naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Yorija napisał(a):A jak się jej spędza czas w pieleszach domowych? Zostaje sama grzecznie? Sama znaczy się z psim towarzystwem raczej... :-) To jest poprostu cudowny pies!!!!!!!!!!!!!!Zostaje z resztą psów na ładnych kilka godzin dziennie.Nic kompletnie nie nabroiła.W nocy śpi sobie na fotelu bo nie chce spać na łóżku.Jest kompletnie bezproblemowym psem. Quote
naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dorcass napisał(a):to podajcie prosze numer kontaktowy do was, wrzuce na allegro ps jak dlugo ona moze u was zostac? Nasze numery:791-627-237-Agata i 509-153-152- Iza.Najlepiej,żeby znalazła dom jak najszybciej.Musi go znalezc,więc lepiej żeby nie zdażyła się do nas za bardzo przyzwyczaic.Oczywiście musi to być kochajacy i odpowiedzialny dom. Quote
naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Yorija napisał(a):To ja pozwolę sobie wkleić namiary - ściągnięte ze strony schroniskowej - jeżeli ma ich tu nie być to szybko pisać - zaraz usunę. "Do Izy i Agaty z Poznania(naszych wolontariuszek).One będą jej szukać super domku.W sprawie adopcji można dzwonić 791 647 237 " Z tego co wiem to w kolejce już czeka następna piękność ze schroniska Pola :-) więc im szybciej Sunia/Sonia znajdzie domek tym lepiej dla niej i dla innych psiaków. Oj madrzę się bo dziewczyny zamiast siedzieć w internecie to pewnie działają - a ja pracując przed kompem mogę tu włazić i pisać. :-) Oczywiscie dane nasze moga być. W kolejce oczywiscie czeka piesek,ale nie Pola (coś musiało Ci się pomylić),czeka Plamka.Pola jest za duża na moje warunki tzn.mam 13-letnią amstafkę,która nie lubi duzych psów. Quote
naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 dorcass napisał(a):moze zmienic tytul? albo opis? i przydalyby sie inne zdjecia, czekam na propozycje, bo inaczej zrobic nie potrafie... Zdjęcia najpózniej w sobotę.Będa napewno. Quote
naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Nie potrafię wpisac linka do konta Suni na nk. Quote
naturino Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Jak mam wkleić link?????????Sunia ma juz konto na naszej klasie. Quote
Yorija Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Pola z Plamką mi się pomyliła ale w sumie obie na P :-) A link wkleja się tak. Tuż nad okienkiem gdzie wpisuje się post jest kilka ikon. Wybierz taką niebieskiego globusa z łańcuszkiem i tam wklej link :-) Quote
Yorija Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Znalazałam konto Suni na naszej-klasie: Logowanie do nasza-klasa.pl Super podziękowania!! Quote
dorcass Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 jaka ona sliczna:loveu::loveu::loveu: ]ImageShack® - Image Hosting Quote
dorcass Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ułożona, grzeczna przytulanka szuka domku (505815123) - Aukcje internetowe Allegro jeszcze jedno allegro tez podswietlone, z nowymi zdjeciami:) wiecie robie te allegro, ale u nas sytuacja taka, ze gdybysmy sie juz teraz wyprowadzali to od razu bym ja wziela, moja mama jest juz chora z mysli o niej, tylko nie mamy teraz takiej mozliwosci zeby ja zabrac.... i mam nadzieje ze za 3 m-ce ukonczymy budowe, i spelnie obietnice zabrania mikrusa, i jeszcze jednego pieska, chcialabym ta niunie, ale chcialabym tez zeby wczesniej znalazla domek, bo u nas to niewiadomo kiedy.... tak czy siak beda 2psy na plus.... a sunia jest sliczna, cudo!!!! i jeszcze bardziej wypiekniala u was, taka mordka szczesliwa:loveu::loveu::loveu: Quote
Yorija Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 Te zdjecia to nie są jeszcze zdjęcia z DT :-) Z tego co pamiętam w okresie letnim była organizowana wystawa psów nierasowych i Sunia tam pojechała. Zdjecia są z tamtąd. Na zdjecia z DT niecierpliwie czekamy. Quote
Yorija Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Jak tak przeglądam zdjęcia ze schroniska - najczęściej innych psów - to często Sunia się w tle gdzieś przewija. o proszę - tu zdjęcie Apolla i któż to jest za nim?: Quote
naturino Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Nie mogę wgrac zdjęć.Musze poczekać do jutra na pomoc. SUNIA JEST KOCHANA ALE CAŁY CZAS CZEKA NA DOMEK. Quote
dorcass Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Ułożona, grzeczna przytulanka szuka domku (510551558) - Aukcje internetowe Allegro odnowione allegro na 2 tyg, bo jestem chora a syn ma zapalenie pluc, wiec moge spedzic nastepne dni w szpitalu :placz: Quote
Yorija Posted December 18, 2008 Author Posted December 18, 2008 [quote name='dorcass']Ułożona, grzeczna przytulanka szuka domku (510551558) - Aukcje internetowe Allegro odnowione allegro na 2 tyg, bo jestem chora a syn ma zapalenie pluc, wiec moge spedzic nastepne dni w szpitalu :placz: No co Wy wyprawiacie. Nie macie zgody na takie poważne chorobska. Święta idą, macie dom do wykończenia - dwa psiaki do wyadoptowania :-) DZIĘKUJĘ ZA ALLEGRO :-) Quote
naturino Posted December 19, 2008 Posted December 19, 2008 Przepraszam,ze się nie odzywałam ale strasznie dużo spraw naraz mi się nazbierało.Nikt z allegro ani z ogłoszeń jeszcze do mnie nie dzwonił.Przeciez ona jest taka piekna.Od jutra mam wolne więc będę codziennie.Pytajcie,szukajcie.Prosze.Znajdzmy jej domek. Quote
dorcass Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 dziewczyny, zycze wam wszystkim wszystkiego najlepszego, duzo, duzo zdrowia i wytrwalosci, pamietajcie nic w przyrodzie nie ginie, kiedys bedzie wam to wynagrodzone:) pozdr was serdecznie:);) Quote
maarit Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 :placz::placz::placz:.................. Quote
Yorija Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 dorcass napisał(a):co tu taka cisza Sunia to chyba o Tobie usłyszała i czaruje, żeby jej nikt inny nie zabrał czy jak... Quote
dorcass Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 postanowilam podpiac psy ktore wystawiam pod jaks rase np " w typie husky, albo latler" tylko nie wiem pod jaka rase podpiac sunie, bo ona to taki typowy mieszaniec, i jaki dac tytul na allegro? hmmm bo widzicie jak ja teraz szukalam psa to zalezalo mi na tym zeby byl spokojny i lubil dzieci, doslownie szukam psa bezproblemowego, taka mam sytuacje i nie moge brac psa bitego po przejsciach, gdyz boje sie o moje dziecko, i suni dalam tytul, spokojna przytulanka, ale to sie nie sprzedaje, ludzie chca albo rase albo tragedie, wiec czekam na propozycje tytulu dla niej;) Quote
Yorija Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 dorcass napisał(a):postanowilam podpiac psy ktore wystawiam pod jaks rase np " w typie husky, albo latler" tylko nie wiem pod jaka rase podpiac sunie, bo ona to taki typowy mieszaniec, i jaki dac tytul na allegro? hmmm bo widzicie jak ja teraz szukalam psa to zalezalo mi na tym zeby byl spokojny i lubil dzieci, doslownie szukam psa bezproblemowego, taka mam sytuacje i nie moge brac psa bitego po przejsciach, gdyz boje sie o moje dziecko, i suni dalam tytul, spokojna przytulanka, ale to sie nie sprzedaje, ludzie chca albo rase albo tragedie, wiec czekam na propozycje tytulu dla niej;) Bo ludzie się na superexpresie wychowują kurcze. A jak się do każdego psa doda wstrząsajacy tytuł to zapanuje taka znieczulica, ze te naprawde potrzebujące giną w tym tłumie :-( No i bądź tu mądry... Myślę, że lepiej zostawić tak jak jest - jeżeli ktoś ma się nią zainteresować to właśnie dlatego a nie z nagłego porywu serca że straszna tragedia się jej dzieje. Potem rozczarownie gdyby się okazało, że wszystko ma na swoim miejscu i nie jest w typie żadnej rasy. Quote
Recommended Posts