nika28 Posted November 30, 2008 Posted November 30, 2008 Pokaż się na pierwszej................ Quote
marta23t Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 Gosia jakiej ona jest wielkości? jak ratlerek? podnoszę Wegunie!!! Quote
supergoga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Wega jest nieco większa od ratlerka. W każdym razie poniżej kolana sięga. I pilnie poszukuje domu. Quote
marta23t Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 drukuje nasze psiny i Przemek w pracy ludziom rozdaje:razz: sąsiadom opowiadamy:lol: a że nie widziałam jej na żywo to pytam:oops: Quote
supergoga Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Marta, spoko - wqiem i też Ci piszę jak sprawa wygląda. Quote
supergoga Posted December 10, 2008 Author Posted December 10, 2008 Wega szuka pilnie domu. Prawdopodobnie w niedziele Norka pojedzie do Opola na DT - a Wega zostanie sama - w tym kontenerze. Kto da dom temu dzieciakowi. Quote
Margolka Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Słodka malizna szuka swego kąta:multi: Quote
supergoga Posted December 13, 2008 Author Posted December 13, 2008 Dzisiaj miałam Wegunię na rękach - ona jest w zasadzie jak ratlerek. Maleńka - na zdjęciu wygląda na większą. Delikatna, uległa, gdy się przy niej klęknie, zaraz wywala się kołami do góry. Buda, klatka z Opalem - to jej dom na zimę. LITOŚCI. Quote
saga_86 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Może w Święta stanie się cud i malutka znajdzie domek? Quote
supergoga Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Wega jest wybitnie niefotogeniczna. Widziałam ją w realu i nie poznałam. Jest śliczna małą psinką, między krótkim w taki lekko szorstkawym włoskiem. Miziasta bardzo. Na dzień dobry wywaliła się kołami do góry i dała brzusio do miziania. Chciała bardzo iść z nami, ale szła Norka i Wega została z noskiem w klatce i wyrzutem w oczach. Jakby mówiła - weź mnie, tak zimno. Ona naprawdę ogromnie marznie. Może choć na tymczasik gdzies w okolicy. Maleństwo ma 11 m-cy. jest miła i kochana. Zmarznięta. Quote
supergoga Posted January 2, 2009 Author Posted January 2, 2009 Prosze pomóżcie poszukac domku dla małej. Ona jeszcze mniejsza od Norki. Krótkowłosa. zamarznie. Tak się tuli do Opala, dużego psa z którym dzieli klatke. Ale w budzie tej malixnie zimno i tak. Domku dla Wegi, ona jest uroczna. Miziasta bardzo. Opal, przytule się troche, będzie cieplej Bo tak jest zimno. Ja jestem niewielka, taki okruszek. Mam dopiero 11 m-cy.Proszę weźcie mnie do domku. Do ciepła. PROSZĘ! Quote
jotpeg Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 podobna do (chyba) Poli z Mielca, ktora z hoteliku Murki znalazla dom w Niemczech. Quote
supergoga Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Wegunia to jeszcze dziecko. Taki zmarznięty wypłosz. Czy ktoś umie zrobić banerek. Kto pomoże? Quote
Alojzyna Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Zrobiłam dwa bannerki, jeden większy drugi troszkę mniejszy Quote
supergoga Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Alojzyna - wielkie dzięki. Już sobie wstawiam. Super. Quote
ala Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 A ten DT u Shell już jest nieaktualny ?-przecież to maleństwo zamarznie.Może udałoby się zebrać jakieś osoby które zadeklarowałyby jakieś miesięczne wpłaty na DT.Szkoda że nie miała tyle szczęścia co Norka.U nas w Krakowie takie mikroskopijne pieski są przynajmniej w ciepłych pomieszczeniach.Wzięłam taką maliznę w lutym z Azylu w Mielcu,serce mi pękało bo zobaczyłam jej wątek pod koniec grudnia i tak długo musiała czekać mieszkając na zewnątrz,częściowo była odmrożona. Quote
supergoga Posted January 3, 2009 Author Posted January 3, 2009 Myślę nad umieszczeniem Wegi w DT. To zależy od Karoliny u któej jest teraz Kaja. Mam jeszcze jedną opcję. Staram sie ją zabrać w ciepłe miejsce, ale ogólnie ciężko z DT. Quote
Recommended Posts