LoveMe Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Sunia dostała zastrzyk dawno temu,na drugi miałysmy isc w czerwcu więc obliczyłam,że miała dostać cieczke jakoś w sierpniu... Nie poszłam na drugi zastrzyk z tego względu,że chce ją wysterylizować i czekamy na cieczkę której nie ma :/ ostatnio myślałam,że już dostała,miała ''opuchniętą'' no wiecie co :eviltong: i niby krwawiła,ale tylko przez 2 dni. I nie wiem czy przez ten zastrzyk tak jej się rozregulowało czy coś jest nie tak?:placz: Druga sprawa też cieczka,ale u drugiej. Ma 1,5 roku ,pierwsza cieczke miała w marcu czyli powinna mieć we wrześniu :roll: Tak sobie myślałam,że może jest jakiś lek dla suk tak jak dla kobiet co wywołuje miesiączke? Quote
Martens Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 Po zastrzykach u suki mogą się dziać cuda, począwszy od zaburzeń hormonalnych po ropomacicze, więc nie zwlekałabym z wizytą u weta i jak najszybszą sterylizacją. Co do drugiej suni - moja miała drugą cieczkę prawie 8 miesięcy po pierwszej, różnice są bardzo indywidualne, jednak to też może świadczyć, że hormonalnie jest coś nie tak. Quote
mimi_91 Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 moja suczka raz dostała taki zastrzyk( później była sterylka) po zastrzyku miała straszne rozregulowanie hormonalne:roll: musiałam ją sterlizować szybko bo groziło jej rozpomaciczenie:angryy: na szczęście wszystko dobrze się skończyło;) radzę Ci szybko wybrać się z suńką do Weta Quote
Recommended Posts