Jump to content
Dogomania

sznaucer olbrzym, nie mam gdzie go dac!! Bobik w DOMKU!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 348
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

z obcięciem to najlepiej byłoby maszynką, ale kurcze nie wiadomo co z nim dalej będzie - a jak na zewnątrz gdzieś? można by tak jak ja obcięłam Tutka - nożyczkami - jakiś tydzień wyglądał jak powygryzany przez mole a potem się w miarę to wyrównało

przed

po obcięciu nożyczkami i wyczesaniu błota - nie było możliwości kąpieli

Posted

:-(Ja tu wchodze i czytam, ale nic nie piszę, bo co mogę napisac. Serce mi się rozpada na kawałki jak widze ile tych porzuconych sznupków szuka domów :shake::placz:To takie wspaniałe psy, a tak ciężko im znaleźć nowy dom:-(

Posted

Kochani mam pewną propozycje, Bob moze zostac u mnie na zasadzie hoteliku- 400zł za mies. nie mam innej mozliwosci trzymania go, nie stać mnie, on jest na odkarmieniu, powienien dostawac duzo dobrej karmy, a ja nie mam za co mu kupic, zwolniło mi sie jedno miejsce w domu, bo on jest typowo domowy, bardzo ładnie sie otwiera na ludzi, na dworze marznie a trzeba go obciac, co Wy na to? jestem bez wyjscia a nie mam serca oddac go do schronu:-(:-(:-(
chyba ze macie juz załatwione jakies miejsce dla niego
pomocy bo nie daje juz rady :placz::placz::placz:

Posted

mosii napisz w tytule, że zbieramy na hotelik - ja zrobię bazarek, deklaruję 100 zł miesięcznie, ale od grudnia bo teraz już jestem spłukana dokumentnie - może podjechałabym go ogolić czy masz tam kogoś kto mógłby to zrobić?

KTO SIE DORZUCI???

Posted

malawaszka napisał(a):

może podjechałabym go ogolić czy masz tam kogoś kto mógłby to zrobić?

nie mam, nie mam tez zeilonego pojecia jak mam go obciąc, wiec na razie nic nie ruszam zeby nie zepsuć,
malawaszka zapraszam:evil_lol:

Posted

Ojeej, ja jestem całkiem wycyckana przez badania i leczenie mojego Bonusika. Jak tylko będę mogła, to coś tam dołożę się po Nowym Roku, o ile się okaże, że mnie leczenie Bono całkiem nie zje:-(