as_kate Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 no ja się grzecznie Ciebie, juz po raz trzeci pytam, czy do Warszawy jedziesz!!! :mad::lmaa: Quote
Alusia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 as_kate napisał(a):no ja się grzecznie Ciebie, juz po raz trzeci pytam, czy do Warszawy jedziesz!!! :mad::lmaa: Aaaaa :oops: - ze mną trudno się dogadać :oops::oops::oops: Nie nie jadę ,szkoda mi kasy :eviltong: Quote
as_kate Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Alusia napisał(a):Aaaaa :oops: - ze mną trudno się dogadać :oops::oops::oops: Nie nie jadę ,szkoda mi kasy :eviltong: w czy Tyw iesz, ze za miesiac otwierają u mnie w mieście galerię handlową i prawie ze całe kieszonkowe wydałam na te zawody :mad::mad::mad: jak CI nie wstyd wobec takich poświęceń !:mad: Quote
Alusia Posted September 30, 2009 Author Posted September 30, 2009 Ale ja jeszcze za nocleg i podróż musiałabym zapłacić :eviltong: I jeszcze zaa zawody tak ściągają :mad: a zima będzie zimna i za co ja zarko kupię :razz::roll: jakieś pomysły :evil_lol: Quote
as_kate Posted September 30, 2009 Posted September 30, 2009 Alusia napisał(a):Ale ja jeszcze za nocleg i podróż musiałabym zapłacić :eviltong: I jeszcze zaa zawody tak ściągają :mad: a zima będzie zimna i za co ja zarko kupię :razz::roll: jakieś pomysły :evil_lol: ja śpię w samochodzie, prawdopodobnie z kolegą, a za podróż podzielone na kilka to mało w sumie wyjdzie ^&^ nie wiem, co to jest zarko, ale obojętnie, czy chodzi o ubranie czy o jedzenie, zawsze masz Szarka :shiny: Quote
Alusia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 "żarko" to jedzonko :eviltong: Przepraszam za JAKOŚĆ zdjęć [SIZE=3]ale nie chciało mi się lustra targać Negra vel Gwen :loveu: Quote
Alusia Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 I Teraz my z wyżłem wkraczamy na slalomik :eviltong: I zgłosiliśmy się do akcji "Zerwijmy łańcuchy ":multi::cool3: Quote
WeronikaM Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 cześć !!! :hand: piękny jest twój Szarek :loveu::loveu: ---- a skąd w galerii tyle łyżów ??? :-o :loveu: Quote
taxelina Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 http://img340.imageshack.us/img340/5427/dscn0350h.jpg Ale szczesliwy!!! No dobrze miec kompakt jak sie lustra nic chce nosic zawsze :P Quote
jonQuilla Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [FONT=Georgia]się zawyżliło tutaj :) jak grzecznie czeka Szarek na swoją kolej :)[/FONT]:loveu: Quote
Alusia Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 [quote name='WeronikaM']cześć !!! :hand: piękny jest twój Szarek :loveu::loveu: ---- a skąd w galerii tyle łyżów ??? :-o :loveu: Hej ;) Startuje również z tą czekoladową wyżełką :p [quote name='deer_1987']http://img340.imageshack.us/img340/5427/dscn0350h.jpg Ale szczesliwy!!! No dobrze miec kompakt jak sie lustra nic chce nosic zawsze :P To właśnie jest negra :lol: Oj tak te duże aparaty są niepodręczne a taki to się do saszety wepcha i luz :cool3: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]się zawyżliło tutaj :) jak grzecznie czeka Szarek na swoją kolej :)[/FONT]:loveu: Oj grzecznie to nie było -szczeka i szczeka :evil_lol: - na następny raz będzie wersja filmowa :razz: Z dzisiejszego spacerku coś będzie więcej (wezmę aparat) bo we Wrocku cudna pogoda :loveu::razz: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 ale swietne fotki:loveu: :loveu: pomimmo ze robione kompaktem, a nie lustrem:cool3: Quote
Alusia Posted October 3, 2009 Author Posted October 3, 2009 Marta_Ares napisał(a):ale swietne fotki:loveu: :loveu: pomimmo ze robione kompaktem, a nie lustrem:cool3: Dziękujemy :loveu: A wyście nie startowali dzisiaj w wa-wie przypadkiem :razz: Quote
Marta_Ares Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 nie mielismy jechac tak poprostu z klubem dla towarzystwa, ale pogoda odstraszyła:shake: Quote
WeronikaM Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 No dobrze miec kompakt jak sie lustra nic chce nosic zawsze :P phhh :placz: ja mam tylko lustro wielke :shake: Quote
agaciaaa Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Alusia']Pasienie( to było nawet dobre) ,Frisbee(BARDZO średnie),Agility(ŚMIESZNE) i IPO(nie wiem nie znam się - ale na pewno nie było WOW ) - ale powiedzmy że na takim nijakim poziomie :roll: Ooo, pasienie to bym chętnie zobaczyła, bo nigdy na żywo nie widziałam :cool3: Piękne wyżełki :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/1505/dscn0412l.jpg i Szarek też piękny :loveu: Quote
BellaLab Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 fajnie wyżełek slalomuje:cool3: piękne Szarko-wyżełki:loveu: Quote
Alusia Posted October 4, 2009 Author Posted October 4, 2009 [quote name='Marta_Ares']nie mięliśmy jechac tak po prostu z klubem dla towarzystwa, ale pogoda odstraszyła:shake: uuu szkoda rzeczywiście :roll: [quote name='WeronikaM']phhh :placz: ja mam tylko lustro wielke :shake: haha :evil_lol::eviltong: [quote name='halgre58']Śliczne psiaki ... :multi::multi::multi: dziękujemy :oops: [quote name='agaciaaa']Ooo, pasienie to bym chętnie zobaczyła, bo nigdy na żywo nie widziałam :cool3: Piękne wyżełki :loveu: http://img19.imageshack.us/img19/1505/dscn0412l.jpg i Szarek też piękny :loveu: pasienie - nic ciekawego :lol: [quote name='BellaLab']fajnie wyżełek slalomuje:cool3: piękne Szarko-wyżełki:loveu: i Dziękujemy:p A my jesteśmy już po oddaniu krwi ...:multi: Quote
BellaLab Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Alusia napisał(a): A my jesteśmy już po oddaniu krwi ...:multi: i jak było?:razz: Quote
Alusia Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Nie bolało ;) ale po "zabiegu" byliśmy zaspani zmęczeni - osłabieni Quote
gusia1972 Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 Alusia napisał(a):Nie bolało ;) ale po "zabiegu" byliśmy zaspani zmęczeni - osłabieni Kala miała tak samo :) a ze ja też się źle czułam to całą niedzielę razem przespałyśmy :) PS. minełam się z Wami w drzwiach :) ale tak wystartowaliście że nie było jak zaczepić :) Quote
Alusia Posted October 5, 2009 Author Posted October 5, 2009 Do mnie to trza głoośno i konkretnie :lol: Jestem zwykle myślami gdzie indziej i jeszcze szybko poruszam się chodnikami :evil_lol:.Ale myślę,że wyruszę a jakieś Wrocławskie spotkanko :cool3: A owa niedziela była jakimś takim nijakim dniem bo ja też przyszła do domu i poszłam spać :lol: Quote
Alusia Posted October 6, 2009 Author Posted October 6, 2009 Badanie pozytywnie wypadło :multi::multi::multi::multi: [FONT=Arial]Wszystko w porządku[/FONT] [FONT=Arial][SIZE=6]Grupa krwi DEA 1.1 pozytywna (+) TUTAJ pełne wyniki [/FONT] Quote
Recommended Posts