zuzlikowa Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Też trzymam kciuki! Przypomnij o sobie!!! Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Co u Ramzesa? Jakoś pusto tu i cicho:-( Quote
zuzlikowa Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 ANETTTA napisał(a):mam nadzieje ze będe mieć troszke lepsze inf ale póki co cichosza :shake: I dalej cicho sza?:-( Quote
bico Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Kochani, chce wpłacić trochę grosza na Ramzesa, Boże jaki z niego biedak:-(:-(:-( Dlatego proszę o kilka rzeczy: 1. Podanie raz jeszcze i wyszczególnienie aktualnego numeru konta, gdzie można wpłacać pieniążki na Ramzesa 2. Podanie czy wpłynęły już w ogóle jakieś pieniążki i jeśli tak, to ile. 3. Ile może kosztować diagnostyka Ramzesa, wiem, że można wszystko diagnozować w nieskończoność , ale chodzi mi o to jakie badania są aktualnie najpilniejsze i konieczne, żeby wiedzieć na czym stoimy. 4. nie umiem robić banerków:oops::oops::oops: może ktoś może je zrobić dla Ramzesa - powklejamy je sobie i ściągnie to na niego większą uwagę jakby co, to piszcie do mnie na priv. pozdrawiam Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 :oops:Zaczynam się bać tej ciszy!!!Co u Ramzesa? Quote
bico Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 zuzlikowa napisał(a)::oops:Zaczynam się bać tej ciszy!!!Co u Ramzesa? no właśnie ja też się boję:-( rzuciłam parę luźnych propozycji i musi się wypowiedzieć osoba, która ma z Ramzesem kontakt i prowadzi jego wątek. będę czekać. Quote
ANETTTA Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 zuzlikowa napisał(a)::oops:Zaczynam się bać tej ciszy!!!Co u Ramzesa? mimi ze jestem w pracy nie korzystam z dogo bo nie moge ale w dupie praca ....... nie zdążyliśmy ...to dzisiaj Emir miał zabrać psa ..to dzisiaj miało się zacząc jego życie ..diagnoza badanie leczenie ...miał byc bezpieczny ..... inf ta zwaliła mnie z nóg siedze i rycze :-(:-( nie zdążyliśmy ..... Ramzes za TM Ramzes za TM Quote
BUDRYSEK Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Ramzesiku :-( :-( :-( (*)(*)(*) Śpij spokojnie!!! Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ANETTTA napisał(a):mimi ze jestem w pracy nie korzystam z dogo bo nie moge ale w dupie praca ....... nie zdążyliśmy ...to dzisiaj Emir miał zabrać psa ..to dzisiaj miało się zacząc jego życie ..diagnoza badanie leczenie ...miał byc bezpieczny ..... inf ta zwaliła mnie z nóg siedze i rycze :-(:-( nie zdążyliśmy ..... Ramzes za TM Ramzes za TM :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(...wystarczyły trzy miesiące!!!:-( Najbardziej dostojny z dostojnych...odpoczywaj i rządź! Chapinko,opiekuj się nim!!!!:-( Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nie mogę się z tym pogodzić...:-(:-(:-( ...wybacz,że tak późno i tak mało...za mało...:-( RAMZES...(*) Quote
ANETTTA Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 to nie tak miało byc.......................:-( Quote
nika28 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Nie wierze... :placz: Ramzes... :placz: Quote
bico Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 [quote name='ANETTTA']to nie tak miało byc.......................:-( wiadomość jak pałą w łeb:-(:-(:-(:-( całe przedpołudnie obmyślałam, co zrobić by więcej osób zainteresowało się Ramzesem...pytałam znajomych czy nie chcą bernardyna, zamierzałam się popytać osób w Zakopcu... co jemu się stało???:-(:-(:-( tak nagle... choć chudł już dłuższy czas:-(:-(:-( Quote
Asior Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 no właśnie...dlaczego??? czy będą robić sekcję, zeby stwierdzić co było Ramzeskowi??? Quote
ANETTTA Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 sekcje ..w schronisku .....nie będe tego komentowac . psiak miał usuniety guz w pazdzierniku ..i wegetował do teraz .......za długo zdecydowanie .............................. mam okropnego doła ...... Quote
halbina Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 miałam napisać "wyciskacz łez"... nie zdążyłam... ale teraz nie potrzeba już "literatury", przepraszam... [*] Quote
zuzlikowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Tak często nie zdążamy:-(:-(:-( Zerknijcie tutaj...tu zagrożone...ojej,zapomniałam -jeden już za TM...uśpiony!:-(...został TIMON...ma odwleczone ostateczne rozwiązanie...może tu zdążymy?:oops: http://www.dogomania.pl/forum/f28/razem-maja-24-lata-12-latkowie-umieraja-w-schronie-walczyc-czy-pozwolic-odejsc-1-tm-131115/index8.html#post11785249 Quote
Asior Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ANETTTA napisał(a):sekcje ..w schronisku .....nie będe tego komentowac . wiesz... czasem są normalne schroniska :( Quote
Nadziejka Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 :shake:Ramzesie piekny ..:-(:placz: Quote
Recommended Posts