Hoby Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Nie mogę inaczej pomóc... Czy ktoś mógłby podlinkować? Quote
paros Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Hoby napisał(a): Nie mogę inaczej pomóc... Czy ktoś mógłby podlinkować? Piękny banerek :lol: Proszę już podlinkowany :lol: Quote
Hoby Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Dzięki Paros... :calus: P.S. Może Ty mnie nauczysz jak podlinkować? Nie zawracałoby się ludziom głowy... Quote
alvaro Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 wspaniałydziękujemy może i mi się uda podlinkować Quote
alvaro Posted November 24, 2008 Author Posted November 24, 2008 a jak to teraz zrobić aby po kilknięciu otwierał się temat Londona:shake: Quote
paros Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Hoby napisał(a):Dzięki Paros... :calus: P.S. Może Ty mnie nauczysz jak podlinkować? Nie zawracałoby się ludziom głowy... Instrukcja wklejania zdjęcia podlinkowanego do wątku: Naciśnij i podaj link do wątku nacisnij i podaj link do zdjęcia I już jest :multi: Prawie gotowy link do podlinkowanego banerka Londona ?URL="http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudo-czeka-na-pomoc-125380/index1.html"][IMG]http://images29.fotosik.pl/298/6bd968d51ee47f8dm.jpeg[/IMG?[/URL? W podanym adresie wprowadź zmiany i będzie działać:lol: Są trzy ? po to aby było widać cały link Zamiast pierwszego ? napisz taki nawias [ Zamiast drugiego i trzeciego ? napisz taki nawias ] Skopiuj poprawiony link do podpisu i działa ;) Quote
behemotka Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Wspaniały psiak :loveu: Istnieje możliwość sprawdzenia jego reakcji na koty? :cool3: Quote
alvaro Posted November 25, 2008 Author Posted November 25, 2008 gdybym się bardzo postarałą przed kastracją mogę go zabrać na chwilę do siebie i pokazać mu klakiery w liczbie 5 osobników a czy jest to jego nadzieją na domek:loveu: Aha kastracjia umówionana poniedziałek Quote
Hoby Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/cudo-czeka-na-pomoc-125380/index4.html] ...Paros - jestem mało pojętnym uczniem... :shake: nie wiem gdzie robię błąd... Quote
Hoby Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Zależy mi na tym by po "kliknięciu" w banerek - otwierał się wątek Londona... :razz: Quote
paros Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Hoby napisał(a):Zależy mi na tym by po "kliknięciu" w banerek - otwierał się wątek Londona... :razz: Skopiuj mój link do podpisu i zamień te trzy ? na odpowiednie nawiasy i spełni się Twoje życzenie :lol: Quote
behemotka Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 [quote name='alvaro']gdybym się bardzo postarałą przed kastracją mogę go zabrać na chwilę do siebie i pokazać mu klakiery w liczbie 5 osobników a czy jest to jego nadzieją na domek:loveu: Aha kastracjia umówionana poniedziałek Gdyby dało radę... Tak prosto z mostu: dopiero się rozglądam. Mam psa (a także 4 koty + aktualnie 3 tymczasy :cool3:). Jestem zdecydowana na drugiego psa, tylko jeszcze nie wiem kiedy dokładnie - w sensie czy jak najszybciej, czy zaczekać kilka miesięcy - i które cudo adoptować :loveu:. Zakochałam się w Meli z tego wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f85/zostawili-pod-krzyzem-czekala-tydzien-zjawiskowa-zostala-w-dt-na-stale-121074/ i za dwa tygodnie miałam ją mieć u siebie, ale DT się zakochał i już nie odda :diabloti:, więc powoli dojrzewam do myśli o innym psiaku. I tak sobie szukam, a puchaty kawaler też mnie chwycił za serce :loveu: Na zdjęciach widać z grubsza wielkość psiaka, ale futro też robi swoje ;)... ile on mniej więcej waży? Quote
Kora Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Taki zaginal, ale Lodz:roll: Zaginione zwierzęta - zaginione psy - zaginione koty - lostdog.pl zdjecie jest kiepskie jesli jest jasno rudy jak w opisie. Quote
alvaro Posted November 28, 2008 Author Posted November 28, 2008 To napewno nie ten:shake: ten nasz ma dużo więcej dużo dłuższego futra . Dziaiaj boksiu pojechał na kastrację i jednak udało mi się wynegocjować niższą cenę 150zł. Kto jest chętny do porobienia psiakowi ogłoszeń. Zgłosił się do mnie pan ( z polecenia rybki) że zapewni mu DT ale będzie tam jeszcze samiec malamuta obawiam się że byłaby niezła jadka nie wiem czy jest jak psu oddzielić. U mnie z wczasowiczów tylko bernardyn się godził i bawił z Alvarem już później nie udało mi się pogodzić dorosłych samców przy sukach w dodatku. Quote
Kora Posted November 29, 2008 Posted November 29, 2008 A ja bym zadzwonila, bo kazdy widzi psa inaczej:roll:. Quote
behemotka Posted December 10, 2008 Posted December 10, 2008 Dołączę się do pytania, co z tą śliczną kulą futra? Quote
sloneczko76 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 a co tu tak cichutko:razz:ma domeczek pieknis? Quote
sloneczko76 Posted January 6, 2009 Posted January 6, 2009 do gory piekny,moze ktos cie wypatrzy:cool3: Quote
sloneczko76 Posted January 9, 2009 Posted January 9, 2009 alvaro napisał(a):pies ma domek:evil_lol: no to superek ,powodzenia piekny Londonie:loveu: Quote
Recommended Posts