Jagoodkaxd Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Kinguska napisał(a):Jejciu! On jest świetny. :loveu::loveu::loveu: a wogóle to witamy. :cool3: Witamy, witamy i dzieki ;d Quote
Jagoodkaxd Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 a oto nasze nowe ,sexi ( nie takie nowe xD bo po mnie i po moim siostrzeńcu ) zimowe wdzianko :loveu::loveu: : A oto uroki nad Warciańskiej zimy: I nasz kolega ;d Quote
Kasia&Rika Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Śliczny:cool3: taki unikatowy, wymiziaj go ode mnie:loveu: Quote
Jagoodkaxd Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Dziękujemy ;d a my po spacerku ::loveu::loveu: I ja :oops::oops:: Quote
Pestka Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://img383.imageshack.us/img383/8629/img0225hg2.jpg Ale słodko wygląda w tym sweterku.. :loveu: Zakochałam sie w nim.:razz: Quote
Jagoodkaxd Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Podnosimy się:evil_lol::evil_lol: Quote
Izuuus Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 http://img74.imageshack.us/img74/1825/img0220wh6.jpg ale slodko wyglada ;) :cool3: Quote
LadyK Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 [CENTER]Cześć :hand: Chcemy więcej fotek :D[/CENTER] Quote
Sweet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 hej:D przyznam sie ze normalnie nie podoba mi się ta rase lecz Chester przez to ze nie przypomina mocno amstafa jest uroczy:loveu: fantastyczny:D skad jesteście bo nie macie nigdzie napisane? pozdrawiamy:p Quote
Jagoodkaxd Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Sweetaśna napisał(a):hej:D przyznam sie ze normalnie nie podoba mi się ta rase lecz Chester przez to ze nie przypomina mocno amstafa jest uroczy:loveu: fantastyczny:D skad jesteście bo nie macie nigdzie napisane? pozdrawiamy:p Nie przekażę tego Chesterowi , bo mu się zamocno podniesie samoocena :shake: Jesteśmy z takiego zadupia tzw. Śrem nie przypomina amstafa?!:crazyeye: Toż to miał być czyściutki amstaf:mad::mad: Zawsze jak wracamy ze spacerku i pies jest obśliniony , to często pies jest pibullem albo astem :evil_lol::evil_lol:Który się ślini na widok ludzi ,zeby im się rzucić do gardła :-( Quote
Jagoodkaxd Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Sweetaśna napisał(a): wiem gdzie Śrem mam tam rodzine:eviltong: A na jakiej ulicy? :razz::razz:;p Quote
Sweet Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Jagoodkaxd napisał(a):Nie przekażę tego Chesterowi , bo mu się zamocno podniesie samoocena :shake: Jesteśmy z takiego zadupia tzw. Śrem nie przypomina amstafa?!:crazyeye: Toż to miał być czyściutki amstaf:mad::mad: oj tam przekaz przekaż:D wiem gdzie Śrem mam tam rodzine:eviltong: mówiłam ze nie tak mocno.. ale jest amstafowaty:p Quote
Jagoodkaxd Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Podnosimy się ;d Ide się uczyć :placz::placz: Quote
Sweet Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jagoodkaxd napisał(a):A na jakiej ulicy? :razz::razz:;p a czy ja wiem:eviltong: w kazdym razie nie wiem czy w śremie czy gdzies pod ale w okolicach:evil_lol: raczej rzadko tam bywam Quote
LadyK Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Jagoodkaxd napisał(a):Podnosimy się ;d Ide się uczyć :placz::placz: Do której klasy chodzisz? :razz: Daj fotki jakieś :diabloti::diabloti: Quote
Jagoodkaxd Posted January 5, 2009 Author Posted January 5, 2009 Owczarkowa napisał(a): Do której klasy chodzisz? :razz: Daj fotki jakieś :diabloti::diabloti: Do drugiej gim. a ty?;d fotki będą może jutro :eviltong: Narazie idę spać bo chora jestem ;/ a jutro do szkoły:placz: Quote
aneczka23 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 no tośmy są. wszyscy troje, dzięki za zaproszenie. Twoja dzidzia śliczna Quote
Avaloth Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 Hej :cool3: witamy naszego amstafowego imiennika :D :loveu::loveu: twój Chester jest prześliczny :loveu:prawie jak mój :D:diabloti: będziemy odwiedzać ;) Quote
Jagoodkaxd Posted March 17, 2009 Author Posted March 17, 2009 Feigned napisał(a):a co tu ostatnio tak cicho ? :eviltong: brak czasu ;/ Quote
Bewarka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Ale mamy nadzieję, że znajdziesz czas na wstawienie kilu fotek, com? ;) Quote
Karolina. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Hej :p Chester śliczny, cudowny, uroczy :loveu: Czekamy na nowe fotki :cool3: [SIZE="1"]i zapraszamy do nas ;) Quote
Kacha3D Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Witam! Piękny psiak:p a co tu tak martwo??gdzie się wszyscy podziali? Quote
Recommended Posts