Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:oops::evil_lol: taaaaaa
Ja tam liczę,że będziecie zaglądać do Szarkowej galerii :cool3:
A tak poza tym to do naszych następnych zawodów minie KUPA czasu :eviltong: bo postanowiliśmy zacząć strefki zbiegane:razz:

• Replies 666
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Ale niebo mialas...

Nooo , ale niestety tylko przez chwilkę a potem nie dość,że słońce zaszło to granatowe chmury wywiało :mad::evil_lol:

as_kate zawstydzasz mnie :evil_lol: - my myślę że dopiero na Złotoryję się bd gotować :razz: - reflektujesz ??? a na PPA nie zdążymy ...

Posted

[quote name='Alusia']
as_kate zawstydzasz mnie :evil_lol: - my myślę że dopiero na Złotoryję się bd gotować :razz: - reflektujesz ??? a na PPA nie zdążymy ...

Póki co nad niczym dalej się nie zastanawiałam, ponieważ nie wiedziałam, jak ma się sprawa stawów biodrowych. Dzisiaj na wystawie spotkałam naszego ukochanego weta i powiedział, że wszystko w porządku, więc mogę raźno spoglądać w sportową przyszłość :D

Posted

as_kate napisał(a):
Póki co nad niczym dalej się nie zastanawiałam, ponieważ nie wiedziałam, jak ma się sprawa stawów biodrowych. Dzisiaj na wystawie spotkałam naszego ukochanego weta i powiedział, że wszystko w porządku, więc mogę raźno spoglądać w sportową przyszłość :D

WOW :crazyeye: też musimy zbadać - prześwietlić szczególnie że troszkę ważymy :eviltong:

Too co planujecie na przyszłość ???:razz:

Posted

Alusia napisał(a):
WOW :crazyeye: też musimy zbadać - prześwietlić szczególnie że troszkę ważymy :eviltong:

Too co planujecie na przyszłość ???:razz:

chociażby prewencyjnie ;)

planujemy dalej rozwijać agility, może dogfrisbee (chociaż ostatnio jej się to znudziło) :D poza tym ćwiczenie poznanych sztuczek i poznawanie nowych :D

Posted

pokaż całego Ciapka bo ciekawa jestem czy dużo ma ciapek ;)

szary Szarek mi się bardzo podoba :)

a widziałam również na Picasie zdjęcia...portrety rewelacyjne :loveu::loveu: zresztą nie tylko one :cool3:

Posted

jonQuilla napisał(a):
pokaż całego Ciapka bo ciekawa jestem czy dużo ma ciapek ;)

szary Szarek mi się bardzo podoba :)

a widziałam również na Picasie zdjęcia...portrety rewelacyjne :loveu::loveu: zresztą nie tylko one :cool3:

:oops:Dziękuje
:crazyeye: ktos zagląda :-o

agaciaaa :sweetCyb::hand:

groszek83
mozemy polonizować:razz::lol:

Posted

[quote name='Cambel&Megi']Szary Szarek super, ale ja wolę jednak Szarka w rudej wersji :loveu:

że tak nieśmiało zapytam, gdzie Wasza strona? :grins:

OMG :angryy: Teraz dopiero udało się mi wbić do neta ...
Serwer nie chodzi :mad: programy się psują i wszystko idzie na odwrót w tym komputerze :mad::evil_lol:

Ale się muszę pochwalić :eviltong: troszkę czasu nas tu nie było ale praca nie stała w miejscu

strefki zbiegane idą pełną parą :multi:
i mamy nowe vaulty z Herą (wyżełka:)rzuty i bajery i początek układu - obiecuje filmik w PT nagram a w weekend postaram obrobić :cool3:

i jeszcze mam pytanko co myślicie o tej muzie - do układu ???

YouTube - MISSY ELLIOT-SHAKE YOUR POM POM

:razz: