beka Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Moja siostrzenica przygarneła ok 2 temu kicie z pod śmietnika. Kociczka jest buraskiem, niczym szczególnym sie nie wyróżnia. Niestety los płata nam figle... Na dzień dzisiejszy dziewczyna z dzieckeim musi sie wyprowadzić z obecnego mieszkania. Tak gdzie bedzie mieszkać jest chory człowiek z astma oskrzelową i niestey kicia nie może z nia pójść. Bardzo pilnie szukamy dla niej dt lub ds. Ona nie może wócic pod śmietnik... W weekend powinnam dostać zdjęcia. Quote
przyjaciel_koni Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bardzo prosimy - pomóżcie znaleźć chociaż DT dla małej kocinki !!! Śmietnik już nie dla niej... Zresztą wg mnie dla żadnego kociaka... To sytuacja naprawdę podbramkowa... I pilna !!! Wyjaśnię też, że Beka nie może kici zabrać do siebie. Gdyby miała taką możliwość już by to zrobiła... Kometo - Beka napisała, że zdjęcia będą w weekend... To podobno typowa pręguska - takie wg mnie są najpiękniejsze. Niestety ja też nie mogę pomóc z DT... Zajęte... Quote
nika28 Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 U mnie DT też zajęte... Czekam na fotki Quote
przyjaciel_koni Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Niejakie opóźnienie ze zdjęciami pewnie wynika z ilości psiaków u Beki... Ciężko Jej... A tyle dobrego robi !!!! Tym bardziej należy pomóc w wyadoptowaniu kocinki !!! To pilne !!!! Quote
Isabel Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Kto pomoże tej koteczce??? Czy ona ma wątek na miau? Quote
przyjaciel_koni Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Nie ma wątku na Miau. Beka nie ma tam chyba konta... Niestety nie wychodzi ze zdjęciami - ja wiem, że to podstawa, ale kocinka jest na Woli i Beata nie bardzo może wszystkiego sama dopilnować... Ta ilość podopiecznych i Rodzina, odległość... Problem się robi... A kocinka ma tak mało czasu... Quote
Isabel Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Czy ktoś mógłby założyć kici wątek na miau? Prosimy:modla: Quote
anilla Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Isabel napisał(a):Czy ktoś mógłby założyć kici wątek na miau? Prosimy:modla: Wątek na miau fotki beda konieczne trzymam kciuki Quote
Isabel Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 anilla napisał(a):Wątek na miau fotki beda konieczne trzymam kciuki Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
enia Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 Beka spytaj Ziuty, bo mnie prosiła o małego kotka ( były na osiedlowym śmietniku, ale chyba ktoś otruł miot) jeśli sie zdecyduje to ja kicie mogę z Woli do Błonia zawieść....... Quote
Isabel Posted November 26, 2008 Posted November 26, 2008 enia napisał(a):Beka spytaj Ziuty, bo mnie prosiła o małego kotka ( były na osiedlowym śmietniku, ale chyba ktoś otruł miot) jeśli sie zdecyduje to ja kicie mogę z Woli do Błonia zawieść....... Czy już coś wiadomo??? Quote
beka Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 [quote name='Isabel']Czy już coś wiadomo???[/quote] Kicia ma dom. Zamieszkała u sympatycznej starszej pani :) Quote
nika28 Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 [quote name='beka']Kicia ma dom. Zamieszkała u sympatycznej starszej pani :)[/quote] Super ! :multi: Quote
Recommended Posts