Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli to jest domek ostateczny, sprawdzony, wiemy kto to - to jasne. Nie odbieram szans psiakom na wyjazdy.
Ale musimy wiedzieć gdzie jedzie i podpisać umowę.
A wtedy - szerokiej drogi suniu i dużo szczęścia.

Ważne aby psiaki miały domy i dobre życie - szczekać można w różnych językach.

Posted

jeśli wyjdzie to byłby to domek organizowany przez organizacje z którą współpracuję od 3 lat i uratowali wiele psów z naszego schronu. Domu są zawsze sprawdzone, wiemy co się dzieje z psem i mamy zdj;) oki to ja ją podeśle i jakby coś to dam znać;)

A ktoś wie jak ona sie dogaduje z sukami, psami i kotami?

Posted

Wega mieszka teraz w tymczasie z inną małą suczką - jest ustępliwa, i raczej skora do bawienia się. Zero agresji. Do psów innych też - ciekawiść, czasami nieco obawy. W schronisku mieszkała z większym psem, Opalem - pojechał do Niemiec także.

Koty - nie wiem, ale Wega jest mała, nieśmiała - nie zrobi krzywdy.

Posted

Póki co - trzymac kciuki proszę. Zainteresowała się Wegą Pani z Poznania i jest zdecydowana ją adoptować. Pokazałam Mone która jest u mnie i Wege - wybrała Wegę. Wega pojedzie niebawem sie pokazać.

Posted

Już "zmykła" :evil_lol: Dzisiaj przyjechał do niej jej koleja, śliczny shiba 6 m-czny, powarczał pomruczał, małą go "olała". I tym sposobem Wega, od teraz Bambi - pojechała do domku.

Mam już wieści - bo zaczęła wizytą w zaprzyjaźnionym domu.
Z psiakiem - kolegą bawi sie już doskonale. Rezydentka kaukazka pokazuje że rządzi, wtedy Bambi kładzie się kołami do góry - i spokój.
Ale powoli - wiedzie prym.
Mała da sobie radę.

Andromedo - dziękujemy i prosimy o wieści i zdjęcia z domku.:multi: