Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Achaś. Marti je RC Yorkshire terrier 28 dla dorosłych piesków. Też nie mam żadnych zastrzeżeń. A w ręcz przeciwnie. Pochwalam i polecam na przyszłość dla Twojego pieska. :D
I kiedyś do każdej paczuszki dodawali puszkę na karmę. My ich mamy z 5. :roll: 1 dałam babci a 4 pozostałe mam w domu. :)
4 były z yorkami a 5 z małymi rasami piesków. Czy ktoś z Was ma jeszcze taką puszkę???

Posted

**Borderkowa** napisał(a):
Achaś. Marti je RC Yorkshire terrier 28 dla dorosłych piesków. Też nie mam żadnych zastrzeżeń. A w ręcz przeciwnie. Pochwalam i polecam na przyszłość dla Twojego pieska. :D
I kiedyś do każdej paczuszki dodawali puszkę na karmę. My ich mamy z 5. :roll: 1 dałam babci a 4 pozostałe mam w domu. :)
4 były z yorkami a 5 z małymi rasami piesków. Czy ktoś z Was ma jeszcze taką puszkę???

Ja takiej nie mam, ale widziałam taką u koleżanki i właśnie się zastanawiałam skąd ona ją ma...:roll:

Posted

**Borderkowa** napisał(a):
No w sklepie można kupić. U nas w CH Auchan jest sklep zoologiczny "Pyszczak" i tam można nabyć tę karmę. Tylko niestety nie ma w większych opakowaniach niż 1 kilo... :roll: szkoda.

A to ja może też znajdę w jakimś zoologicznym:)

• 7 months later...
  • 6 months later...
Posted

Wydaje mi się, że najodpowiedniejsza dla dorosłego yorka będzie karma Royal Canin Adult Mini. Karma wpływa nie tylko na poprawienie kondycji psa, ale także na sierść, zapobiega również powstawaniu kamienia nazębnego. Poza tym jest bardzo smaczna i psy chętnie ją jedzą. Wydaje mi się, że to jedna z lepszych na rynku, ma atrakcyjną cenę i jest dostępna właściwie w każdym sklepie zoologicznym. Polecam!