Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ziele77 napisał(a):
No tak,racja.Wiadomo już kiedy będzie zabrana z tamtąd, dziś czy jutro?

Ma być zabrana jutro, bo pani do której nr tel. jest podany dopiero jutro rano zadzwoni do DT :cool3: Dzisiaj było już późno :roll:

Posted

żuraw napisał(a):
cholera!!!
szczeniak w zimnicy jaka się zrobiła, na dworzu i za późno na telefon!!:angryy:
to obłęd jakiś:angryy::angryy:

Wiem, że dzisiaj ma z kartonem mieszkać u kogoś w garażu :-(

Posted

ziele77 napisał(a):
Co z sunią,czy już zabrana?Pada śnieg :shake:

Rano była w garażu, bo nie mogła pójść do proponowanego domku, ponieważ tam są dorosłe suki a szczenior musi zostać zaszczepiony i przejść kwarantannę:cool3:

malagos napisał(a):
Czy to nie o niej mówiła dr Sumińska w programie "4 łapy" w jedynce w radiu dziś? :cool3:

Rano kiedy dzwoniłam aby dowiedzieć się co z maluchem zostałam poinformowana, że bedzie w programie pani dr S. Niedawno dopiero wróciłam do domu i na razie nic nie wiem co z sunią.

Posted

Dzwoniła do mnie Pani (moja tymczasowiczka była ogłoszona w Metrze) z Pragi, chcę zaadoptować kilkumiesięczną, puchatą sunię, która nie będzie bardzo duża.. Nie wiem co to za dom, można go sprawdzić, nie mają dostępu do internetu. Nie wiem też czy ta sunia, by im odpowiadała, ale może warto sprawdzić :roll: mam adres i telefon. Mogę podać na pw.

Posted

Soema napisał(a):
Pozwoliłam sobie podać numer z pierwszego postu tej pani co była zainteresowana sunią. Nie wiem co z tego wyjdzie, ale spróbować warto..

Podaj mnie na PW nr tel. :roll:

Posted

Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem :roll: pierw spotkanie musi się udać zorganizować.. Dziewczyna z Pragi jest zainteresowana adopcją, ale nie wiem nic dokładniej o domku.

Posted

Soema napisał(a):
Mam nadzieję, że uda się z tym domkiem :roll: pierw spotkanie musi się udać zorganizować.. Dziewczyna z Pragi jest zainteresowana adopcją, ale nie wiem nic dokładniej o domku.

No proszę, to ja już się gnę na awaryjny tymczas a tu może domek będzie i to od Ciebie :evil_lol:

Posted

ziele77 napisał(a):
No proszę, to ja już się gnę na awaryjny tymczas a tu może domek będzie i to od Ciebie :evil_lol:

Nie ode mnie :eviltong: tylko prawdopodobnie od dziewczyny, która była zainteresowana moją (naszą :diabloti:) Roxi, a jest z Wwa.. Ale to nic pewnego :roll:

Posted

I ja też już pogubiłam się :cool3:
Własnie dostałam informację od pani od tego tel., że w trakcie audycji radiowej ktoś zgłosił się i miał zastanowić się. I właśnie zadzwonił i w poniedziałek adoptuje Cykadę. :lol:
Czyli sunia w poniedziałek pojedzie do domku :multi:
Przepraszam, że tak to wszystko wyszło ale i mnie trudno było dogadać się z panią opiekującą się sunią.
Dziękuje bardzo wszystkim za pomoc :Rose:

Posted

Soema napisał(a):

Dom na ul. Wileńskiej sprawdzony... Ląduje zaraz na "Czarnych kwiatkach".
Nie dawajcie tej kobiecie psiaków !

Posted

przyjaciel_koni napisał(a):
Dom na ul. Wileńskiej sprawdzony... Ląduje zaraz na "Czarnych kwiatkach".
Nie dawajcie tej kobiecie psiaków !

Tak właśnie czułam... zaraz pewnie dostanę od niej sms. Co oni wymyślili?