Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pewnego dnia pojawił się na ulicy jako bezdomny,:-( nikomu niepotrzebny szczeniaczek. Każdy śpieszył się do domu, do swoich bliskich a on? A ten psiak nie miał gdzie pójść, nie miał gdzie się podziać. :shake:
Malutkie psie dziecko zdane tylko na siebie pojawiło się przy ruchliwej ulicy. Okazało się, że to sunia. Ma około 8 tygodni. Malutka dostała imię Cykada.
Szczeniorek mieszka w kartonie, jak to widać na zdjęciu. Ale w ciągu kilku dni musimy znaleźć dla Cykady jakieś inne miejsce. Cykada nie może tu zostać!! :modla::modla:Jest coraz zimniej i Cykada pilnie szuka domu lub chociaż jakiegoś kącika czy tymczasu!!!

Kontakt w aprawie domu dla maluszka:
Tel. 507 132 363
Mail: gucho@poczta.onet.pl

• Replies 50
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marta Kol napisał(a):
podnosze, biedaczek,

napisałam e-mil z tel, myślę, że mamy DT dla psinki, tyle co moglam zrobić. Pozdrawiam i walcze o dom dla swoich psinek

Bardzo dużo zrobiłaś dla Cykady, dziękuję :Rose:

Ten mail jest do mnie ;) bo pani, do której jest podany telefon nie ma netu. Zadzwoniłam i przekazałam namiar do Agaty :lol:

Posted

aha czyli sunia ma już tymczas?ja mogę wziąć, ale dziś nie mam jak jechać,bo jestem sama z synkiem i bez samochodu.Jeżeli pomoc nadal potrzebna to jutro bym podjechała...

Posted

ziele77 napisał(a):
niewiem za bardzo o co chodzi,komu namiar,co i jak, ale gdyby.. to jestem w gotowości :roll:

Marta Kol podała namiar - nr tel. do DT :lol:

Ziele77 :Rose: