supergoga Posted January 23, 2009 Author Posted January 23, 2009 Wszyscy pamiętamy a na dowód tego - zdjęcia Wegusi: Szukamy domu dla maleństwa Quote
marta23t Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 ale z niej cudo:crazyeye: a domku nie ma? to aż dziwne:shake: Quote
ala Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Do pełni szczęścia jeszcze tylko domku brak:shake: Jest prześliczna:lol: Quote
Alojzyna Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 czy tu nie zagląda żadna starsza pani, która chciałaby mieć na codzień taką słodką spokojną psinkę Quote
marta23t Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Goga pewnie zgodę wyrazi, bo już 1 piesek na wyjazd się szykuje więc proszę podeślij jeśli możesz sunię-z góry dziękujemy:loveu: Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 Dziewczyny znam osobę szukającą małej pinki tyle ze to adopcja Niemiecka. Jesteście zainteresowane? jeśli tak to podeślę ją zainteresowanej Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Jesli to jest domek ostateczny, sprawdzony, wiemy kto to - to jasne. Nie odbieram szans psiakom na wyjazdy. Ale musimy wiedzieć gdzie jedzie i podpisać umowę. A wtedy - szerokiej drogi suniu i dużo szczęścia. Ważne aby psiaki miały domy i dobre życie - szczekać można w różnych językach. Quote
Negri Posted January 27, 2009 Posted January 27, 2009 jeśli wyjdzie to byłby to domek organizowany przez organizacje z którą współpracuję od 3 lat i uratowali wiele psów z naszego schronu. Domu są zawsze sprawdzone, wiemy co się dzieje z psem i mamy zdj;) oki to ja ją podeśle i jakby coś to dam znać;) A ktoś wie jak ona sie dogaduje z sukami, psami i kotami? Quote
supergoga Posted January 27, 2009 Author Posted January 27, 2009 Wega mieszka teraz w tymczasie z inną małą suczką - jest ustępliwa, i raczej skora do bawienia się. Zero agresji. Do psów innych też - ciekawiść, czasami nieco obawy. W schronisku mieszkała z większym psem, Opalem - pojechał do Niemiec także. Koty - nie wiem, ale Wega jest mała, nieśmiała - nie zrobi krzywdy. Quote
supergoga Posted January 29, 2009 Author Posted January 29, 2009 Póki co - trzymac kciuki proszę. Zainteresowała się Wegą Pani z Poznania i jest zdecydowana ją adoptować. Pokazałam Mone która jest u mnie i Wege - wybrała Wegę. Wega pojedzie niebawem sie pokazać. Quote
Alojzyna Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 nadal trzymamy kciuki i czekamy na wieści :lol: Quote
marta23t Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 trzymamy kciuki z całych sił. Wega zasługuje na domek-na domek od zaraz. myślę , że Pani w niej się zakocha:loveu: nie ma innej opcji. Quote
Alojzyna Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Wega, co ty tutaj jeszcze robisz??? :razz: Zmykaj do nowego domku :lol: Quote
supergoga Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Już "zmykła" :evil_lol: Dzisiaj przyjechał do niej jej koleja, śliczny shiba 6 m-czny, powarczał pomruczał, małą go "olała". I tym sposobem Wega, od teraz Bambi - pojechała do domku. Mam już wieści - bo zaczęła wizytą w zaprzyjaźnionym domu. Z psiakiem - kolegą bawi sie już doskonale. Rezydentka kaukazka pokazuje że rządzi, wtedy Bambi kładzie się kołami do góry - i spokój. Ale powoli - wiedzie prym. Mała da sobie radę. Andromedo - dziękujemy i prosimy o wieści i zdjęcia z domku.:multi: Quote
Recommended Posts