Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj miałam Wegunię na rękach - ona jest w zasadzie jak ratlerek. Maleńka - na zdjęciu wygląda na większą.
Delikatna, uległa, gdy się przy niej klęknie, zaraz wywala się kołami do góry.

Buda, klatka z Opalem - to jej dom na zimę.
LITOŚCI.

• 2 weeks later...
Posted

Wega jest wybitnie niefotogeniczna. Widziałam ją w realu i nie poznałam. Jest śliczna małą psinką, między krótkim w taki lekko szorstkawym włoskiem. Miziasta bardzo. Na dzień dobry wywaliła się kołami do góry i dała brzusio do miziania. Chciała bardzo iść z nami, ale szła Norka i Wega została z noskiem w klatce i wyrzutem w oczach.
Jakby mówiła - weź mnie, tak zimno. Ona naprawdę ogromnie marznie.

Może choć na tymczasik gdzies w okolicy. Maleństwo ma 11 m-cy. jest miła i kochana. Zmarznięta.

Posted

Prosze pomóżcie poszukac domku dla małej. Ona jeszcze mniejsza od Norki. Krótkowłosa. zamarznie.
Tak się tuli do Opala, dużego psa z którym dzieli klatke. Ale w budzie tej malixnie zimno i tak.

Domku dla Wegi, ona jest uroczna. Miziasta bardzo.

Opal, przytule się troche, będzie cieplej

Bo tak jest zimno. Ja jestem niewielka, taki okruszek. Mam dopiero 11 m-cy.Proszę weźcie mnie do domku. Do ciepła. PROSZĘ!

Posted

A ten DT u Shell już jest nieaktualny ?-przecież to maleństwo zamarznie.Może udałoby się zebrać jakieś osoby które zadeklarowałyby jakieś miesięczne wpłaty na DT.Szkoda że nie miała tyle szczęścia co Norka.U nas w Krakowie takie mikroskopijne pieski są przynajmniej w ciepłych pomieszczeniach.Wzięłam taką maliznę w lutym z Azylu w Mielcu,serce mi pękało bo zobaczyłam jej wątek pod koniec grudnia i tak długo musiała czekać mieszkając na zewnątrz,częściowo była odmrożona.

Posted

Myślę nad umieszczeniem Wegi w DT. To zależy od Karoliny u któej jest teraz Kaja. Mam jeszcze jedną opcję. Staram sie ją zabrać w ciepłe miejsce, ale ogólnie ciężko z DT.