ziele77 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Aha no to ok!Cieszę się, że sunia ma już DT :lol: Quote
paros Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ziele77 napisał(a):Aha no to ok!Cieszę się, że sunia ma już DT :lol: Wiesz, ja ucieszę się kiedy będzie w DT :roll: Quote
ziele77 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 No tak,racja.Wiadomo już kiedy będzie zabrana z tamtąd, dziś czy jutro? Quote
paros Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 ziele77 napisał(a):No tak,racja.Wiadomo już kiedy będzie zabrana z tamtąd, dziś czy jutro? Ma być zabrana jutro, bo pani do której nr tel. jest podany dopiero jutro rano zadzwoni do DT :cool3: Dzisiaj było już późno :roll: Quote
żuraw Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 cholera!!! szczeniak w zimnicy jaka się zrobiła, na dworzu i za późno na telefon!!:angryy: to obłęd jakiś:angryy::angryy: Quote
paros Posted November 21, 2008 Author Posted November 21, 2008 żuraw napisał(a):cholera!!! szczeniak w zimnicy jaka się zrobiła, na dworzu i za późno na telefon!!:angryy: to obłęd jakiś:angryy::angryy: Wiem, że dzisiaj ma z kartonem mieszkać u kogoś w garażu :-( Quote
ziele77 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Co z sunią,czy już zabrana?Pada śnieg :shake: Quote
nika28 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 agusiazet napisał(a):Co z malutką??? Też chcę wiedzieć...:roll: Quote
malagos Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Czy to nie o niej mówiła dr Sumińska w programie "4 łapy" w jedynce w radiu dziś? :cool3: Quote
paros Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 ziele77 napisał(a):Co z sunią,czy już zabrana?Pada śnieg :shake: Rano była w garażu, bo nie mogła pójść do proponowanego domku, ponieważ tam są dorosłe suki a szczenior musi zostać zaszczepiony i przejść kwarantannę:cool3: malagos napisał(a):Czy to nie o niej mówiła dr Sumińska w programie "4 łapy" w jedynce w radiu dziś? :cool3: Rano kiedy dzwoniłam aby dowiedzieć się co z maluchem zostałam poinformowana, że bedzie w programie pani dr S. Niedawno dopiero wróciłam do domu i na razie nic nie wiem co z sunią. Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Dzwoniła do mnie Pani (moja tymczasowiczka była ogłoszona w Metrze) z Pragi, chcę zaadoptować kilkumiesięczną, puchatą sunię, która nie będzie bardzo duża.. Nie wiem co to za dom, można go sprawdzić, nie mają dostępu do internetu. Nie wiem też czy ta sunia, by im odpowiadała, ale może warto sprawdzić :roll: mam adres i telefon. Mogę podać na pw. Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Pozwoliłam sobie podać numer z pierwszego postu tej pani co była zainteresowana sunią. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale spróbować warto.. Quote
paros Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 Soema napisał(a):Pozwoliłam sobie podać numer z pierwszego postu tej pani co była zainteresowana sunią. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale spróbować warto.. Podaj mnie na PW nr tel. :roll: Quote
ziele77 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 To sunia nadal w garażu?!mogę dać taki awaryjny tymczas! Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem :roll: pierw spotkanie musi się udać zorganizować.. Dziewczyna z Pragi jest zainteresowana adopcją, ale nie wiem nic dokładniej o domku. Quote
ziele77 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Soema napisał(a):Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem :roll: pierw spotkanie musi się udać zorganizować.. Dziewczyna z Pragi jest zainteresowana adopcją, ale nie wiem nic dokładniej o domku. No proszę, to ja już się gnę na awaryjny tymczas a tu może domek będzie i to od Ciebie :evil_lol: Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 ziele77 napisał(a):No proszę, to ja już się gnę na awaryjny tymczas a tu może domek będzie i to od Ciebie :evil_lol: Nie ode mnie :eviltong: tylko prawdopodobnie od dziewczyny, która była zainteresowana moją (naszą :diabloti:) Roxi, a jest z Wwa.. Ale to nic pewnego :roll: Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Mam pytanie.. Czy to nadal aktualne?:roll: Bo właśnie dostałam sms od tej dziewczyny, że pani opiekująca się sunią powiedziała, że nieaktualne..:shake: Quote
Soema Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 No to dobrze :lol: tamta dziewczyna może jakiegoś innego adoptuje ;) Quote
paros Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 I ja też już pogubiłam się :cool3: Własnie dostałam informację od pani od tego tel., że w trakcie audycji radiowej ktoś zgłosił się i miał zastanowić się. I właśnie zadzwonił i w poniedziałek adoptuje Cykadę. :lol: Czyli sunia w poniedziałek pojedzie do domku :multi: Przepraszam, że tak to wszystko wyszło ale i mnie trudno było dogadać się z panią opiekującą się sunią. Dziękuje bardzo wszystkim za pomoc :Rose: Quote
nika28 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 paros napisał(a):sunia w poniedziałek pojedzie do domku :multi: Wspaniałe wieści !!! Bardzo się cieszę ! :multi: :multi: :multi: Quote
przyjaciel_koni Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Soema napisał(a):Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem :roll: pierw spotkanie musi się udać zorganizować.. Dziewczyna z Pragi jest zainteresowana adopcją, ale nie wiem nic dokładniej o domku. Dom na ul. Wileńskiej sprawdzony... Ląduje zaraz na "Czarnych kwiatkach". Nie dawajcie tej kobiecie psiaków ! Quote
Soema Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 przyjaciel_koni napisał(a):Dom na ul. Wileńskiej sprawdzony... Ląduje zaraz na "Czarnych kwiatkach". Nie dawajcie tej kobiecie psiaków ! Tak właśnie czułam... zaraz pewnie dostanę od niej sms. Co oni wymyślili? Quote
Recommended Posts