłby to zrobić? nie mam, nie mam tez zeilonego pojecia jak mam go obciąc, wiec na razie nic nie ruszam zeby nie zepsuć, malawaszka zapraszam:evil_lol: Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 tylko mi powiedz gdzie Ty teraz urzędujesz czy nie za daleko żeby ta moja jazda nie była droższa niż wizyta u fryzjera :roll: Quote
mosii Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 20 km za Czestochową w strone Radomska, Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 a to nie tak źle, tylko czasu muszę znaleźć - jak będę miała dzień luźniejszy to się odezwę Quote
malawaszka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 hop hoopp kto się dorzuci do hoteliku BOBa - ogłaszam konkurs na imię :lol: Quote
AMIGA Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Ojeej, ja jestem całkiem wycyckana przez badania i leczenie mojego Bonusika. Jak tylko będę mogła, to coś tam dołożę się po Nowym Roku, o ile się okaże, że mnie leczenie Bono całkiem nie zje:-( Quote
Recommended Posts