Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ależ tutaj właśnie o to chodzi :evil_lol: Radocha z rozrywania, ale przyznam, że moja Koda ma mocny ścisk w paszczaku i przetrzymuje ok.5/6 rzutów :diabloti::loveu::loveu: A czy ktoś mi wymieni jaką kolwiek niezniszczalną zabawkę? :lol::lol::diabloti:

Posted

Wjechałyście mi na ambicję ;) to też zrobiłam zabawkę.

Węzeł bosmański (wg wskazówek Władczyni), powkładałam cienszy sznurek, posiepałam końcówki (Lana lubi to memłać) i mamy super zabawkę do przeciągania, memłania, aportowania i co tam jeszcze chcecie. Sznurki bawełniane. Jakbym jeszcze dorwała jakiś czerwony sznurek to by było kolorowo.

Posted

Alaskamal napisał(a):
Kurczę zazdroszczę wam tej zabawy :D Niestety mój psiak niechętnie bawi się zabawkami, on preferuje... Kapcie :P A jakieś propozycje na zabawki dla małych piesków? :)

sznurek po prostu cieńszy, polarków do wiązania mniej i tak dalej. Wszystko można zrobić mniejsze.

Joanika - głosowałam.
Ciesze się że zabawka się podoba:)

Posted

To ja się pochwale, ze Mudikowa dostała ode mnie i od Oli labowej te zabawki.
Jak tniecie z polara to tnijcie w strone NIE ciagliwą, zabawki są znacznie twardsze, łatwiej się plecie i są wytrzymałe.
Jak chcecie zrobić ten trójkat to ja proponuje z 8 zacząć (tak samo się plecie jak z 4) Zrobić około 4 okrążeń podzielić na dwa i lecieć dwa odzielnne po 4.
No i tak dalej.

A tu jeszcze moich kilka wymysłów:

Które trafiły do Prittstick ;)

Posted

Dziękuje ;)
Myślałam nad bazarkiem, ale po pierwsze pewnie by się nie sprzedawało, a po drugie chyba by mnie to przerosło:roll:
Trzeba przyznać, że Era moja szarpaki najbardziej docenia:cool3:

Wladczyni jedno słowo i masz:evil_lol:

Posted

Bonni napisał(a):
Dziękuje ;)
Myślałam nad bazarkiem, ale po pierwsze pewnie by się nie sprzedawało, a po drugie chyba by mnie to przerosło:roll:
Trzeba przyznać, że Era moja szarpaki najbardziej docenia:cool3:

Wladczyni jedno słowo i masz:evil_lol:

Ale takie magiczne słowo hmm czary mary? Abrakadabra? Poproszę?:loveu:

Posted

Oto moje kolejne dzieła:
Przeciągacz:

Sznurek do gryzienia:

Przeciągacz z piłką;]

Takie coś:P :

Materiałowy sznur;]

I takie małe badziewko..xD

I NARAZIE TO TYLE , BO MI W SZUFLADACH TO SIE NIE POMIEŚCI;]:evil_lol:

Posted

Materiały sklepowe , ale o ile tańsze:
*Piłka z biedronki( 2 sztuki- 3,50 zł)
*Sznurek z Nomi 1m- 2 zł niecałe,
ale nie wiem ile poszlo cm na jego wykonanie , no ale i tak zabawka za niecałe 4 zł to sie opłaca, a jaka frajda z jej robienia:evil_lol:
Za jakiś czas znowu nakupuje sobie sznurków i będę produkować zabawki dla psa:cool3:

Posted

bernenczyk14 napisał(a):
Materiały sklepowe , ale o ile tańsze:
*Piłka z biedronki( 2 sztuki- 3,50 zł)
*Sznurek z Nomi 1m- 2 zł niecałe,
ale nie wiem ile poszlo cm na jego wykonanie , no ale i tak zabawka za niecałe 4 zł to sie opłaca, a jaka frajda z jej robienia:evil_lol:

no to rzeczywiście bardzo tanio
ja za taki przeciągacz płaciłąm ponad 10 zł :crazyeye:

Posted

na ringo polecam stare koło od dziecięcego rowerku albo wózka. tylko nie te nowsze dmuchane ale starego typu- takie wylewane, pełne w środku.
Moje suki znalazły wiosną na spacerze i jest to jedna z bardziej ukochanych zabawek a poza tym niezniszczalna :diabloti: