Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bros napisał(a):
takie zabaweczki zrobil dla mojego futra kolega, są świetne :)

biała ma w środku tenisową piłkę , dlatego jest NIEtonaca :)

próbowałam coś w tym stylu, ale nie bardzo mi wychodzi.:D znaczy nie wiem jak na koniec to się zaciska.:D

Posted

wszystko jasne , tylko ten "kijek" jest bardzo elastyczny, coś podobnego do wędek z włókna szklanego, nie wiem gdzie coś takiego dostać :/
linka do takiego futerka musi być cieńsza i z tych bardziej giętkich, ale to akurat do wykonania :)

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dzięki chociaż chciałabym to bardzo zacisnąć. :D

wydaje mi się ze mnie nie wyszło by wcale :) tak że na pierwszy raz 100% powodzenia :) a psiak widać zadowolony :)

zapomniałam napisać ze w białej zabawce pływającej w środku węzła jest piłeczka tenisowa, dlatego pewnie jest tak równiutko :)

Posted

bros napisał(a):
wszystko jasne , tylko ten "kijek" jest bardzo elastyczny, coś podobnego do wędek z włókna szklanego, nie wiem gdzie coś takiego dostać :/
linka do takiego futerka musi być cieńsza i z tych bardziej giętkich, ale to akurat do wykonania :)

byłabym wdzięczna jakbys pokombinowała :) wiadomo-nic na siłę. Ale może anuż się uda :)
zobaczysz- bedziesz miała na to zbyt jak opatentujesz :razz:

Posted

NightQueen napisał(a):
a macie może wzór jak się splata tą linkę?

może bym coś takiego zrobiła, tylko nie wiem jak

wiesz co, wpisz w google-gałka bosmańska. a tam na pewno coś Ci wyskoczy..;)

Posted

anetta napisał(a):
super patent!!! Pies jaki podjarany na jej widok.
Wygląda jak zabawka dla kota :-D Duuuuża zabawka.

dokładnie! i mam nadzieje ze Tizzy zaczęłaby sie takim czymś bawić bo wszelkie rzucane zabawki ja przerażają, turlane nie interesuja.

Posted

betty_labrador napisał(a):
dokładnie! i mam nadzieje ze Tizzy zaczęłaby sie takim czymś bawić bo wszelkie rzucane zabawki ja przerażają, turlane nie interesuja.

Dokładnie jak Dora kiedyś..:p nie interesowały ją zabawki..:) teraz na szczęście już lepiej. :D szarpak to jej ulubiona zabawka do przeciągania ze mną, piszczącą świnkę traktuje jak swoje dziecko.:smile: piłka tenisowa zainteresowała ją po tym jak byłam z nia na PM i jej kolega się bawił piłką :D więc poprawa jest w domu, na podwórku.. ale na spacerze się nie bawi. :D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
Dokładnie jak Dora kiedyś..:p nie interesowały ją zabawki..:) teraz na szczęście już lepiej. :D szarpak to jej ulubiona zabawka do przeciągania ze mną, piszczącą świnkę traktuje jak swoje dziecko.:smile: piłka tenisowa zainteresowała ją po tym jak byłam z nia na PM i jej kolega się bawił piłką :D więc poprawa jest w domu, na podwórku.. ale na spacerze się nie bawi. :D

o super info! dzieki :) tzn pocieszające ze jednak sie da :)

a co do zabawy na spacerze to też cie pociesze- Tosca kiedys na spacerze miala zabawki w nosie, zaczęłam ja nakręcać specjlnie -tzn na oddzielnych wyjsciach i udalo sie! teraz moze juz nie cwiczymy ale jednak sie dało :)

Posted

betty_labrador napisał(a):
o super info! dzieki :) tzn pocieszające ze jednak sie da :)

a co do zabawy na spacerze to też cie pociesze- Tosca kiedys na spacerze miala zabawki w nosie, zaczęłam ja nakręcać specjlnie -tzn na oddzielnych wyjsciach i udalo sie! teraz moze juz nie cwiczymy ale jednak sie dało :)

Heh, Dora woli biegać sobie sama niż ze mną się bawić :D

Posted

puchu napisał(a):
A może palcat przerobić? Będzie odpowiednio giętki, pytanie jak z wytrzymałością. Chociaż to nie ma być zabawka do szarpania.

Nooo, palcat to nie najlepszy pomysł chyba. :eviltong:

Mój pies zjadł już trzy palcaty, nie jest to w ogóle wytrzymałe... łamie się zaraz jak pies chwilę "pomemla".

Posted

Olson napisał(a):
Nooo, palcat to nie najlepszy pomysł chyba. :eviltong:

Mój pies zjadł już trzy palcaty, nie jest to w ogóle wytrzymałe... łamie się zaraz jak pies chwilę "pomemla".

tylko tej części zabawki gdzie miałby się znaleźć palcat pies nie ma za zadania gryźć i memłać-to tylko część zabawki którą ma trzymać człowiek-tak by łątwiej byłoby mu manewrować zabawką ;)

• 2 weeks later...
Posted

Wow jestem pod wrażeniem - nigdy bym nie pomyślała że tyle fajnych zabawek można zrobić w samemu. Dzięki za pomysły - zobaczę tylko na ile mi starczy zapału :p

• 2 weeks later...